cihan bozacı kitapları

Kitap bul ne?

Kitap Bul; Aradığınız kitapların en ucuz nerede satıldığını görebileceğiniz ve bütün satış noktalarından fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz bir uygulamadır. D&R, İdefix, Trendyol, Nadir Kitap, Kitapyurdu gibi en çok kitap alışverişi yapılan siteler de dahil olmak üzere 21 kitap satış siteleri bu uygulama yer alıyor.

BKM Kitap Evi sahibi kim?

BKM Kitap'ın sahibi Kutbettin Bingölbali, AA muhabirine, Van'da bir öğretmen lisesinde yatılı eğitim gördüğü sırada, üniversite eğitimine başlayan ağabeyinin peşinden Bursa'ya geldiğini söyledi.

En eski kitap hangisi?

Eğer kitabın eskiliğini baskısı belirleyecek ise dünyanın en eski kitabı 1450 yılında basılan Gutenberg İncili'dir.

Ilk kitap hangisi?

Tevrat: (Hz.

İsim anlamı: Kanun, öğreti.Diğer adları Ahd-i Atik, Ahd-i Kadim (eski ahit).İnsanoğluna indirilmiş ilk kutsal kitaptır, Hz. Musa'ya indirilmiştir.

BKM nin açılımı ne demek?

Bankalararası Kart Merkezi A.Ş. (BKM) (https://bkm.com.tr/) kartlı ödemelere ilişkin ortak sorunlara çözüm bulmak, ülkemizdeki banka ve kredi kartları kural ve standartlarını geliştirmek amacıyla 1990 yılında kurulmuştur.

BKM kitabın açılımı ne?

Beşiktaş Kültür Merkezi, BKM kısaltmasının açılımı olarak kullanılıyor.

Kitap Yurdu sahibi kim?

Oluşum fikri Üsküdar'da doğan, internet kitapçılığının bir numarası olan Kitapyurdu sitesinin sahibi Sadi Kizir ile bir röportaj gerçekleştirdik. Doğma ve büyüme Üsküdar'lı olan Sadi Kizir'in kurduğu Kitapyurdu sitesinin merkezi de Üsküdar'da.

Dünyanın en pahalı kitabı ne kadar?

Codex Leicester - Leonardo da Vinci

Bill Gates el yazımı olan bu kitabı 1994 yılında 48,4 milyon dolara satın aldı.

Hangi kitaplar kesinlikle okunmalı?