bioderma sebium foaming gel 500 ml

BIODERMA kime ait?

Daha sağlıklı ve genç görünümlü bir cilt hedefleyen kullanıcıları alternatif ürünler yaratmak için tasarlanan cilt bakım ürünleri, güçlü içerikler ve gelişmiş teknolojiyle formüle edilir. 40 yıllık tecrübesiyle cilt sorunlarına ve bakımına yönelik ürünler üreten Bioderma, Fransa merkezli bir dermokozmetik markasıdır.

NAOS kimin?

NAOS, eczacı ve biyolog Jean-Noël Thorel tarafından kuruldu. Çok erken bir dönemde güzellik sektörünün alışılagelmiş kurallarını ve paradigmasını değiştirecek kadar ileri taşıdı. Kariyerine müşterileriyle iyi ilişkiler kurduğu Paris'te Doğu İstasyonu'nda bulunan bir eczanede başladı.

BIODERMA kimyasal mı?

Kimyasal içermeyen bakım ürünü sürekli ve uzun süreli koruma sağlar. BiodermaAtoderm Cream Cutaneous Dryness, ciltlerin farklı durumlarına karşı koruma gerçekleştirir. Nemlendirici ve yatıştırıcı bakım ürünü ile kısa sürede etkili cilt bakımı sağlanır.

BIODERMA Türkiye distribütörü kim?

NAOS Ä°STANBUL KOZMETÄ°K

Eclipse Ticari Bloklar Maslak Mah. Ekobiyolojiden güç alan dermatoloji.

Bioderma sahibi kim?

Jean-Noël Thorel'in öncü vizyonu, onu, doğal olarak girişimciliğe yönlendirdi. 1977'de Jean-Noël Thorel, CEREDAP (Estetik ve Uygulamalı Dermatoloji Araştırma ve Araştırma Merkezi) adlı araştırma merkezini kurdu ve burada ilk Bioderma ve Institut Esthederm ürünlerini yarattı.

NAOS puanı nedir?

NAOS ürünlerinin üzerinde yer alan puanları biriktirerek hediye ürün kazanabileceğin programdır.

NAOS neresi?

Naos (Antik Yunanca: ναός ya da Grekçe: νεός 'tapınak') Antik dünyada bir tapınağın temel yapısı anlamına gelmektedir. Bu anlamını koruyan terim Ortodoks kiliselerde de yapının merkezini ifade eder. Cami mimarisindeki karşılığı sahındır.

BIODERMA hangi ülkeye ait?

La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid SPF 50 +

Kimyasal filtreye sahip olan Anthelios Invisible Fluid, UVA güneş ışınlarının %95'ini engelleyerek cildimizi koruyor.

La Roche Posay kimyasal mı?

Bioderma Sebium kaç TL?

Daha sağlıklı ve genç görünümlü bir cilt hedefleyen kullanıcıları alternatif ürünler yaratmak için tasarlanan cilt bakım ürünleri, güçlü içerikler ve gelişmiş teknolojiyle formüle edilir. 40 yıllık tecrübesiyle cilt sorunlarına ve bakımına yönelik ürünler üreten Bioderma, Fransa merkezli bir dermokozmetik markasıdır.

BIODERMA hangi ülkenin malı?

BIODERMA, 40 yıldır cilt biyolojisine hizmet etme konusunda tutkulu bir NAOS markasıdır. Cilt sağlığını iyileştirmeye yönelik inovasyonlarımız ve dermatolojik girişimlerimiz, dermatolojik bakımda öncü uzmanlar olmamızı sağladı.

BIODERMA ne markası?

BIODERMA'nın çözümü: Hassas ciltler için özel olarak geliştirilen Sensibio serisi karşında! Hassas ciltler için cildini derinlemesine temizleyen ve mükemmel makyaj çıkarma özelliğine sahip ikonik Sensibio H2O misel su ve hassas cildine uygun temizleme ve bakım ürünlerini Sensibio serisinde bulabilirsin.

Sensibio ne demek?

BIODERMA bir NAOS markasıdır.

Bioderma kimyasal mı?

Sebum, yağ bezlerinin meydana getirdiği salgı. Yağ bezleri normalde sebum adı verilen bir madde salgılarlar. Bu salgı bildiğimiz yağ özelliklerini taşır ve amacı cildi korumaktır.

Bioderma Türkiye distribütörü kim?

Cildi nazikçe temizlemeye, makyajdan arındırmaya ve nemlendirmeye yardımcıdır. Patentli DAF kompleksi, hassas ciltlerin tolerans eşiğinin yükseltilmesini destek olur. Kremsi yapıdaki köpüğü cilde yumuşaklık ve konfor sağlamaya yardımcı olur.

Sebium ne demektir?

BIODERMA'nın çözümü: Karma, yağlı ve akne eğilimli ciltler için özel olarak geliştirilen Sébium serisi dermatologlar tarafından önerilen temizleme ve bakım ürünlerinden oluşur.

Moussant ne demek?

Sebum, yağ bezlerinin meydana getirdiği salgı. Yağ bezleri normalde sebum adı verilen bir madde salgılarlar. Bu salgı bildiğimiz yağ özelliklerini taşır ve amacı cildi korumaktır. Yağ bezlerinin önemli kısmı vücutta kıl köklerinin (foliküllerin) içinde yer alırlar ve salgı bu kıl kökünün yüzeyine olur.