borusan vikipedi

Borusan CEO ÅŸu kim?

Buna göre Erkan Kafadar 2020 Ocak ayından itibaren Borusan Holding'in yeni CEO'su olacak.

Zeynep hamedi kim?

Şu anda yaptığı başarılı projelerle, konserlerle adından söz ettiren Borusan Kültür Sanat'ın yönetim kurulu başkanı olan Zeynep Hamedi, 1986 yılından bu yana Borusan Holding'in de yönetim kurulu üyesi olarak aktif iş yaşamının içinde… Borusan şirketlerinde aktif olarak çalışmamış.

Borçelik kime ait?

1990 yılında kurulan, Borusan Holding ve ArcelorMittal ortaklığıyla yönetilen Borçelik Türkiye'nin en büyük üretim kapasitesine sahip ve en modern galvanizli sac üreticisi.

Brsan hisse sahibi kim?

BRSAN, %73,48 oranında BORUSAN MANNESMANN BORU YATIRIM HOLDİNG A.Ş. %26,52 oranında DİĞER iştiraklerine aittir. BRSAN genel müdürlük görevini ise Zafer Atabey üstlenmektedir.

Erkan Kafadar nereli?

1967 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Erkan Kafadar, 1991 yılında Borusan Grubu'na Borusan Birleşik Boru Fabrikaları'nda yetiştirme elemanı olarak katıldı.

Levent Kocabıyık kim?

Levent Kocabıyık aynı zamanda Supsan Yönetim Kurulu Başkanı, Borusan Holding Yönlendirme Kurulu Üyesi, Borusan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi , Borusan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi, Borçelik Yönetim Kurulu Üyesi, Borusan Enbw Enerji Yönetim Kurulu Üyesidir.

Muhammed hamedi kimdir?

İran'da doğup âşık olduğu kadın uğruna Türkiye'ye yerleşen işadamı Muhammed H. Hamedi, 12 yaşında başlayan motosiklet tutkusunun izinde 30 yıldır dünyayı geziyor.

Kerem Çakır Kimdir?

2008-2015 yılları arasında Kerim Çelik'de Genel Müdür olarak görev yapan Kerem Çakır, 2015 Ocak ayından itibaren Borçelik Genel Müdürü olarak görevine devam etmektedir. 1965 yılında Merzifon'da doğan Mesut Rıfat Güney, Kabataş Erkek Lisesi ve sonrasında İTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Borçelik ne zaman kuruldu?

1990 yılında Türkiye'nin ilk özel ve en büyük ikinci yassı çelik üreticisi olarak kurulan Borçelik, faaliyetlerine 1994 yılında'soğuk haddelenmiş rulo sac' üretmek üzere başlamıştır.

Borçelik Hobi Kulüpleri kaç yılında kurulmuştur?

Hobi Kulüpleri

Hobi kulüplerimiz, çalışanlarımızın birbirleriyle iletişimlerini güçlendirmek, iş yaşam dengesini kurabilmek, kendilerinin, ailelerinin kişisel gelişimlerine katkı ve topluma fayda sağlamak amacıyla 2012'den bugüne faaliyetlerini aktif olarak sürdürüyor.

Borusan Holding battı mı?

2021 yılında 77. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Borusan Grubu, başta Türkiye olmak üzere dünyanın farklı pazarlarında çelik, distribütörlük, lojistik ve enerji sektörlerinde istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Nursel Ölmez Ateş kimdir?

Profesyonel iş yaşamını 27 yıldır sürdüren Ölmez Ateş, İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun. Migros Türk T.A.Ş.'de Metod Organizasyon ve Planlama Departmanı'nda uzman yardımcılığı pozisyonu ile iş hayatına başladı; Ar-Ge, Planlama, Proje Yönetimi departmanlarında Yönetici olarak çalıştı.

Erkan Kafadar kaç yaşında?

1967 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Erkan Kafadar, 1991 yılında Borusan Grubu'na Borusan Birleşik Boru Fabrikaları'nda yetiştirme elemanı olarak katıldı.

Erkan Kafadar kim?

2006-2015 yılları arasında Borçelik Genel Müdürü olarak görev yapan Kafadar, 2015 Ocak ayından bu yana Borçelik Yönetim Kurulu Murahhas üyeliği ve Borusan Holding İcra Kurulu üyeliği görevlerini yürütmektedir. İngilizce ve Almanca bilen Erkan Kafadar, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.