boytrans iş ilanları

Farplas kaç kişi çalışıyor?

Farplas, 4 farklı üretim tesisi ve yaklaşık 1800 çalışanı ile 50 yıldır, otomotiv ana sanayi firmalarının çözüm ortağıdır. Kurulduğu günden itibaren, ürün gamını ve yenilikleri müşteri odaklı olarak geliştirir.

Farplas ın sahibi kim?

Arya WIP, Farplas Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter tarafından kuruldu. Farplas olarak, 2003 yılında 'Kadın liderliğinde dünyayı değiştirme' vizyonuyla kurulan Arya Kadın Yatırım Platformu'nun ana sponsorlarından biriyiz.

Farplas Ceo'su kimdir?

2019 yılından beri Fark Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Emin Ataç, 9 Mayıs 2022 günü itibarıyla, Farplas CEO'su olarak atandı.

Farplas işçi alıyor mu?

İşten çıkarılma endişesiyle karşı karşıya olan 2 bin işçinin olduğu ifade edildi. Kocaeli'de otomotiv yan sanayi firması olan Farplas Otomotiv'in Birleşik Metal-İş Sendikası'na üye olan ve çalışma koşullarının iyileştirilmesini isteyen 100'ü aşkın emekçiyi işten çıkardığı belirtildi.

Ahu Serter babası kimdir?

Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Türkiye'nin en büyük sanat koleksiyonerlerinden Yunus Büyükkuşoğlu'nun kızı.

Farplas Genel müdür?

Yeni yapılanma çerçevesinde; 30 yılı aşkın süredir sayısız başarıya imza atan, Farplas'ın büyüme ve sektör lideri olma serüveninde en önemli rolleri üstlenmiş Genel Müdürümüz Ali Rıza Aktay'a şükranlarımızı sunuyoruz.

Boytrans kimin?

Erciyes Anadolu Holding A.Åž. ve Erciyes Anadolu Holding A.Åž.