bosch çamaşır makinesi e18 hatası nedir

Bosch F21 ne demek?

Bosch çamaşır makineniz F21 arıza kodu veriyorsa makinenizin motoru çalışmıyor ya da motorunda bir sorun var demektir. Bu durumda ise, makineye yeni bir motor takılarak cihaz yeniden denenir.

F 63 ne demek?

F63 Arıza Kodu :

İşlemci Arızası Sebebi İle Elektronik Kartta Sorun Olduğunu Belirte Hata Kodudur.

Bosch F18 ne demek?

Hata E18 / F18: pompalama süresi aşıldı

7/24 Bosch Çağrı Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Bosch Siemens mi?

Eylül 2014'te Robert Bosch GmbH, ortak girişimdeki Siemens'in %50 hissesini 3 milyar € karşılığında satın almıştır. B/S/H/ Hausgerate'nin Türkiye'deki iştiraki B/S/H/ Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 17 Kasım 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., 1992 yılından bu yana faaliyet göstermektedir.

F 13 ne demek?

F13: Sakinleştirici veya hipnotiklere bağlı zihinsel ve davranışsal bozukluklar.

F 47 ne demek?

Kombinizin ekranında F47 arıza kodu görüldügünde su basınç sensörü arızalı demektir. Su basınç sensörü takılı değilse veya temassızlık varsa bu sorun yaşanır.

F 76 ne demek?

F76 Arıza Kodu :

Eşanjör Olması Gerekenden Fazla Isındığında, Sigortası Attığında Ya Da Kablo Bağlantılarında Problem Olduğunda Kombi Ekranında Hemen Bu Uyarı Kodu Belirir.

Bosch e 32 ne demek?

Bosch çamaşır makinesi E32 hata kodu, dengesiz yükleme ve algılama fonksiyonu anlamına gelir. Bu kod, dengesiz yüklemelerin bir göstergesi olarak ekranda çıkar.

Bosch F17 ne demek?

Hata E17 / F17: Su besleme süresi aşıldı

Bosch çamaşır makinesi E29 ne demek?

E29 hata kodu veriyor: Su giriÅŸinde problem var.

Su basıncı çok düşükse bir tesisatçı çağırın.

Bosch e 24 ne demek?

Mutfak cihazının ekranında E24 hata kodu çıktığı zaman, genellikle makinenizin tahliye sistemini temizlemeniz ya da hortumu düzeltmeniz gerekir. Ama bu bazen çok kolay olmuyor. E24 hatası ortaya çıktığı zaman, önce drenaj sisteminde meydana gelen tıkanıklıklara dikkat edilmesi gerekir.

E25 ne demek?

Pompa yabancı bir madde nedeniyle tıkanmış veya pompa kapağı düzgün şekilde takılmamış. Pompa temizliği: 1.

Siemens e 18 ne demek?

E18 hata kodu veriyor: Filtre veya soğuk su tahliye borusu tıkanmış veya bükülmüş. Çamaşır makinenizin filtresini nasıl temizleyeceğiniz ve açacağınız hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın. Soğuk su tahliye hortumunun temiz ve bükülmemiş olduğundan emin olun.

Bosch e 15 ne demek?

Cihaz gösterge panelinde E15 veya F15 hata kodu görüntüleniyorsa su koruma sistemi etkinleştirilmiştir. Sağlığınız ve güvenliğiniz için sorunu evde tek başınıza çözmeyi denememenizi öneririz. Şebeke suyunu kesin ve cihazı kapatın. Sorunun uzmanlarca giderilmesi için teknisyen randevusu alın.

E21 ne demek?

E21: Hiperparatiroidizm ve paratiroid bezinin diğer hastalıkları

E 28 ne demek?

E28 hata kodu makinenizde akış sensörü arızası olduğu anlamına gelmektedir. E28 Hata Kodu Nasıl Çözülür? Çamaşır makinenizin su bağlantısı odağında olan bir parça olan akış sensörünün arızalanması, makinenizin yıkama programındaki su kullanım denetim kabiliyetini yitirmesine neden olur.

E 15 ne anlama gelir?

E15 hata kodu, Aqua stop sızıntısının korunmaya çalıştığını gösterir. Bu durum da şamandıranın sıkıştığını ve suyun makine tepsisine girdiğini gösterir. Su akışının başlıca nedenleri ise; Sızıntı sensörünün arızalı olmasıdır.

E 22 ne demek?

Filtreler tıkanmış - Filtreleri temizleyin. Filtrelerin doğru şekilde yerleştirildiğinden emin olun. Filtrelerin pek çoğu yerine kilitlenen türdedir ve buna göre takılmalıdır.