bedava d smart izle

D-Smart üyelik ne kadar?

D-Smart Spor kaç TL?

*40 TL olarak uygulanmakta olan borçtan hizmet açma bedeli 1.Aralık.2022 itibariyle 60 TL olarak güncellenecek olup 1.Aralık.2022'den sonra borçtan hizmet açmaya konu olacak tüm abonelikler için geçerli olacaktır.

D-Smart ücretsiz mi?

İHTİYACIM OLAN EKİPMAN NEDİR? D-Smart yayınlarını izleyebilmek için D-Smart uyumlu bir dijital uydu alıcısı, unıversal lnb, çanak anten ve kablolama yeterlidir. Eğer modül girişli bir uydu alıcısına sahipseniz D-Smart cam modül ile de D-Smart yayınlarını alabilirsiniz.

D-Smart için ne gerekli?

D-Smart - Anasayfa. Mega paket 66 TL yerine ilk 3 ay 29 TL 24 ay taahhütlü indirimli sabit fiyat! Limitsiz internet ve D-Smart Aile Spor Paketi bir arada 219 TL yerine ilk 12 ay 179 TL! Üniversiteliye sınırsız internet ve D-Smart GO yakışır!

D-smart aylık ne kadar?

Sporseverler D-Smart'ta! Sporsever ek paketi, ayda 10 TL ücret ile D-Smart Hoşgeldin ve Film Dizi abonelik paketlerinin üzerine alınabilir. D-Smart, kanal, yayın ve içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Smart Spor ücretsiz mi?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 2022 3. çeyrek verilerine göre yurt içi abone sayısı 1.052.731'dir.

D-smart kaç üyesi var?

D-Smart, 2 yıllık taahhüt süremin dolmasına belirli bir süre kala müşteri temsilcisini arayarak aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim.

D smart aylık ne kadar?

Tüketici hakları yönetmeliği kapsamında (ilgili madde aşağıda belirtilmiştir) abonelik fesih işlemleri için; Online işlem merkezimizden, E-Devlet ve D-Smart çağrı merkezimiz üzerinden kimlik bilgilerinizi doğrulayarak iptal başvurunuzu iletebilirsiniz.

D Smart aboneliği kaç para?

tüketicinin korunması hakkında kanun 52. madde 4. fıkra: tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

D Smart için ne gerekli?

Yeni yalın internet aboneliklerde 150 TL değerindeki yerinde kurulum hizmeti taahhüt kapsamında ücretsiz olarak sunulmaktadır. D-Smart uydu alıcısı, smart kart ve modemin mülkiyeti süresiz olarak D-Smart'a ait olup, abonelik süresince abonelerin kullanımına tahsis edilir.

D-Smart sözleşmesi kaç yıllık?

D-Smart GO'ya üye olan bütün yeni üyeler (yukarıda bahsedilen ücretsiz üyeler hariç) 1 ay boyunca Film Dizi paketini ücretsiz olarak kullanabilirler. 1 aylık ücretsiz dönemin sonunda Film/Dizi üyeliğiniz otomatik olarak yenilenir. Siz sonlandırana kadar da üyeliğiniz aylık olarak yenilenmeye devam eder.

D-Smart üyeliği kaç lira?

Superonline altyapısı üzerinden D Smart internet kullanıyoruz.

D-Smart tan nasıl kurtulurum?

D-Smart HD+ kendi içinde hafızası bulunan ve HD kalitesinde yayın sunan bir cihazdır. Böylece sevdiğiniz, tekrar izlemek istediğiniz programları kaydedebilirsiniz. Bir program izlerken, aynı anda diğer kanalda yayınlanan programı kaydedip dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Cayma bedeli yasal mı?

Üstelik yenilenen yüzüyle, abonelik boyunca D-Smart GO hediye! Film, Dizi Tutkunları İçin En İyisi D-Smart! Film, dizi, belgesel, çocuk ve yaşam içerikleriyle dolu Film Dizi paketi sadece ₺39 TL! 12 ay boyunca belgeselsever ve eğlencesever paketleri de hediye!

D-Smart kurulum ücreti var mı?

İnternet erişim işletmecileri ile imzalanan taahhüt sözleşmeleri, belirli hız kriterlerinin sağlanamamasının saptanması halinde abone tarafından cayma bedeli olmaksızın feshedilebilecek. İnternette hız kriterlerini sağlayamayan sözleşmeler, cayma bedeli olmaksızın iptal edilebilecek.

D-Smart nasıl ücretsiz izlenir?

Abonelik sözleşmesi yapıldığında tüketiciye kolay ve anlaşılabilir bir taahhütname/sözleşme örneği verilecek. Yeni düzenleme ile taahhütname süresi en fazla 24 ay ile sınırlı olacak.

D smart hangi alt yapıyı kullanıyor?

Süresi 1 yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmelerinde ancak satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılırsa veya hizmetten yararlanmanıza engel olabilecek geçerli bir sebebin varlığı halinde sözleşmenizi feshedebilirsiniz.

D smart özelliği nedir?

Bu paketin fiyatı aylık 29.90 TL. Herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Spor içeriğinin olmadığı iki paketten hoş geldin paketi 9.99 TL, film ve dizi paketiyse 19.99 TL.

D smart ne veriyor?

16 Mbps'e kadar D-SmartNet limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketi ilk 12 ay 209 TL yerine sadece 169 TL! Tüm tarife fiyatlarını görmek için Detaylı Bilgi'ye tıklayınız. 16 Mbps'e kadar D-SmartNet limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketi sadece 179 TL!

Hangi durumlarda cayma bedeli ödenmez?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.

Taahhüt en fazla kaç ay?

kesinlikle digitürk. Daha pahalı d smarttan ama daha kaliteli içerikler var. Ayrıca Avrupa Maçları için d smartta sadece Premier lig var diğerleri digitürkte. Film içinse çoğu şirketin ilk gösterim hakkı digitürkte.

2 yıllık taahhüt iptal edilebilir mi?

D-Smart Blu'ya Netflix modeli geldi, arayüz yenilendi, abonelik herkese açıldı - Webrazzi.