cinemaximum piazza kahramanmaraÅŸ seanslar

Cinemaximum un sahibi kim?

Peki, Paribu Cineverse nedir, sahibi kim? Mars Group bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Cinemaximum ismini değiştirdi. Yapılan değişiklik sonrasında firmanın yeni ismi Paribu Cineverse oldu.

Cinemaximum neden Paribu oldu?

Aktif olarak faaliyet gösteren 778 sinema salonuyla Türkiye'nin en büyük sinema zinciri olan Mars Cinema Group, yerli kripto para borsası Paribu ile iş birliğine giderek 'Cinemaximum' sinemalarının adını değiştirdiğini duyurdu. İş birliği kapsamında Cinemaximum'un yeni adı, artık 'Paribu Cineverse' oldu.

Cinemaximum neden ismi deÄŸiÅŸti?

Cinemaximum'un adı Mars Cinema Group ve Paribu ortaklığıyla 'Paribu Cineverse' olarak değişti. CGV Mars Cinema Group; 2001 yılında teknoloji ve konforu, beklentilerin üzerinde hizmet anlayışı ile birleştirerek, Türkiye'de farklı ve kendine özgü bir sinema deneyimi yaratma felsefesiyle kurulmuştur.

Cinemaximum reklamlar kaç dk?

Cinemaximum Reklam Åžikayeti!

18.01.2019 tarihinde Resmi gazetede yayımlanan 7163 no.lu kanunun 13. Maddesine göre reklam süresi en fazla 10 dakika olarak belirlenmiştir.

Paribu nun sahibi kim?

Yasin Oral - Founder - Paribu | LinkedIn.

Cinemaximum sahibi kim?

Mars Cinema Group bünyesinde Cinemaximum adıyla faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük sinema zinciri, bugün Güney Koreli sinema zinciri işletmecisi CJ CGV şirketi tarafından satın alındı.

Turkiyede kac sinema var?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Türkiye genelinde sinema salonu sayısı 2021 yılında, 2020 yılına göre %11,1 azalarak 2 bin 398 oldu.

Mars sinema sahibi kim?

2001 yılında menderes utku ve muzaffer yıldırım tarafından kurulup seneler içinde sinema devine dönüşmüş firma. sahipleri muzaffer yıldırım ve menderes utku olan; istanbul'un yanısıra antalya'da da sinema salonları olan şirket..

Sweetbox nedir?

kimi sinema salonlarinda yeni türeyen bir 2'li koltuk türü. kanepe gibi bir dizayn yani arada kolçak ya da icecek, ıvır zıvır koymaya yarayan aparatlar bulunmaz. sevgiliyle sarilarak ya da kafa gogse yaslamalı film izlemeye imkan verir. zaten adı da sweetheart kelimesinden türemiştir.

1 Sweetbox kaç kişilik?

kimi sinema salonlarinda yeni türeyen bir 2'li koltuk türü.

Sweetbox 2 kiÅŸilik mi?

kimi sinema salonlarinda yeni türeyen bir 2'li koltuk türü. kanepe gibi bir dizayn yani arada kolçak ya da icecek, ıvır zıvır koymaya yarayan aparatlar bulunmaz. sevgiliyle sarilarak ya da kafa gogse yaslamalı film izlemeye imkan verir. zaten adı da sweetheart kelimesinden türemiştir.

Skybox 2 kaç kişilik?

Skybox, iki kişilik locaların olduğu bir salon çeşididir. Localar, salonun yukarısına konumlandırılmış. Balkon benzeri ancak camla kapalı bir yerden izliyorsunuz. Her locaya özel ses sistemi var.

Cinemaximum aralar kaç dk?

Fragman gösterim süresi en az 3, en fazla 5 dakika olacak. Kamu spotları ve sosyal sorumluluk projelerine ilişkin gösterimler, bu sürelere dahil edilemeyecek. Sinema filmi gösterim arası 15 dakikayı aşamayacak.

Cinemaximum yaş sınırı kaç?

Cinemaximum Yaş Sınırı Sorunu

Filmin yaş sınırı ülkemizde 18 yaş olarak alınabilirmiş ancak ben 15 yaşındayım ve bu filmi 2 yıldır bekliyorum fakat imdb'ye göre bu film R-rated yani 18 yaşından küçük kişiler aile ile beraber filme girebilir...

Cinemaximum hangi firmaya ait?

Esas Holding, 2000 yılında Şevket Sabancı tarafından kurulmuş, havacılık, lojistik, gıda, sağlık, perakende ve gayrimenkul üzerinde faaliyet gösteren holding. Eğlence sektörü grubun başarı sağladığı önemli iş koludur.

Gold Class ne demek?

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor. Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

R+ yaş sınırı ne demek?

amerikadaki rating degerlendirme sistemine gore degerlendirilmis ve restricted seklinde ibare almis filmler icin kullanilir. 17 yasindan yanlarinda yetiskin kimse olmadan izlemesine izin verilmeyen filmler icin kullanilir. filmin icindeki cinsellik, konusma dili ve siddet baslica kriterlerdir.

Sinema 6a ne demek?

Sinema sektörünün korunması amacıyla yapılan düzenleme ile sinema filmleri gösterim tarihinden itibaren 5 ay geçmeden ücretli yayın yapan platformlarda, 6 ay geçmeden ücretsiz yayın yapan platformlardan gösterilemeyecek.