bunadeger güvenilir mi

Allesgo nedir?

allesgo.com'un Ankara'da bulunan Hacettepe Teknokent yerleşkesinde vizyoner bir ekibin e-ticaret sektörüne yeni bir soluk getirme amacı ile 2016-2019 yılları arasında yürüttüğü Ar-Ge çalışmasının ürünü olduğunu söyleyebiliriz.

Allesgo com güvenilir mi?

Allesgo.com Tutarsız Bir Platform

Kargolanma süreci, ürünün onaylanma süreci tamamen fiyasko. Soru-cevap kısmında ürünle ilgili sorduğunuz soruya satıcılar dönüş yapmıyor. Süreç çok yavaş ilerledi. Tarafıma sürekli tutarsız, yanlış bilgiler verild...

AZAL com güvenilir mi?

aZall.com'da Güvenli Alışveriş

aZall.com, DNA'sında bulunan güçlü iletişim yeteneği sayesinde müşterileri ile arasında güven bağını organik olarak oluşturmaktadır. aZall.com bünyesinde her işletme mağaza açamaz; e-ticaret sektöründe yeterliliğini ispatlayan ve güvenilir işletmelerin mağaza açmasına onay verilir.

Alles Go kimin?

Ramazan KURTOÄžLU - Kurucusu - Allesgo | LinkedIn.

Shopigo ürünleri orjinal mi?

Shopigo.com'da satılan ürünler belirtilen markaların orijinal ürünleri mi? Satışa sunduğumuz tüm ürünler markaların kendi koleksiyonlarından seçilir ve tamamen orijinaldir.

AZAL com kimin?

aZall.com, Demir şirketler grubu tarafından beş milyon dolarlık yatırım ile kurulan bir e- ticaret şirketidir. Demir Şirketler Grubu'nun, 20 yılı aşkın tecrübesi ile inşaat, mekanik, enerji sistemleri gibi projelerde yatırımları bulunmaktadır.

Ali Baba sitesi güvenilir mi?

İşletmeden işletmeye satışların gerçekleştiği Alibaba sitesi, Alibaba Group güvencesi altında hizmet vermekte olup son derece güvenilir bir e-ticaret platformudur.