bursa ecza koop tuzla ÅŸubesi

Benzol Ecza Deposu sahibi kim?

Ahmet Köran - Firma Ortağı - Benovis İlaç Sanayi ve Medikal A.Ş.

As Ecza kimin?

Yılmaz, halen Selçuk Ecza Deposu A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarakgörev yapmaktadır. Selçuk Ecza Deposu A.Ş.'de yürüttüğü bu görevlerine ek olarak Yılmaz, aynı zamanda Selçuk Ecza Holding grup şirketlerinden Aksel Ecza Deposu Tic. A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı, As Ecza Deposu Tic.

Güneş Ecza Deposu kimin?

Mustafa Baysan tarafından 1986 yılında kurulan Güneş Ecza Depoları, ülkemizde veteriner ilaçları sektöründe faaliyet gösteren en geniş dağıtım organizasyonudur.

Gül Ecza Deposu sahibi kimdir?

Gül Ecza Deposu 1987 yılında Sn. Güner Zeynep Yüceer tarafından kurulmuştur. Dürüst, ilkeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile kısa zamanda büyüyerek sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Gül Ecza Deposu Türkiye çapında hizmet verilen güvenilir ve saygın bir kuruluş olmuştur.

Ahmet KeleÅŸoÄŸlu nereli?

1924 yılında Karaman'ın Ermenek ilçesinde dünyaya geldi. Ermenekli Tüccar Hacı Mustafa Efendi'nin altı çocuğundan beşincisi idi. Varlıklı bir aileye mensup olan babası, ondaki ticari yeteneği görerek, küçük yaşta ticarete girmesini teşvik etti.

As Ecza Deposu kaç şubesi var?

Selçuk ve AS Ecza'nın toplam şube sayısı 107'ye ulaştı.

Ahmet KeleÅŸoÄŸlu kimdir hayati?

21 Kasım 1924 tarihinde Karaman'ın Ermenek ilçesinde doğan Ahmet Keleşoğlu, 1949 yılında Nezahat Karpuzcu ile hayatını birleştirmiştir. Keleşoğlu, 1950'li yıllarda ticaret hayatına atılmış ve 1958 yılında Konya'da Selçuk Ecza Deposu'nu kurmuştur.

Ecza Deposu kimler açabilir?

-6197 sayılı Kanuna göre eczane açma yetkisi olan her eczacı ecza ticarethaneleri de açabilir. -Ecza ticarethanesi bir eczacı mesul müdür göstermek şartıyla eczacı olmayan kişiler tarafında da açılabilirler. -Bir şirket tarafından da ecza ticarethanesi açılabilir.

As Ecza Deposu kimin?

Selçuk Ecza Deposu A.Ş.'de üstlendiği bu görevlerinin yanı sıra Selçuk Ecza Holding grup şirketlerinden As Ecza Deposu A.Ş., Selçuk Ecza Holding A.Ş., Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş., Mamsel İlaç San. ve Tic. A.Ş ve Tez Trans Lojistik A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Ecza deposundan ilaç alabilir mi?

31 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete' de Ecza Depoları ve Ecza Depolarında Bulundurulan Ürünler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlanmıştır. Bahsi geçen yönetmelik değişikliği ile ecza depolarından bazı ilaçların perakende satışına olanak sağlanmaktadır.

Nevzat Ecza kimin?

Mesleki kimliği ve ilkeli ticaret anlayışı sayesinde kısa sürede sağlık sektöründe saygın bir yer edinen Nevzat Karpuzcu, 1990 yılında genel müdürlük görevini, 2010 yılında ise Yönetim Kurulu Başkanlığını oğlu Eczacı Emin Karpuzcu'ya devretti.

Eczacılar ilaçları nereden alıyor?

Eczastok.com, ecza depoları ile eczacılar arasında alışverişi dijital ortama taşıyan bir pazar yeridir. Eczastok Türkiye'de eczanelerin reçeteli ilaç satın alabildiği tek dijital platformdur.

Ecza deposu ne kadara mal olur?

2021 Yılında, ortalama bir Ecza Deposu Anonim şirketi açılış maliyeti 2.600 - 2.700 TL 'den başlamaktadır. Bu maliyete tüm mali kuruluş giderleri dahil olmakla birlikte, işinizin özellikleri, ortak sayısı, sermaye tutarı , faaliyet alanı sayısı gibi kriterlere göre bir miktar yükselebilir.

