ben 10 omniverse ben 10000 full episode

Ben 10 in gerçek ismi ne?

Omnitrix kim yarattı?

Galvanların arasındaki en zeki ve 'Omnitrix'in' yaratıcısı olan Azmuth en zeki Galvandır.

Ben 10 kimle evlendi?

Jeniffer Lopez ile evlenen Ben Affleck hakkında bilgiler ünlü şarkıcının hayranları tarafından merak konusu oldu.

Ben 10 un yaşı kaç?

Ben 10, Cartoon Network'te yayınlanmış ABD yapımı bir çizgi dizidir. Man of Action (Duncan Rouleau, Joe Casey, Joe Kelly, Steven T. Seagle) grubu tarafından oluşturulmuştur. İlk bölümü 27 Aralık 2005'te, son bölümü 15 Nisan 2008'de gösterilmiştir.

Kaç tane Omnitrix var?

Bu liste Amerikan animasyon televizyon dizisi Ben 10 ait olan kurgusal Omnitrix aygıtının içindeki bilinen uzaylıların listesidir.

Kaç tane ben 10 var?

Benjamin Kirby Tennyson / Ben 10

Benjamin Kirby Tennyson 'Ben' Tennyson (Ses:Özgür Ünsal) Ben 10 olarak da bilinir) serinin baş kahramanıdır. 10 yaşında tipik bir çocuktur.

Ben 10 in gerçek adı nedir?

Way Big. Kendisi To-Kustar soyundan gelmektedir ve Cosmic Storms'ta yaşamaktadır. Boyu 36 metredir.

Waybig boyu kaç metre?

Tetrax, gemisindeki gelişmiş tıbbî malzemeleri kullanarak Omnitrix'in yaratıcısı, Azmuth'un DNA imzasını bulur ve izini bulmaya Incarcecon denilen hapishaneye giderler.

Ben 10 in gerçek adı ne?

Ben 10 saati benten saat olarak da biliniyor. Ben saati gerçek çizgi filmdeki özelliklerine göre farklı çeşitler sunuyor. Ben 10 saati modelleri arasında; ışıklı, sesli, disk fırlatan ve projeksiyonlu gibi özellikler bulunuyor. Bu saat modellerinin bazıları oyuncak bazıları da gerçek saat olarak üretiliyor.

Ben 10 karısı kim?

Gölge Hayalet

Neslinin yaşadığı yerse kalıcı karanlık gezegen Anur Phaetos (phaetos ise phantom'dan yani hayaletten alınmıştır). Ektonuritler toplu düşüncenin bir bölümüdür, her bir Ektonurit'in içinde geniş kalıtsal bellek (hatıra) vardır.