bilun dohmen

Merve ildeniz nerede yaşıyor?

Eşyan azaldıkça kendin üretmeye başlıyorsun.' 1998 yılından beri Bodrum'da yaşıyor İldeniz.

Serdar Önal kimdir?

Serdar Önal bir dönemin en önemli mankenleri arasındaydı. Önal'ı bu kadar popüler yapan, bir yandan da Beyoğlu Devlet Hastanesi'nde doktorluk yapıyor olmasıydı. Serdar Önal, o dönem evlendiği eşi Merve İldeniz'le aniden Bodrum'a taşınmaya karar verdi ve ortadan kayboldu.

Merve ildeniz in kızı kaç yaşında?

Organizasyonun sürpriz isimleri ise 90'lı yılların en beğenilen mankenlerinden Merve İldeniz ile 16 yaşındaki kızı Leyla Önal oldu.

Leyla Önal kimdir?

Bir dönemin ünlü mankeni Merve İldeniz'in fotoğrafçı Serdar Önal'dan olan kızı Leyla Önal, annesinin izinden gidiyor! Üniversitede psikoloji eğitimi almak için bir süre önce Amsterdam'a giden Leyla, iş hayatına da atıldı. Leyla, Ulla Models adlı bir mankenlik ajansına kaydoldu.

Mert Önal kimdir?

Mert Öcal aslen Selanik göçmenidir.

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok katalogda model olarak görev alan Mert Öcal, son olarak 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide 'Eymen' karakterini oynadı. 2020 Survivor yarışmasına katıldı. 2022 yılında bu kez Survivor All Star yarışmasında mücadele etti.

Merve Ä°ldeniz kimlerle evlendi?

Bu arada asıl mesleği doktorluk olan bir dönem mankenlik ve fotoğrafçılık da yapan Serdar Önal ile tanıştı İldeniz. İkili kısa sürede birbirlerine aşık oldu ve yolları nikah masasına kadar uzandı.