bursa d smart satış noktaları

D-smart yayını nereden alıyor?

D-Smart yayınlarını izleyebilmek için D-Smart uyumlu bir dijital uydu alıcısı, unıversal lnb, çanak anten ve kablolama yeterlidir. Eğer modül girişli bir uydu alıcısına sahipseniz D-Smart cam modül ile de D-Smart yayınlarını alabilirsiniz.

D-smart nasıl ücretsiz izlenir?

D-Smart GO'ya üye olan bütün yeni üyeler (yukarıda bahsedilen ücretsiz üyeler hariç) 1 ay boyunca Film Dizi paketini ücretsiz olarak kullanabilirler. 1 aylık ücretsiz dönemin sonunda Film/Dizi üyeliğiniz otomatik olarak yenilenir. Siz sonlandırana kadar da üyeliğiniz aylık olarak yenilenmeye devam eder.

D-smart kime bağlı?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.

D-smart kaç abonesi var?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 2022 3. çeyrek verilerine göre yurt içi abone sayısı 1.052.731'dir.

D-Smart ücreti ne kadar?

D-Smart yerine ne kullanılır?

*40 TL olarak uygulanmakta olan borçtan hizmet açma bedeli 1.Aralık.2022 itibariyle 60 TL olarak güncellenecek olup 1.Aralık.2022'den sonra borçtan hizmet açmaya konu olacak tüm abonelikler için geçerli olacaktır.

D-Smart ücretli mi?

Faturanızı, www.dsmart.com.tr adresindeki Online İşlemler menüsü ve D-Smart Müşteri Hizmetleri'nden (0850 266 0 266) tüm kredi kartları ile ödeme yapabilir veya talimat verebilirsiniz. Açıklamalar: Anlaşmalı kurumlardan yapılan tahsilatlar online olarak anında sistemimize yansımaktadır.

Dsmart kac lira?

D-Smart - Anasayfa. Mega paket 66 TL yerine ilk 3 ay 29 TL 24 ay taahhütlü indirimli sabit fiyat! Limitsiz internet ve D-Smart Aile Spor Paketi bir arada 219 TL yerine ilk 12 ay 179 TL! Üniversiteliye sınırsız internet ve D-Smart GO yakışır!

D-smart kaç üyesi var?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.

D-Smart kac lira?

D-Smart Blu'ya Netflix modeli geldi, arayüz yenilendi, abonelik herkese açıldı - Webrazzi.

D-smart ödeme nasıl yapılır?

D-SMART'A NASIL ABONE OLABİLİRİM? D-Smart'ın HD kalitesiyle sunduğu zengin içerikli TV paketlerine abone olmak için www.dsmart.com.tr adresini ziyaret edebilir, 0850 266 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilir veya size en yakın D-Smart bayisine uğrayabilirsiniz.

D smart aylık ne kadar?

D-Smart uyumlu uydu alıcıları, kullanım hatasından doğan bozulmalar hariç aboneliğiniz süresince 2 yıl garanti kapsamındadır. TAAHHÜT SÜRESİ İÇİNDE TAAHHÜTÜNÜ BOZAN ÜYELERİMİZİN ÖDEYECEKLERİ CAYMA BEDELİ NASIL HESAPLANIR?

D smart üyelik ne kadar?

D-Smart HD+ kendi içinde hafızası bulunan ve HD kalitesinde yayın sunan bir cihazdır. Böylece sevdiğiniz, tekrar izlemek istediğiniz programları kaydedebilirsiniz. Bir program izlerken, aynı anda diğer kanalda yayınlanan programı kaydedip dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.