Eczacı Mesul müdür?

Türk Eczacıları Birliği'nin 28/07/2022 tarihli duyurusu ile 2022 Yılı Temmuz-Aralık dönemi Mesul Müdür maaşının aylık net 11.500 TL olarak belirlenmiştir.

Aile hekimi kaç tane ilaç yazabilir?

(1) Ayaktan yapılan tedavilerde, SUT'un 6.1.2 numaralı maddesinde belirtilen durumlar dışında, bir reçetede en fazla dört kalem ilaç yazılır ve her kalem ilaçtan bir kutunun (ilaçların parenteral formları ile SUT'un 6.1.4 numaralı maddesinde belirtilen durumlar hariç) bedeli ödenir.

Aile hekimi her ilacı yazabilir mi?

Aile Hekimlerinin ilaç yazma yetkileri nedir? Aile Hekimleri, SUT'ta Aile Hekimi uzmanının ve uzman hekimin yazabilecekleri tüm ilaçları reçete edebilirler. Ancak SUT'ta ilgili uzmanın (göz hastalıkları uzmanı, cildiye uzmanı, psikiyatri uzmanı gibi) yazabilecekleri ilaçları yazamazlar.

Kullanılmayan ilaçlar nereye verebilirim 2022?

Düzenleme ile evlerde kullanılan, son kullanma tarihi geçmiş ya da kullanılmayan ilaçlar eczanelere verilecek. Eczanelerde toplanan atık ilaçlar, kayda alındıktan sonra bertaraf tesisine gönderilecek.

Selçuk Ecza sahibi kim?

Kurucularımız. 21 Kasım 1924 tarihinde Karaman'ın Ermenek ilçesinde doğan Ahmet Keleşoğlu, 1949 yılında Nezahat Karpuzcu ile hayatını birleştirmiştir. Keleşoğlu, 1950'li yıllarda ticaret hayatına atılmış ve 1958 yılında Konya'da Selçuk Ecza Deposu'nu kurmuştur.

Bursa eczacı Odası Başkanı kim?

Okan Şahin - Başkan - Bursa Eczacı Odası | LinkedIn.

Türkiye'de ilk eczacı kimdir?

1840 yılında eczacı okulundan mezun olan Ahmed Mustafa Efendi, Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul'da öğrenim görerek 'eczacılık diploması' alan ilk eczacıdır. Osmanlılar döneminde, Türk eczacıları ilk kez 1888 yılında özel eczane açmışlardır.

Türkiye'de kaç eczacı odası var?

Çeşitli illerde bulunan 54 Eczacı Odasıyla yaklaşık 30 bin eczacıya hizmet veren Türk Eczacıları Birliği, ilaç ve eczacılık alanındaki hizmetini sürdürmektedir.

Bursa Ecza Koop kimin?

1979. Bursa Ecza-Koop 21 Ağustos tarihinde, yedi eczacı tarafından 7. Bölge Bursa Eczacı Odası Başkanı Ecz. Naci DOĞAN ve çalışma arkadaşlarının öncülüğünde kuruldu.

Eczacı kaç kazanıyor?

Meslek hayatına başlayan eczacılar, en düşük 5.500TL, en yüksek18.320 TL ve ortalama 8.010 TL maaş almaktadır.

Eczacı kaç net?

Ortaöğretim başarı puanının 2021-YKS SAY puanına etkisi 56,4 olan bir öğrencinin eczacılık fakültelerini kazanabilmek için sayısal alanda ortalama 350-460 arası bir puan alması gerekiyor. Bunun için TYT'de ortalama 29 net Türkçe, 33 net Matematik, 16 net Fen Bilimleri, 14 net Sosyal Bilimler neti yapması gerekir.

Türkiyede kaç tane eczacı var?

1. ARAŞTIRMANIN AMACI VE YÖNTEMİ Page 12 10 Page 13 Eczacı Bilgi Sistemi verisine göre Türkiye'de toplam eczacı sayısı 37.442 olup, bunların 26.177'si serbest eczacı (eczane sahibi ve mesul müdürü) olarak görev yapmaktadır.