boÄŸa burcu 2017 nisan

Boğa burcu nasıl uyur?

Boğa burçları uykuyu her şeyden çok sever ve bir miktar daha fazla uyku için yapamayacakları şey yoktur. Venüs tarafından yönetilen bu burç, imkan verildiği takdirde bütün gün uyuyabilir. Boğa burçları zevkli bir yatak, loş ışıklandırma ve yumuşak yastıklar ile daha mutlu hissederler.

BoÄŸa neyi sevmez?

Sadece maddi konularda değil manevi konularda da sabitlik severler. Boğa burçları oldukça yavaş hareket eder bu nedenle boğa burcu sevmedikleri arasında acelecilik sayılabilir. Bazı işleri üşengeç oldukları için son ana bıraksalar da, o işi acele etmeden bitirmek isteyeceklerdir.

Boğa burcunun libidosu yüksek midir?

3. BoÄŸa Burcu

Boğa burçlarının libidosunun yüksek oluşu başına hep bela olmuştur. Onu çapkın sananlar utansın! O karşısındakine değer vermeyi iyi bilen ve ince ruhlu bir seks düşkünüdür.

BoÄŸa burcu cinselliÄŸi sever mi?

Boğa dış görünüşünden hiç anlaşılmayacak kadar tutkulu, ihtiraslı ve aktif bir cinselliğe sahiptir. Ancak hayatın her alanında olduğu gibi, bu arenada da kolayca harekete geçmesi mümkün değildir. Ancak tutkularını, isteğini, arzularını partnerinden ihtiyacı olan onayı, güveni aldıktan sonra ortaya koymaya başlar.

BoÄŸa burcunun en korktuÄŸu ÅŸey nedir?

BOÄžA BURCU (20 NÄ°SAN - 20 MAYIS)

O yüzden hızlı olan şeyler onu ürkütür. O her şeyi aheste bir şekilde yapma taraftarıdır. Boğalar aynı zamanda biriyle rekabet etmekten de korkarlar. Ona meydan okunması , boğa burcu insanını delirtebilir.

BoÄŸa burcu neyi affetmez?

BoÄŸa Burcu

Boğa burçları arkadaşlarına ve aşkına çok sadıktır. Bu nedenle güven konusu onlar için önemlidir. Eğer karşısındaki ona yalan söylerse ve ortaya çıkarsa asla affetmez.

Boğa burcunun özel gücü nedir?

Burçlar kuşağının en güçlü burçlarından biri olan Boğa burçları, güvenilirlikleri ve sağlamlıklarıyla bilinirler. Yönetici gezegenleri Venüs, elementleri topraktır. İstediklerine ulaşabilmek için her şeyi yaparlar ve kimse onları engelleyemez.

Boğa burcu kime aşık olur?

Boğa burcu erkeği dış görünüme önem verir. Bakımlı kadınlar, her zaman dikkatlerini çeker. Saygılı ve sakin kadınlar, onların dikkatini fazlasıyla çeker. Kendileri gibi güçlü olan kadınlara aşık oldukları söylenebilir.

Boğa burcu nasıl tahrik olur?

En yüksek cinsel güç şüphesiz boğa burcundadır. Burçlara göre boğa burçları cinsel yaşamlarında sırtlarına masaj yapılmasından etkilenirken dudaklarından tahrik olur.

Boğa burcu kaç saat uyur?

Gün içerisinde fazla enerji harcarlarsa ekstra dinlenme ihtiyacı duyarlar. Boğa burcu için 8-8,5 saatlik uyku idealdir. İkizler burçları, burçlar arasında uykuya en az ihtiyaç duyan burçtur.

Boğa burcu sır tutar mi?

Boğa burcu sakin ve temkinli olduğu kadar güvenilirliği ile de göz doldurur. Boğa burcuyla konuştuğunuz günlük, sıradan meseleler bile onda bir devlet sırrı gibi saklanır. Sizle arası bozulsa bile sırrınızı gidip kötülük olsun diye orada burada anlatmaz, hiç merak etmeyin.

Boğa güçlü mü?

Boğa burcu güçlü mü? Burçlar kuşağının en güçlü burçlarından biri olan Boğa burçları, güvenilirlikleri ve sağlamlıklarıyla bilinirler. Yönetici gezegenleri Venüs, elementleri topraktır. İstediklerine ulaşabilmek için her şeyi yaparlar ve kimse onları engelleyemez.

BoÄŸa burcu ne unsurudur?

Boğa burcu toprak elementi altında gruplanan üç burçtan biridir (diğerleri Başak ve Oğlak'tır).

Boğa burcu dürüst müdür?

Boğa burçlarının dürüstlüğü ve samimiliği onları mükemmel bir lider yapar.

BoÄŸa burcu nelerden korkar?

BOĞA: Amaca bağlılığından ve sadakatinden ödün vermeyen boğa burcu insanı dış sebeplerden dolayı huzurunu kaybetmekten korkuyor. İKİZLER: İkizler burcu deyince akla ilk gelen pratik zeka ve konuşkanlık.

BoÄŸa burcu zeki mi?

Burçlar arasında en zeki burç dendiğinde akla gelen bir diğer burç da boğa burcudur. Boğa burcu insanı hem çok zeki hem de çok hırslıdır. Aynı zamanda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan mükemmeliyetçi burçlardır.

BoÄŸa burcu seviÅŸmeyi sever mi?

Boğa burcu kadınları genel olarak cinsel yaşamında ateşli bir yapıdadır. Her zaman romantik yemeklerden sonra bu kişilerin sevişmek ruhunda vardır. Dış görünüşü sakin olsa da yatak odasında tam bir etkileyici ve de ihtiraslıdır.

Boğa burcunun lakabı nedir?

Burçlara uygun lakaplar, KOÇ: Cesur yürek. BOĞA: Zat-ı şahane. İKİZLER: Sabah şekeri. YENGEÇ: Yufka yürek.

BoÄŸa burcunun huyu nedir?

Toprak grubuna dahil olan Boğa burçları sakin yapıları ve güvenilir olmalarıyla bilinirler. Keskin bir maddi zekaları vardır. Venüs'ün yönetiminde olduklarından ötürü hayatın güzelliklerine düşkündürler. Bir şeyin estetik olarak göze güzel görünmesine önem verirler.

Boğa burcu intikamcı mı?

Boğa: Boğa, ayrıntılara dikkat etmek ve olguları tespit etmek gerektiğinde çok zekidir. Ayrıca, başkalarının kaos gördüğü olayı soğukkanlılıkla çözebilme yetenekleri vardır.

Boğa burcu yatakta nasıl?

Boğa: Öfke ve kin dedik mi ürkülecek burçlardan biridir Boğa. Çabuk öfkelenir belki ama sizden intikamını almak için sabredecek kadar da kindardır. İntikam almak için acele etmez.

Boğa erkeği cinsellik konusunda oldukça iddialıdır. Eğer size aşık bir boğa erkeği ile birlikteyseniz cinsel hayatınız kitaplada yer bulabilir! O sevdiği kişinin zevk almasını önemser, titiz ve oldukça arzuludur. Boğa burcu erkeğinin kalbini kazandıktan sonra genelllikle uzun vadede sizindir.