bursa rehber öğretmen iş ilanları

Rehber hocaları ne kadar kazanıyor?

PDR maaşları kadrosuz çalışanlar için ortalama 10 bindir. Devlet memuru statüsünde olan öğretmenler 12 bin 281 TL alıyor.

Kaç öğrenciye 1 rehber öğretmen?

rehberlik alan öğretmeni norm kadrosu verilir. (3) Anaokulları hariç olmak üzere, özel eğitim kurumlarında öğrenci sayısının 100 ve 100'ün katlarına, diğer eğitim kurumlarında ise öğrenci sayısının 500 ve 500'ün katlarına ulaşması hâlinde her defasında ilave olarak 1 rehberlik alan öğretmeni norm kadrosu daha verilir.

Okul müdürü ne kadar maaş alıyor?

Yeni öğretmen maaşı ne kadar oldu?

UZMAN ÖĞRETMEN VE BAŞÖĞRETMEN MAAŞ FARKLARI BELLİ OLDU

Fuat Oktay açıklamasında şunları söyledi; 'Öğretmenlerimiz, uzman öğretmen olduklarında maaşlarında 2023 yılında yaklaşık 2.250 lira, başöğretmen olduklarında ise yaklaşık 4.500 lira artış olacaktır.'

Rehber öğretmen boş derslere girer mi?

Günlük çalışma saatleri ve iş akışı eğitim-öğretim kurumunun özellik ve ihtiyaçlarına göre okul müdürlüğünce düzenlenir. Diğer taraftan rehberlik ödetmeni ders vaatlerinde Rehberlik Hizmetleri Yönetmeliğinde yer alan görev ve sorumluluklarını yerine getirdiğinden dolayı boş derse girme görevi verilmez.

Ücretli rehber öğretmen olur mu?

Ücretli Rehber Öğretmen Görevlendirilemez - Memurlar.Net.

Rehber öğretmen kaç yıl okur?

Rehber öğretmen olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır. Psikoloji bölümünden mezun olup, pedagojik formasyon alarak da mesleği icra etmek mümkündür.

Polisler ne kadar maaş alıyor?

2023 yılında yapılan zam oranı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında belli oldu. Memurlara yapılan yüzde 30'luk zam artışı sonrasında polis maaşları değişti. Buna göre; 13 bin 747 TL olan polis maaşı yüzde 25 zamla birlikte 17 bin 871 TL'ye, başkomiser maaşı ise 15 bin 810 TL'den 20 bin 553 TL'ye yükseldi.

Kaymakam maaşı ne kadar?

Klinikte görev yapan uzman doktor 6 bin 200 ile 8 bin 100 Euro (132 bin 200 TL), başhekim ya da idari görevli doktor ise ayda 7 bin 700 ile 10 bin 600 Euro (172 bin 250 TL) arasında kazanıyor. Başhekim ya da yönetici pozisyonunda bu rakamlar ortalama ikiye katlanıyor.

Ana sınıfı öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

MADDE 25 – (1) Rehberlik ve psikolojik danışma servislerinde görevli rehber öğretmen/psikolojik danışmanların çalışma süreleri bir iş saati 60 dakika olmak üzere haftalık 30 iş saatidir.

Rehber öğretmen kaç lira maaş alıyor?

2022-2023 yılı eğitim ve öğretim dönemi brüt ek ders ücreti 46,70 TL, net ek ders ücreti ise 39,35 TL olarak belirlendi. Yüzde 20 vergi dilimine giren öğretmenlerin alacağı net ek ders ücreti 37,01 TL oldu.

Doktorlar ne kadar maaş alıyor?

BRANŞ ÖĞRETMENİ HAFTADA EN FAZLA KAÇ SAAT DERSE GİREBİLİR? Branş öğretmeninin gireceği ders saati sayısı 30 saattir. Öğretmen eksikliğinde 30 üstü saat derse de girebilir ancak öğretmene 20 saatten fazla ek ders verilmez.

Savcı ne kadar maaş alıyor?

Bu durumda Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 15 saat aylık karşılığı, 6 saate zorunlu ek ders görevi verilebilmekte buda toplamda 21 saat ders görevi yapmaktadır. Geriye kalan 9 saat ek ders görevi isteğe bağlı ek ders görevidir. Öğretmen isterse bu görevi alır istemezse almaz.