bursa podyum aquapark giriş ücreti 2019

Podyum Park kime ait?

Türkiye'nin ilk turizm işletme belgeli eğlence merkezi olan Podyumpark D.A.D. Turizm İşletmecilik firmasının. Firmanın iki ortağı Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar'ın dostlukları tenis kortlarında başladı. Bu dostluk yıllar sonra iş ortaklığına dönüştü.

Podyum kaç para?

Podyum parkta Gratis var mı?

podyumparkbursa Gratis'te sadece bugüne özel tüm ürünlerde %50 indirim..

Podyum davet kaç kişilik?

Davet Podyum Sıkça Sorulan Sorular

Davet Podyum kına ve bekarlığa veda için maksimum 750-1.000 kişilik kapasiteye sahiptir.

PodyumPark ın sahibi kim?

Podyumpark AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan ve Genel Müdürü İnsel'den, Vali Canbolat'a Ziyaret. Podyumpark AVM Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ceylan ve Genel Müdürü Ahmet İnsel, Vali Yakup Canbolat'ı Makamında Ziyaret Etti.

PodyumPark kime ait?

2015 yılı itibari ile kapılarını açan Bursa'da Nilüfer ilçesinde 85.000 m2 alanda yer alan PodyumPark; ulusal ve uluslararası birbirinden özel markalarla her damak tadına uygun dünya mutfaklarının lezzetlerinin buluştuğu kafe ve restoranları, mağazaları, sineması, eğlence merkezi, lunaparkı, aquaparkı, tenis kulübü, ...

Podyum Park ne zaman yapıldı?

Podyum Park AVM içerisinde ; Cremeria Milano , David People , Emirgan Sütiş , Ette , Krokodil , NewCastle,21m2,Beğendik,CdBank,Eczane Podyum ,Exclusive Aqua , Bowling adası ,Jolly Joker gibi tanınmış işletmeler bulunmaktadır.

DAMSIZ GÄ°RÄ°Åž YOKTUR !

Kurallara uymadığınız halde kendinize ve çevreye zarar vererek ciddi yaralanmalara neden olabilirsiniz. Bazı kaydıraklar ve su aktiviteleri, yüksek hız, yükseklik ve kapalı alan korkusu olanlar için uygun değildir.

Podyum Park içinde neler var?

Kadın ise 'dam' olarak sıfatlandırılıp erkeğin eklentisi olarak kabul edilmektedir. Ayrıca kadın erkekler tarafından korunması gereken bir varlık düzeyine indirgenmektedir. Bu anlayışa göre kadın, yalnız erkeklerin olduğu bir barda eğlenemez' denildi.

Aquapark damsız giriliyor mu?

Barda dam ne demek? Türkçede kullanılan 'Damsız girilmez.' deyimi 'Bir eğlence merkezine girerken yanında kız arkadaşın olmadan içeri giremezsin.' anlamına gelmektedir. Burada da kullanılan ' dam ' kelimesi Fransızca'dan dilimize girmiştir. 'Dans esnasında erkeğe eşlik eden kadın, dansta kavalyenin eşi' anlamındadır.

Aquapark kaç tl'dir?

Kuşadası'nda bulunan Türkiye'nin en büyük aquparkı Adaland, tam olarak Aydın-İzmir sınırında. İzmir, Aydın, Kuşadası, Selçuk gibi lokasyonlardan kolaylıkla ziyaret edilebilir.

Niye damsız girilmez?

DAMSIZ GÄ°RÄ°Åž YOKTUR !

Kurallara uymadığınız halde kendinize ve çevreye zarar vererek ciddi yaralanmalara neden olabilirsiniz. Bazı kaydıraklar ve su aktiviteleri, yüksek hız, yükseklik ve kapalı alan korkusu olanlar için uygun değildir.

Barda damsız ne demek?

2-16 yaş altı çocuklar ebeveynsiz tesise giremezler. 3-Kaydıraklarda yaş ve boy sınırlandırması olup, görevliler tarafından ikazı yapılacaktır. 4-Sağlık problemleri olanların (hamileler dahil) kaydırakları kullanması sakıncalıdır.