belediye meclisi kararıyla fay hattını taşımak

Hat sahibi olmadan numara taşınır mı?

Kendi adıma olmayan bir numarayı taşıyabilir miyim? Sadece kendi adınıza kayıtlı veya faturası adınıza kesilen hatlar için numara taşıma talebinde bulunabilirsiniz. Hat adınıza kayıtlı değilse, hat sahibinin numara taşıma talebinde bulunması gerekmektedir.

Hattı üzerine alma kaç TL?

Mağazalarınıza gelerek devir yaptırmak isteyen müşterilerimizden, işleme ilişkin vergi ücreti olarak belirtilen 373,14 TL tutarın, sizler tarafından işlem sırasında tahsil edilmesi gerekmektedir.

Hat devretme ücreti ne kadar?

Hat Devir Ä°ÅŸlemi

Devir için işlem ücreti alınmaz, devir alan müşteri yeni abonelik yapmış sayıldığı için ​hattı devir alan müşteriden ilk abonelik vergileri devlet adına tahsil edilir.

Kaç gün arayla hat taşınır?

Kullandıkları numarayı farklı bir operatöre taşıyan vatandaşlar yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde istedikleri operatöre geçiş yapabiliyor. Burada tek dikkat edilmesi gereken mevcut operatöre verilmiş bir taahhüt olup olmadığıdır.

Hatlar kaç TL 2022?

İster faturalı ister faturasız hat sahibi olmak isteyenler güncel ücretlere kolaylıkla ulaşabilmektedir. Turkcell, yeni hat satın almak isteyenler 2022 yılı için belirlenen 150 Tl civarında ödeme yapmaları gerekmektedir.

18 yaş altı telefon hattı alabilir mi?

Yaşım 18'den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

Hat devretme kaç gün sürer?

Numara taşıma işlemi kaç gün sürer? Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.

Bir kişi üzerine kaç hat alınabilir?

Tayfun Acarer 'BTK 2009 yılında aldığı karar ile bir kişi adına aynı mobil telefon işletmecisi tarafından açılabilecek 'ön ödemeli bireysel hat' sayısının vatandaşlarımız için 15 adet, yabancı uyruklular için 3 adet ile abonelik tesis etmeye yetkili bir bayi tarafından aynı ay içinde bir kişi adına açılabilecek 'ön ...

Üzerime kaç tane hat var?

Tüm operatörler üzerindeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama adresini kullanarak e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Hattı başkasının üzerine geçirme kaç TL?

Hattımı başkasına devredebilir miyim? Mağazalarınıza gelerek devir yaptırmak isteyen müşterilerimizden, işleme ilişkin vergi ücreti olarak belirtilen 373,14 TL tutarın, sizler tarafından işlem sırasında tahsil edilmesi gerekmektedir.

Hat taşıma kaç ay sonra olur?

Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilmektedir.

Numara taşınınca eski hat ne olur?

Numaramı taşırken hattım kullanıma kapanır mı? Numara taşıma işlemi, mevcut operatör hattının kapanması ve yeni operatörün sim kartı aktif hale getirmesi ile gerçekleşir. Abonenin eski sim kartını çıkararak yeni sim kartı takması gerekmektedir.

Kaç defa hat değiştirebilirim?

Sabit numaramı kaç kez taşıyabilirim? Herhangi bir sınırlama yoktur.

Numara taşımada vergi var mı?

Özel iİetişim Vergisi oranı, her türlü mobil elektronik haberleşme, kablolu, kablosuz ve mobil internet servis sağlayıcılığı hizmetleri ve diğer elektronik haberleşme hizmetleri için 30 Ocak 2021 tarihi itibariyle %10 olarak belirlenmiştir. ÖİV tutarı, aylık toplam fatura tutarınızın %10'u alınarak oluşturulmaktadır.

Eski hat kaç günde kapanır?

Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzdeki onay süreçlerine bağlı olarak 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Kaç günde bir hat değiştirilir?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir.

Hat taşırken telefon kapanır mı?

Numaramı taşırken hattım kullanıma kapanır mı? Numara taşıma işlemi, mevcut operatör hattının kapanması ve yeni operatörün sim kartı aktif hale getirmesi ile gerçekleşir. Abonenin eski sim kartını çıkararak yeni sim kartı takması gerekmektedir.

Hat devir ücreti kaç TL?

Konuşma esnasında kullanıcının lira bakiyesi biterse, konuşma kesilir ve her iki taraf da (arayan ve aranan) anons ile uyarılır. Bekleme süresi, Aktif Kullanım Süresi'nin bitmesiyle başlayan 90 günlük süredir. Bu süre ile birlikte arama ve kısa mesaj gönderme kısıtlaması başlar.

Hat kaç yılda kapanır?

Hat taşımak isteyen kişilerin aklına takılan konulardan birisi de ücrettir. GSM operatörleri numara taşıma işleminden herhangi bir ücret talep etmezler.

Hat taşıma ücreti ne kadar?

Numara Taşıma

Numara taşınabilirliğinde borçlar taşınmamaktadır.

Numara taşıma kaç defa yapılabilir?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.

Hat değiştirince borç silinir mi?

Numara taşıma işlemleri ücretsizdir. Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün en yakın bayisine giderek, çağrı merkezini arayarak ya da internet sitesi üzerinden online olarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.