come back mister 1. bölüm türkçe altyazılı

My Mister konusu nedir?

My Mister, bir yandan sağır ve hasta ninesine bakan, diğer yandan geçici bir işte çalışarak ayakta kalmaya çalışan fakir ve borç içinde bir genç kız Lee Ji-an'ın (IU) hikayesini anlatıyor. Lee Ji-an'ın amirlerinden Park Dong-hoon, meslektaşları, arkadaşları ve ailesi ile olan ilişkilerinde zorluklar yaşayan biridir.

Hotel De Luna konusu nedir?

Ölü ruhların kaldığı bir oteli işletmek üzere çağrılan seçkin bir otelci, mekânın oldukça yaşlı sahibini ve onun tuhaf dünyasını tanımaya başlar. Canınız neyi isterse izleyin. Fantastik bir dünyada geçen bu ürkütücü komedi dizisinde IU olarak da bilinen Lee Ji-eun ve Yeo Jin-goo başrollerde.

My Sister kaç bölüm?

Healer ne anlatıyor?

Kim Moon Ho (Yoo Ji Tae) büyük bir yayın şirketinde popüler bir muhabirdir. Bir gün, geçmişte yaşanan bir davanın gerçeğini öğrenir. Bilerek davayla ilgili kişilere yaklaşır ve onlara yardımcı olur. Bunu yaparak hakikati ortaya çıkarmak için mücadele eder.

Memories of the Alhambra ne anlatıyor?

başrollerinde park shin hye ve hyun bin oynuyor. oynayan kişinin gerçek dünya ile arasındaki algılarını bozabilen bir artırılmış gerçeklik oyununun geliştiricisini bulmak için ispanya'nın granada şehrine giden bir yatırım şirketinin ceo'sunun gizem, gerilim ve fantastik unsurlar içeren hikayesi anlatılıyor.

Link Eat Love Kill konusu ne?

Eun Gye Hoon, ikiz kardeşinin kaybolduğu yerde bir restoran açmaya karar verir. Noh Da Hyun ise hayatında hiç şansı olmayan bir kadındır. Özellikle erkekler konusunda şanssızdır.

Business proposal konusu nedir?

Ha-ri arkadaşının yerine gittiği tanışma randevusunda karşısındakini korkutup kaçırmayı planlar. Ama adam onun patronu çıkıp ona evlilik teklif edince iş sarpa sarar. Canınız neyi isterse izleyin.

My Love kaç bölüm?

Bad Sisters, ebeveynlerinin erken ölümü sonrasında, birbirlerini her zaman koruma sözüyle birbirine bağlanan Garvey kardeşlerin hayatlarını takip ediyor.