club nena fiyat listesi

Nova Park Hotel kimin?

Antalya Side'deki Nova Park ve Nova Beach Otellerinin Sahibi Ali Özdemir, koronavirüsü nedeniyle personeli ortam düzelinceye kadar maaşlarını ödemek üzere ücretli izine çıkardı.

Queens Park Hotel kimin?

İSTANBUL'da iki, Antalya'da bir tane olmak üzere 3 oteli olan Kayserili Şahinler Grubu, Kayseri'ye de otel yapma kararı aldı. Antalya Kemer'deki 5 yıldızlı Queen's Park Resort yatırımıyla adını duyuran grubun, madencilik ve kimya sektörlerinde de yatırımları bulunuyor.

Side Star Resort sahibi kim?

Side Star Hotels, %100 aile işletmesi olan bir Türk şirketidir. Kökleri 1930'lu yıllara dayanan tarım işletmeciliği ve küçük yerel toptancılık faaliyetlerine dayanan aile işletmemiz değerlerini 4 nesildir sürdürmektedir.

Mary Palace sahibi kim?

Hüseyin Kara'nın oğlu olan Ramazan Kara, ticari etik başta olmak üzere, doğrudan ayrılmamayı benimseyen bir misyonla turizm sektörüne 2014 yılında girer. İmkansızı başararak daha ilk sezondan %98 müşteri memnuniyeti yaratan Mary Palace Resort'un hem yatırımcısı hem de işletmecisi olur.

Crown Plaza kime ait?

Crowne Plaza iş gezisi, toplantı ve kongrelere yönelik hizmet sunan uluslararası bir otel zinciridir. 52 ülkede etkinlik gösteren InterContinental Hotels Group ailesinin bir parçasıdır.

Orka Royal Hotel sahibi kim?

Hollanda merkezli Edelstaal Simtronic ve Orka oteller Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları ve ailesinin sahibi olduğu şirket Türk, İtalyan, İngiliz ve İsviçreli ortaklardan oluşuyor. Grubun, turizm, inşaat, besicilik, tencere üretimi ve emlak sektörlerinde önemli yatırımları bulunuyor.

Side Star Park kaç yıldızlı?

Side Star ailesinin ikinci oteli olan Hotel Side Star Park 2005 yılının Nisan ayında hizmete girmiştir. 5 yıldızlı otel hizmeti ve konforuna sahip otelimiz denize 150m mesafededir.

Side Sun Hotel kaç yıldızlı?

Otelimizde düşlediğiniz tatili sunabilmek için en iyi şekilde hazırlandık. Side Sun Hotel; eşsiz Side sahilinin Kumköy mevkiinde, 4 yıldızlı, denize sıfır, antik Side merkeze 4 km. ve Antalya havaalanına 62 km dir.

Demonti otel sahibi kim?

Demonti Hotel sahibi Zeynep Mine Yılmaz'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederiz.

Club Sera Hotel kimin?

Beş yıldızlı Club Hotel Sera'nın sahibi ve Galatasaray eski Asbaşkanı Özer Saraçoğlu'nun eczacı annesi 62 yaşındaki Evcim Saraçoğlu, kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitirdi.

Club Nena sahibi kimdir?

Turizmden Portreler'in yeni konuğu Türkiye turizmine gönül veren bir kadın, Club Nena'nın yönetim kurulu başkanı Nevin Akçelik. Nevin Akçelik, Bitlis'te başlayıp İstanbul'a ve Antalya'ya uzanan, sonrasında ise turizmle yoğrulan yaşam hikayesini Turizmden Portreler'e anlattı. Keyifli okumalar...

Astrid Hotel kimin?

Astrid Hotel Bodrum, Yalıkavak ve Gümüşlük arasında yer alan Koyunbaba Koyu'nda hizmete açıldı. Otelin yaratıcısı ve kurucusu mimar ve Yasemin Diker, bugüne kadar İstanbul ve Bodrum'da çok sayıda rezidans, ev ve otel tasarımlarına imza attı.

Club Nena kaç yıldızlı?

Tesisteki Oda Tipleri

Antalya'nın turistik ilçesi Manavgat'ta, denize sıfır konumda 1999 yılından beri hizmet veren 5 yıldızlı Club Nena, zengin olanaklarıyla ev konforunda bir tatil deneyimi sunuyor.

Club Nena ne zaman açıldı?

Otelimiz Manavgat Kızılağaç bölgesinde bulunan 98 dönümlük arazi üzerine 1997 yılında 336 oda ile faaliyetine başlayıp, günümüzde 585 oda ve 1184 yatak kapasitesi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Türk turizminde öncü ilkeleri benimsemiş ve türk turizmini daha ilerilere taşımayı hedef seçmiştir.

Mövenpick Hotel sahibi kim?

2014 yılı itibarıyla, işletme merkezi Vevey'de (İsviçre) bulunan 'Nestlé Super Premium' adlı bir yan kuruluş tarafından işletilmektedir.

Aldino Hotel kimin?

ATİD - Aldino Residence Hotel sahibi Coşkun Arslan'ı ATİD... | Facebook.

Cher Hotel sahibi kim?

Erdem Tutsoy, Cher Hotel & Spa BeyoÄŸlu ailesinde.

Hilton Garden Inn sahibi kim?

Hilton Garden Inn Ankara Gimat'in sahibi, Hilton Worldwide ile franchise anlaşması imzalayan UFBA Turizm & İnşaat Ltd. Şti. 176 odalı tesis, markanın Ankara'daki ilk yatırımı olmasının yanı sıra bölgede faaliyet gösteren ilk uluslararası otel zinciri olma özelliğini taşıyor.

Kaya Side kaç yıldız?

Tesis Bilgileri

Göl ve deniz manzarasının eşsiz bir mavilikle birleştiği 5 yıldızlı Kaya Side, Kaya Holding A.Ş. tarafından 1988 yılında hizmete sunulmuştur. Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Kaya Side, orman, göl ve deniz manzarasını bir arada buluşturan ender otellerden biridir.

Side Star Elegance kaç yıldızlı?

Bize, Sizi misafir etme fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Side bölgesinin ilk beş yıldızlı oteli olan 'Side Star Elegance' 1987 yılından bu yana turizm sektörünün öncülülüğünü yapmaktadır.

Club Hotel sunbel kaç yıldızlı?

Club Sunbel Otel, Türkiye'nin Beldibi kentinde yer alan 3 yıldızlı bir oteldir. Tesiste 130 oda bulunmaktadır.

Kaya Belek kaç yıldız?

Kaya Belek hakkında

ClubHotel RIU Kaya müşterilerine 5 yıldızlı bir hizmet sunmaktadır . Otel her yaştan çocuklara açıktır ve 4 yaşından küçük çocuklar ücretsiz konaklayabilirler .

Kaya Side ne zaman yapıldı?

Göl ve deniz manzarasının eşsiz bir mavilikle birleştiği 5 yıldızlı Kaya Side, Kaya Holding A.Ş. tarafından 1988 yılında hizmete sunulmuştur. Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Kaya Side, orman, göl ve deniz manzarasını bir arada buluşturan ender otellerden biridir.