bosch eea185 benzinli motor testere

Husqvarna hızar nerenin malı?

Husqvarna, İsveç Kralı'nın isteği ile 1689 yılında İsveç'te üretim hayatına başlıyor. Oldukça köklü bir tarihi bulunan marka, birçok farklı alanda zengin çeşitlilikte üretim yapıyor.

Stihl Alman malı mı?

Almanya'da kurulan dev marka Stihl, kalitesini ve kullanışlı olmasını her ürününde kanıtlar. 1928 yılından bu yana çeşitli ürünleri ile 160 farklı ülkede kullanımı bulunur.

Oleomac hangi ülkenin malı?

Türkiye'nin her yerinde ki Oleomac yetkili servisine gönül rahatlığı ,le kurulum yaptırabilirsiniz. Cevap: Merhabalar, İtalyan malı olup çin menşeilidir.

Dolmar motorlu testere hangi ülkeye ait?

Dolmar , 1927'de kurulan bir Alman yedek parça ve bahçe makineleri firmasıdır.

Husqvarna kime ait?

Şirket 1903 yılında Husqvarna silahlanma firmasının bir iştiraki olarak İsveç'in Huskvarna kentinde motosiklet üretmeye başladı. Bugün, Husqvarna Motorcycles GmbH, Avusturya merkezli KTM AG'ye aittir.

Husqvarna hangi ülkeye ait?

Oleo-Mac, 1972 yılında kurulmuş bir İtalyan markasıdır. Testere, çim biçme makinesi, motorlu tırpan gibi bahçe bakım aletleri üreten marka birçok farklı ülkede satış yapar.

Felco marka hangi ülkenin?

1970 yılından beri İtalyan menşeli Oleo-Mac, 1997 yılından beri Oregon, 1998 yılından beri İsviçre menşeli Felco ve daha birçok markanın Türkiye'deki yetkili ve tek distribütörü olan SEMAK Makina, başarı ile temsil ettiği markaların Avrupa satıcıları ciro sıralamasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Echo hangi ülkenin markası?

Echo CS 3510 Motorlu Testere (Japon Malı) Fiyatı, Yorumları - Trendyol.

Stihl motorlu testere hangi ülkeye ait?

Almanya'da kurulan dev marka Stihl, kalitesini ve kullanışlı olmasını her ürününde kanıtlar. 1928 yılından bu yana çeşitli ürünleri ile 160 farklı ülkede kullanımı bulunur.

Husqvarna motor kimin?

Almanya'da kurulan dev marka Stihl, kalitesini ve kullanışlı olmasını her ürününde kanıtlar. 1928 yılından bu yana çeşitli ürünleri ile 160 farklı ülkede kullanımı bulunur. Motorlu testere denince akla ilk gelenlerden biri olan Stihl motorlu testere kendi sektörüne yön verenler arasındadır.