candy crush yeni versiyon

Candy Crush kim icat etti?

Candy Crush Saga akıllı telefonlar ve Facebook'ta oynanabilen bulmaca türünde bir video oyunudur. King.com tarafından geliştirilmiştir.

Candy Crush neden bağımlılık yapıyor?

Oyunun mantığı üç ve daha fazla sayıda türdeş şekeri ortadan kaldırmak. Ancak aynı anda ne kadar çok şeker imha ederseniz o kadar çok puan kazanıyorsunuz. Arada da oyun size 'Güzel', 'Çok tatlı' gibi yorumlar yapıyor. Bu olumlu yorumlar kişiye kendisini daha iyi hissettirip bağımlılığı artırıyor.

Candy Crush kaç para kazanıyor?

Candy Crush Soda Saga oyunu, yapımcı şirkete 2 milyar dolar kazandırdı İsveç merkezli mobil oyun şirketi King'in, kullanıcılar tarafından en ilgi gören oyunlarından biri olan Candy Crush Soda Saga, altı yılda yapımcısına 2 milyar doların üzerinde para kazandırdı.

Blizzard kaça satıldı?

Microsoft'un video oyun şirketi Activision Blizzard'ı 68,7 milyar dolara satın alacağını duyurmasının ardından rakip şirket Sony'nin hisseleri son iki yılın en büyük düşüşünü yaşadı.

Candy Crush satıldı mı?

Candy Crush oyununun yapımcısı olan King Digital yazılım şirketi, Diablo, Call of Duty ve World of Warcraft gibi oyunları piyasaya süren ABD'li Activision Blizzard tarafından 5,9 milyar dolara satın alındı.

Candy Crush ne kadar kazandı?

Sensor Tower araştırma şirketinin yayınladığı son verilere göre, Candy Crush Soda Saga , 2014 yılının ortalarında piyasaya sunulduğundan beri, hem App Store'da hem de Google Play'de toplam 2 milyar dolardan fazla gelir elde etti.

Candy Crush Saga dünyada kaç kişi oynuyor?

Yaptığı açıklamalarda firmanın pazarlama müdürü Alex Dale, Candy Crush Saga'nın günlük 50 milyon, aylık 108 milyon tekil oyuncusunun olduğunu belirtti. Oyunu günlük olarak oynayan oyuncuların 49 milyonu Candy Crush'ı mobil cihazlarından, 1 milyonu da Facebook üzerinden oynuyor.

Candy Crush Saga ne kadara satıldı?

Tüm mobil platformlarda yer alan Candy Crush dün gece rekor bir fiyata sürpriz bir şekilde satıldı. CANDY CRUSH 5.9 MİLYAR DOLAR EDER Mİ? Oyuncuların yakından tanıdığı Activision firması, Candy Crush'ın geliştiricisi King Digital Entertainment firmasını tam 5.9 milyar dolar karşılığında satın aldığını duyurdu.