blender kelimesinin türkçe karşılığı

Mönö ne demek?

MÖNÜ – MENÜ

i. (Fr. menu < Lat.) 1. Yenmek, ikram edilmek yâhut lokanta vb. yerlerde müşterilere satılmak üzere hazırlanan yemeklerin listesi, yemek listesi: Balıksız ve domuzsuz bir mönü bulmak seyyah için pek zordur (Refik H. Karay).

Lavuz ne demek?

trabzon yöresinde (rumca) mısır. lazcada lazut.

Tetra kaç demek?

önek dört; dört kat. (i.), (müz.)

Auto demek ne demek?

önek kendi kendine, kendiliğinden hareket eden.

Rumi ne demek TDK?

Rumi TDK sözlük anlamı şu şekildedir: isim Anadolu Selçuklularının üsluplaştırdıkları filiz, yaprak ve hayvan motiflerinden oluşmuş dolaşık süsleme. sıfat,tarih Anadolu ile ilgili, Anadolu'ya bağlı, Anadolu'da yaşayan.

Simgenin anlamı ne demek?

Sigma matematikte genellikle uzun ardışık sayıların toplamını ifade etmek için kullanılan bir kısaltmadır. Sigma bazen fizikte de kullanılmaktadır. Fizikte ve matematikte anlamı toplam demektir.

Hekza ne demek?

hekza ne demek? Yunanca altı anlamındaki ön ek. Hexa.

Okta kaç?

Müzikte iki ses arasındaki sekiz notalık ses dizisine oktav denir. Okta Latince sekizdir.

7 Latince ne demek?

latince 7, septem'dir; grekçe 7 diyelim ki heptatlon'un bir anlamı olsun.

Sticker demek ne demek?

Sticker kelimesi İngilizce bir kelime türüdür. Bu kelimenin Türkçe karşılığı ise etiket ya da çıkartma olarak ifade ediliyor.

Say ne demek ne demek?

say [said|said] {fiil}

söylemek {fi.}

Süper sticker ne demek?

Super Chat ve Super Stickers, canlı sohbet sırasında hayranların içerik üreticilerle iletişime geçmesini sağlayan özelliklerdir. İzleyiciler, canlı sohbette mesajlarını öne çıkarmak için Super Chat satın alabilir.

Askeri çıkarma yapmak ne demek?

Düşman işgalinde olan bir kıyıya, güvenli bir köprübaşı kurmak amacıyla düzenlenen ve çeşitli birliklerin görev aldığı askerî harekât. Bir konuda kamuoyu oluşturmak veya yandaş toplamak için yoğun faaliyet gösterme.

Kabede sa y ne demek?

Sözlükte 'çalışmak; yürümek, koşmak' gibi anlamlara gelen sa'y, fıkıh terimi olarak hac ve umre tavaflarından sonra Safâ tepesinden başlayarak dördü gidiş, üçü dönüş olmak üzere Safâ ile Merve tepeleri arasında toplam yedi defa gidip gelmeyi ifade eder.

Throw atmak ne demek?

throw [threw|thrown] {fiil}

fırlatmak {fi.}

Please ne anlama gelir?

Ingilizce-Türkçe Çeviri

Fiil lütfen. please come here. Fiil hoşa gitmek, memnun/hoşnut etmek.

Top Stickers nasıl yapılır?

Android'de Sticker Maker, iOS'ta Sticker Maker Studio adıyla yer alan WhatsApp için sticker yapma uygulamalarının sadece isimleri farklı. Çıkartma oluşturma işlemi için ilk olarak Sticker Maker ya da Sticker Maker Studio uygulamasını cihazınıza indirmeniz gerekiyor.

Sticker Maker ne demek?

Tim, manga, takım, bölük, tabur, alay, tugay, tümen, kolordu, ordu, ordu grubu en küçükten en büyüğe doğru sıralanan birliklerdir.

Sticker Çeşitleri Nelerdir?

Askeri ekipman ve kullanım alanlarına özel olarak tasarlanmış portatif depolama hangarı, askeri ihtiyaçlara cevap vermektedir. Askeri mühimmat, gıda, giyim ve diğer ekipmanların depolanması adına oldukça önemli olan hangarların kısa sürede oluşturulması, operasyon zamanlarında oldukça önemlidir.

En büyük askeri birliğe ne denir?

Konvoy, karşılıklı destek ve koruma için birlikte seyahat eden, genellikle motorlu taşıt veya gemilerden oluşan bir grup araçtır. Genellikle silahlı savunma desteğiyle bir konvoy düzenlenir.

Askeri depoya ne denir?

Şov kelimesinin dilimizdeki anlamı gösteridir. Şov, gösteri anlamına gelen ve bu anlamda kullanımı doğru olan bir kelimedir.

Askeri konvoy nedir?

muharrem ince tarafından kurulmasi öngörülen memleket partisinin olasi kisaltmasi.

Åžovu ne demek?

anlamları: içi sıvı dolu nesneyi patlatmak, ezmek, suyunu çıkarmak.

Mepar ne demek?

doğu karadeniz civarında * ayı yavrusu manasında kullanılan sözcük.

Sidirmak ne demek?

Farklı taşınmaz mülk parsellerinin farklı kullanım potansiyelleri olacağından satış verilerinin ve diğer karşılaştırılabilir verilerin seçimine yönelik atılması gerekli ilk adım, değerleme konusu mülkün en verimli ve en iyi kullanımını (EVİK) tespit etmektir.

Kotit ne demek?

Ä°STANBUL / ESENYURT - Esenyurt NakipoÄŸlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi.

EVIK ne demek?

Huysuz bir mizaca sahip olan ve konuşurken insanları tersleyen kişiler şirret olarak nitelendirilir. Asabi, dengesiz ve kaba olmak, bu kişilerin ortak özellikleri arasında yer alır.