beyin yakan troll sorular

1 lira nerede sorusu?

Bir restoranda 3 arkadaş yemek yiyor, yedikten sonra kasaya gidiyorlar ve hesabın 30 tl olduğunu göruyorlar ve 3 arkadaş 10′ar lira veriyorlar, sonra işletme sahibi hesabın 25 tl olduğunu görüyor ve 5 lirasını garsonla geri gönderiyor, garsonda bu 5 lirayı üç arkadaşa 1 er lira olarak geri veriyor.Arkadaşlar 9′ar lira ...

Peki kayıp 10 lira nereye gitti?

Dünyanın En Zor Matematik Sorusu

Peki, kayıp 10 lira nereye gitti? Aslında buradaki hatanın sebebi, hesap esnasında yapılan yönlendirmedir. Otel görevlisine verilmiş olan 20 lira, 270 liraya dahildir. Yani, 3 arkadaş 30 lira geri alınca toplam 300 lira oluyor.

2 TL nereden geldi sorusu?

Çözüm olarak 5 TL nin 2 TL sini bahşiş kutusuna atar. Kalan 3 TL yi öğrencilerin herbirine 1er TL vermek suretiyle iade eder. Öğrenciler menü başına 9 TL toplamda 27 TL ödemişlerdir. Ancak soru şu ki, Öğrenciler toplamda 27 TL ödemişlerdir, Bahşiş kutusunda ise 2 TL vardır.

Zeka Sorusu 1 lira nereden geldi?

Çırak yolda 5 lirayı 3 kişiye bölemeyeceğini hesaplar ve 2 lirasını kendi cebine atar. Geriye kalan 3 lirayı 3 kişiye 1 lira verir. 3 kişide böylece televizyonu kişi başı 9 liraya toplamda 27 liraya almış olur. Çırakta cebine 2 lira atmış toplam para 29 lira olmuştur.

Zeka Sorusu 1 lira nerede?

Ancak soru şu ki, Öğrenciler toplamda 27 TL ödemişlerdir, Bahşiş kutusunda ise 2 TL vardır. Buda toplamda 29 TL eder. Peki bunun 1 Lirası nerede? Cevap: Öğrenciler toplam 27 TL ödediler, 2 TL bahşiş kutusunda, toplam 29 TL eder, 1 TL nerede soru şeklinin yanlış olduğunu söylemeliyiz.

Çikolata kaç kuruştur sorusu?

Cevap. Efecan'ın 23 kuruşu vardır. 23+1=24 kuruş. Ama her şeye rağmen 1 çikolata alamazlar.

Sevgiliye ne gibi sorular sorulur?

Dr. Bardakoğlu, evlilik dışı ilişkinin dinen günah olduğunu söyledi. Prof. Dr.Bardakoğlu, 'Birbirleriyle evli olmayan tarafların İslam Dini'nin koyduğu sınırları aşarak, yasakları ihlal ederek beraber olmaları bir arada olmaları İslam Dini'nde uygun görülmemiş günah sayılmıştır.

EvleneceÄŸin kiÅŸiyle ne konuÅŸulur?

Evlilik öncesi konuşulması gereken konuların en önemlilerinden biri de cinsellik. Çiftlerin beklentiler ve sınırlar hakkında konuşması, cinsel birlikteliğin sıklığı, tercihler, fanteziler gibi konularda fikirlerini paylaşmaları, birbirlerini anlayabilmeleri açısından önem taşıyor.

Cesaret diyen birine ne sorulur?

Nikahlanmadan önce kadın ve erkeğin beraberliği caiz değildir. Evlendikten sonra bu günahların affedileceği düşüncesi ise doğru değildir. Bundan sonra yapılacak şey samimi bir şekilde tövbe etmektir. Nikahsız cinsel birliktelik zinadır; tarafların evlenme niyetinde olmaları o günahı yok etmez.

Flörtü tanımak için ne sorulur?

Flört döneminde mesajlaşmanın püf noktaları

Bağlaçlarla tümleçlerle bezeli gereğinden fazla bilgi ve açıklama içeren mesajlar yazmayın. Neyi, neden, ne zaman ve nasıl yaptığınızı merak ediyorsa zaten soracaktır. Daha fazla konuşmak, sohbeti devam ettirmek istiyorsanız cümlelerinizin diyaloğa açık bitmesine dikkat edin.

Evlenmeden önce cinsellik günah mı?

Bu nedir? Aynı zamanda ona ihtiyacı olan adam da henüz bunun farkında değil. Bu soru muhtemelen ölümün kaçınılmaz ve oldukça sık yaşandığı bir dönemde ortaya çıktı. Çünkü cevabımız tabut...