blutv bedava üyelik 2019

1 yıllık BluTV ne kadar?

BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 69,90 TL'dir. BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 478,80 TL'dir. Dilerseniz, kredi kartınız ile 39,90 TL*12 taksit yapabilirsiniz (yıllık üyeliklerde 7 gün ücretsiz deneme hakkı bulunmaktadır).

BluTV 2 kiÅŸi kullanabilir mi?

Tek BluTV hesabı ile 5 farklı profil oluşturabilir ve BluTV deneyimlerini kişiye özel hale getirebilirsiniz. Aynı anda yalnızca 1 profil üzerinden izleme yapabilirsiniz.

BluTV iptal edince para geri gelir mi?

Blutv'de Hesap İptali Para İadesi Yapılmıyor.

BluTV iki kişi aynı anda izleyebilir mi?

BluTV on Twitter: '@seniuzdummu Aynı anda yalnızca bir cihazdan izleme yapabilirsiniz. Ancak farklı zamanlarda farklı cihazları kullanabilirsiniz.

BluTV kotadan düşer mi?

BluTV internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için internet bağlantısı gerçekleştirdiğiniz sürece internet paketinizin kotası etkilenecektir.

BluTV maç izleniyor mu?

Bu kanallarda Premier Lig, Bundesliga, NBA, F1, MotoGP, NFL, Portekiz Ligi, MLS, WWE Smackdown müsabakalarını canlı olarak seyredebilirsiniz.

BluTV yi iki kiÅŸi kullanabilir mi?

BluTV on Twitter: '@seniuzdummu Aynı anda yalnızca bir cihazdan izleme yapabilirsiniz. Ancak farklı zamanlarda farklı cihazları kullanabilirsiniz. ' / Twitter.

BluTV senelik üyelik ne kadar?

BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 49,90 TL'dir. BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 358,80 TL'dir. Dilerseniz, kredi kartınız ile 29,90 TL*12 taksit yapabilirsiniz (yıllık üyeliklerde 7 gün ücretsiz deneme hakkı bulunmaktadır).

BluTV yıllık ne kadar?

Merhaba, Friends dizisi lisans hakları yüzünden maalesef kaldırılmak durumunda kaldı ancak gelecek yeni yapımlarımız ile yüzünüzü güldüreceğimize eminiz. :) Sevgilerimizle.

BluTV aynı anda kaç kişi?

Friends'in tüm bölümleri, dublajlı ve altyazılı seçenekleriyle uzun zamandır BluTV'de yayında.

BluTV Friends kalkacak mı?

BluTV internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için internet bağlantısı gerçekleştirdiğiniz sürece internet paketinizin kotası etkilenecektir.

BluTV Friends dublaj mı?

BluTV üyeliğinize dört farklı cihazdan giriş yapabilir, aynı anda yalnızca bir cihaz üzerinden BluTV içeriklerini izleyebilirsiniz.