club patara devremülk şikayet

Patara da nerede kalınır?

Patara Plajı kac tl?

Plaja giriş ücreti kişi başı; 7.5 TL olarak duyurulmuştur. Şezlong kiralamak isterseniz, bu 10 TL'dir. Bunun yanında şemsiye kirası da 10 TL'dir. Patara Plajı giriş ücreti 2021 yazında da hemen hemen bu civarlarda olur.

Patara ücretli mi?

Patara Plajı Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti 2022

Plaja giriş ücreti kişibaşı 20 TL. İçeride şezlong ve şemsiye de kullanmak isterseniz ayrıca 30 TL daha kiralama ücreti ödemeniz gerekmektedir. Plaj caretta kaplumbağalarının doğal yaşam alanı olduğu için ziyaret saatleri kısıtlı.

Patara Neyi MeÅŸhur?

Patara Plajı

Türkiye'nin en güzel plajları arasında yer alan bu plaj aynı zamanda Türkiye'nin en uzun plajı olma özelliğini taşır. Kaş ve Kalkan gibi tatil beldelerine yakın olan Patara Plajı, doğal kalmayı başarmış yerlerden biridir. Patara Plajı, Patara Antik Kenti'ne oldukça yakındır.

Kaputaş plajı denizi derin mi?

Kaputaş'ın denizi genelde dalgalı ve dalgalar kumsalın üzerinde bembeyaz köpükler oluşturur. Sırasıyla altın sarısı kum beyaz köpükler ve turkuaz deniz önünüzde uzayıp gider. Sahili kum ve minik çakıl taşlarıyla kaplı olduğu için ayaklarınızı hiç rahatsız etmez. Deniz dalgalı olsa da aslında çok eğlenceli.

Kaputaş plajı giriş ücreti ne kadar?

Mavi Bayraklı Kaputaş Plajı Kaş Belediyesi tarafından işletiliyor. Bu nedenle de giriş ücretsiz. Plajda yine Belediye'nin işlettiği bir kafe-restoran bulunuyor. Oldukça makul fiyatlarla içecekler ve hafif atıştırmalık yiyecekler sunan tesisten şezlong ve şemsiye de kiralanabiliyor.

Adrasan Plajı nasıl?

SAHİLİN KUZEY BÖLÜMÜNDE KUMSAL TAŞLI VE DENİZ ANİDEN DERİNLEŞİR,ORTA BÖLÜMÜ KUMLUK VE TAŞLIK OLAN KISMA GÖRE DENİZ DAHA SIĞ BİR YAPIYA SAHİPTİR. SAHİLİN GÜNEY KISMI İSE İNCE KUMLU VE YAKLAŞIK 20 M AÇILSANIZ BİLE AYAKLARINIZIN YERE BASACAĞI KADAR SIĞ BİR DENİZE SAHİPTİR. ADRASAN SAHİLİ GERÇEK BİR DOĞA HARİKASIDIR.

Türkiye'nin en uzun Plajı neresi?

Samandağ ilçesinde bulunan bu sahilimiz 14 km boyu ile Türkiye'nin en uzun sahilidir . Bu sahil geniş kumsalı olan halka açık plaj şeklindedir.

Patara Plajı sığ mı?

Türkiye'nin en uzun ikinci kumsalı

Adını Patara Antik Kenti'nden alan Patara Plajı, sığ ve dalgalı bir denize sahiptir.