cs go emojisi

CS de Igl ne demek?

Oyun içi lider anlamına gelmektedir. Takımı oyun içinde IGL ler oyun içerisindeki diğer oyuncuları yöneterek oyunun kazanması konusunda takımına yardımcı olan ve yön veren başoyuncudur.

CS GO LURK ne demek?

Karşı takım oyuncularının hiç beklemediği yerde karşılarına çıkan ve adından da anlaşılacağı üzere pusuya yatan oyuncudur The Lurker.

Valorant PRAC ne demek?

İki takımın arasında antrenman maçı yapması.

CS GO açılımı nedir?

Counter-Strike: Global Offensive ya da bilinen kısa adıyla CS:GO, Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur.

HS atmak ne demek?

AKP'li Kuzu yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'hs'nin ne olduğunu açıkladı. Kuzu Twitter hesabından şöyle yazdı: 'Zaman zaman cevap olarak yazmak durumunda kaldığım 'HS' kısaltması'hadi sende'anlamındadır.Bunun dışında yorumlayanlar yazdığına baksın.'

Peek atmak ne demek?

Peek hamlesi, karşı rakip oyuncu gözetlemektir. Yapılan gözetleme hareketi oyunlarda peek olarak adlandırılıyor.

1 TEP nedir?

Ton Eşdeğer Petrol (TEP), 1 ton ham petrolün yakılmasıyla açığa çıkan enerji miktarını tanımlayan bir enerji birimidir. 1 TEP yaklaşık olarak 10 milyon kcal (kilokalori), 42 GJ (gigajoule) veya 11628 kWh (kilowatt-saat) değerlerine eşittir.

VALORANT ez ne demek?

online oyunlarda kazanılan oyun sonrasında 'good game, easy' manasına gelen kısaltma.

Exit fragger ne demek?

Tüm takım giriyorsunuz bir kişi önden gidip tüm ateşi üstüne toplarsa o kişi Entry Fragger yapmış olur. Bomba patlamadan önce uzaklaşmaya çalışan karşı takımı avlama anlamına gelir. Yani bomba patlayacak siz düşmanların üzerinize geleceği noktada duruyorsanız Exit Frag yapmış oluyorsunuz.

Oyunda GH ne demek?

- GH: 'Good Half' anlamına gelir. GG (good game)'nin bir türevidir. İyi bir yarı geçtiği anlamına gelir.

CS GO NS ne demek?

- NS: 'Nice Shot' anlamına gelir. Türkçe'ye çevirirsek: İyi atış.

HFHF ne demek?

Have fun Harrison Ford.

Headshot yemek ne demek?

counter strike, unreal tournament gibi oyunlarda rakibinizin kafasından vurarak tek kurşunda öldürmeniz sonucu olan olay.

VALO HS ne demek?

Tek mermi ile düşmana HS atmaya denir. Düşmanları görmenize yarayan fakat düşmanlara sizi göstermeyen sis bombası için verilen addır. One Way Smoke'da denir.

HS nin anlamı ne?

'Zaman zaman cevap olarak yazmak durumunda kaldığım 'HS' kısaltması'hadi sende'anlamındadır.Bunun dışında yorumlayanlar yazdığına baksın.'

Sneakpeek ne demek?

sneak peek sunulacak görsel üründen ürünün yayınlanacak halinin bir kısmının kesintisiz ve sunulacağı şekliyle gösterilmesidir.

Karbon atmak ne demek?

karbonun ingilizce yazılmış hali. tek mermiyle 2 kişi öldürmenin adıdır efenim. bir cs terimidir.

Sneak PEEK ne demek Dizi?

Türk dizi ve film sektöründe çok da aşina olmadığımız 'sneak peek' sözcüğü film, dizi veya tiyatro gibi görsel eserlerde eserden bir kesiti olduğu gibi sunan bir ön gösterimin adıdır.

GL ne demek lol?

GL: 'Good luck', yani 'iyi şanslar'. Golems: Ormandaki taş canavarlara denir. Harass: Dürtmek.

GLHF ne demek?

gl hf (good luck have fun) expr.