börü dizisi dvd

3450 ne demek?

Börü'nün telsiz kodu olan 3450'nin anlamı izleyicilerle buluştu. Kuran-ı Kerim'in 34. suresi olan Sebe Suresi'nin 50. ayetinde; 'Eğer Hak'tan saparsam bu benim kusurumdur; ama doğru yolu bulursam bu onun vahiy etmesindendir. O her şeyi bilir. ' şeklinde bildiriliyor.

Gerçekte Börü timi var mı?

'Yalnız kurtlarının öyküsü' sloganıyla dikkat çeken ve Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen Börü, 1'er saatlik 6 bölümden oluşacak ve büyük finalini beyazperdede yapacak.

Börü Tolga hain mı?

Can Nergis'in canlandırdığı Tolga karakterinin Börü'deki hain olduğunu son bölümde anladık. Star TV'nin 6 bölümlük mini dizisi Börü 'Her Güzel Şeyin Sonu' isimli bölümüyle final yaparak ekrana veda etti.

Ahmet Pınar asker mi?

Babası bir Kıbrıs gazisi olan Barbaros, Yıldız Teknik Makine Mühendisliği mezunu, mektepli Polis Özel Harekatçılardan. AHMET PINAR KİMDİR? 1972 doğumlu oyuncu Ahmet Pınar bugüne kadar Selamsız Bandosu, Milat, Dağ 2, Cesur Yürek, Menekşeli Vadi ve İğde Güzeli gibi projelerde rol almıştır.

Börü neden devam etmedi?

Börü'nün final bölümünde; IŞİD, İstanbul Maslak'ta bir gökdelene büyük ve kanlı bir eylem yapmak üzereyken, orada tesadüfen bulunan Kaya mecburen ilk müdahaleyi yapmak zorundadır. Börü dizisi 6 bölümlük mini bir dizi olması nedeniyle 6. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor.

Börü Fetö cü kim?

Son dönemde büyük ilgi toplayan Börü dizisinde yine FETÖ'ye dikkat çeken sahneler yer aldı. Daha önceki bölümlerinde Silivri'de yargılanan asker ve polislere dikkat çeken dizinin son bölümünde kaçak FETÖ'cü savcı Zekeriya Öz de diziye girdi.

Börü Murat öldü mü?

börü dizindeki 3. bölümde şehit olan ve şehit olurken bütün izleyenleri hüngür hüngür ağlayan bir karakter.çirkin olsan bile...

Mehmet Pınar kim?

Mehmet Pınar, Araştırma - İnceleme, Tarih, Türk Tarihi kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Cumhuriyet Döneminde Mersin ve İçel'de Siyasi Hayat (1923-1950), Tek Parti Döneminde Trakya'da Siyasi Hayat ve Yahudiler olarak sayılabilir.

Pınar Dağ Kimdir?

Pınar Dağ, Kadir Has Üniversitesi yeni medya bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Veri Okuryazarlığı Derneği (DLA), Veri Gazeteciliği Platformu Türkiye ve DağMedya'nın kurucu üyesi. Veri okuryazarlığı, açık veri, veri görselleştirme ve veri gazeteciliği alanlarında çalışmaktadır.

Börü 2039 kaç sezon?

Börü 2039 dizisi son 3 bölümüyle birlikte final yapıyor!

Börü 2039 devamı gelecek mi?

Börü 2039 dizisinin yeni sezonu 28 Aralık Salı günü yayınlandı. Alper Çağlar'ın yönetmenliğini üstlendiği Börü 2039'u izlemek isteyenler Blu TV'den izleyebiliyor. Börü 2039'u izlemek isteyen vatandaşların ayrıca Blu TV'ye abone olmaları gerekiyor.

Börü 2039 nerede oynuyor?

Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. Polis Özel Harekat'ının en seçkin sıcak savaş timi olan 34 50 telsiz kodlu Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor ve gerçek olaylara dayanıyor.

Börü hikayesi gerçek mi?

Kaya Ülgen (Serkan Çayoğlu)

Varlıklı bir aileden, kolej mezunu Kaya'nın Polis Özel Harekata katılma sebebi ise hazin ve onun içine maraz olmuş bir öykü. Bu sırrı timdeki arkadaşları bile bilmiyor.