bursa gencallar mağazası

Gencallar kime ait?

Ahmed Gencal - CEO - Gencallar | LinkedIn.

Ahmet Gencal kimdir?

Ahmet Gencal. Psikolojik denemeler ve öyküler ustası; İngilizce öğretmeni Ahmet Gencal 14 Temmuz 1971 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İşadamlarının tercümanı olarak Avrupa'yı baştan başa gezen, ayrıca uzak doğuya da birkaç sefer yapan Ahmet Gencal gözlem ve birikimlerini bilinçaltına alıyor.

Gencallar tam ismi nedir?

Gencallar Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 2015 yılına ait olağanüstü genel kurulu toplantısı .

Gencalların kaç şubesi var?

Mağaza sayımız şu anda 10, yıl sonunda 12 olacak.

Turgut Gencal kim?

Huzur Giyim'in sahibi Turgut Gençal, 77 yaşından sonra işini gücünü oğullarına bırakıp, kendini zeytinyağı işine vermiş. 35 yıl önce evinin bahçesindeki zeytin ağacından aldığı ilham ve sevgi ile Ayvalık, Gömeç, Karaağaç, Pelitköy civarında zeytin bahçelieri satın almış.

Ömer Gencal aslen nereli?

1969 İstanbul Üsküdar doğumlu Ömer Rıfat Gencal, Ali Babacan'ın yeni partisi Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nin kurucuları arasında. 51 yaşındaki bankacı Ömer Rıfat Gencal, özellikle yatırım çevrelerinde yaptığı programlar ve analizler ile dikkat çeken isimlerden biri.

Gencallar mağazasının sahibi kim?

Ahmet ve Osman Gencal, bu sürede kendi çözümleriyle ciroyu 39 milyon liradan 126 milyon liraya, taksit müşterisi sayısını 350 binden 750 bine taşımayı başardı. '40 yıllık şirketiz. Trabzonluyuz, büyük bir sel felaketinden sonra dedemler Samsun'a göç etmiş.

Gencallar Giyim sahibi nereli?

Oysa Abdullah Gencal'ın, Huzur Giyim'in sahibi Turgut Gencal'ın oğlu olduğu herkes tarafından biliniyor. Ancak hiçbir zaman aileden biri gibi davranmadığı da biliniyor.

Ahmed Gencal kimdir?

Huzur Giyim in sahibi kim?

Herhangi bir Gencallar mağazasından güvenle teslim alabileceğiniz kartınızla ek ücret, kredi kartı ve vade olmaksızın dilediğiniz gibi taksitli alışveriş yapabilirsiniz!

Türkiye'nin en iddialı 'çok katlı mağazacılık' perakendecilerinden Gencallar, altı yıldan beri ikinci kuşak tarafından yönetiliyor. Ahmet ve Osman Gencal, bu sürede kendi çözümleriyle ciroyu 39 milyon liradan 126 milyon liraya, taksit müşterisi sayısını 350 binden 750 bine taşımayı başardı.

Gencallar taksit yapıyor mu?

Ahmed Gencal - CEO - Gencallar | LinkedIn.

Gencallar kurucusu kimdir?

Taksitli yapılan alışveriş tutarının tamamı alışveriş işlemi yapıldığı anda kredi kartı limitinden düşülür. Eğer alışveriş işlemi yapılığı sırada alışveriş tutarı kadar kredi kartının kalan limiti yoksa 'yetersiz bakiye' uyarısı vererek alışveriş işlemi onaylanmaz.