cs go yakalanmayan hile

Counter strike 1.6 hileleri nasıl yapılır?

Cs 1.6 oyununda hile kodlarını yazmak için ayarlardan paneli aktif hale getirmeniz gerekir. Daha sonrasında 'é' tuşuna basarak konsol açılır. Buraya yazacağınız 'sv_cheats 1' kodu ile hile aktif hale getirilir. Daha sonrasında istediğiniz herhangi bir hile kodu yazılır.

Cl_bobcycle ne iÅŸe yarar?

cl_bobcycle ; bu da herkesin bildiği silahın sallanma frekansı ayarı. 0.98 default değerde kalması da yeterli ama max değer olan 2'ye aldığınızda sallanmaları pek hissetmiyorsunuz.

Cs1 6 silah sağ ele nasıl alınır?

CS 1.6 Gl_zmax kaç olmalı?

Cs 1.6'da wallhack yani duvardan görme hilesi yapmak çok basittir. Bunun için konsolu açıp 'gl_zmax 3600' yazmanız yeterli olacaktır.

Silahlar. Global Offensive 'de 8 yeni silah vardır ve eski silahlara da çeşitli değişiklikler yapılmıştır.

CS de kaç tane silah var?

Silahı sağ elimize alırız. Sağ elimizin 3 parmağı kabzayı kavrarken, işaret parmağımız tetiğin üzerinde; ancak tetiği saracak şekilde değildir.

Silah hangi elle tutulur?

CS:GO'da toplam 35 adet silah bulunuyor ve düşürülebilen silah kutuları sayesinde silahların farklı kozmetik görünümleri elde edilebiliyor.

CS GO da kaç tane silah var?

Sesi çok fazla yüksek gelen takım arkadaşınızın sesini kısmak yetmediyse, bu komut ile birlikte sesli iletişim kullanan herkesin sesini kesebiliyorsunuz. Geri açmak için voice_enable 1 yazmanız yeterli olacaktır.

CS de konsol nasıl açılır?

CS GO bot komutları sayesinde maplara bot atarak oyun oynayabilirsiniz. Öncelikle 'bot_add' yazarak işleme başlayabilirsiniz. Ya da konsolu açtıktan sonra gireceğiniz 'bot_quoata' komutuyla her iki takıma eşit olarak 22 adet bot aktarabilirsiniz.

Voice_enable 1 ne iÅŸe yarar?

ESC'nin altındaki 'é' tuşuna basarak konsolu açabilirsiniz. Hilelerin çalışması için ise 'sv_cheats 1' komutunu konsola yazıp enter tuşuna basmanız gerekmektedir.

CS GO bot nasıl eklenir?

kalın çorap giyin. kalın çorabınız yoksa iki kat çorap giyin. vatka işe yaramazsa, çorabın içine pamuk tıkıştırın vuran noktalarda. bu tedbirlerin kombinasyonu ile, bir süre sonra, deri yumuşar, bot ayağınızın şeklini alır derken alışırsınız.

CS GO hile yazma yeri nasıl açılır?

Oyundaki botların tamamını maptan atmak için bot_kick yazabilirsiniz. YA da botları öldürmek için bot_kill yazabilirsiniz.

Vuran bot nasıl açılır?

EzGlobal İnsert Tuşuna Basınca Kapanıyor!

Lütfen yardımcı olun umarım günleri de telafi edersiniz geri dönüşünüzü bekliyorum.

CS botlar nasıl kapatılır?

Uygun silaha sol tıklayarak 'Çıkartmayı Kazı' seçeneğine tıkladıktan sonra kazımak istediğiniz çıkartmayı seçin. Çıkartmalar oyunda sunulan tekliflerden veya Topluluk Pazarı'ndan satın alınabilir.

EzGlobal hangi tuşla kapanır?

Insert, bilgisayar klavyelerinin üzerinde yer alan ve genellikle Backspace (Boşluk) tuşunun yanında konumlanan bir komut tuşudur.

CS GO çıkartma nasıl alınır?

%100 ban yemeyi sağlayan bir cs go hile yazılımı.

Insert tuÅŸu nerede?

Kopyalamak ve yapıştırmak için klavye kısayollarını kullanabilirsiniz: PC: Kopyalama için Ctrl + c, Kesme için Ctrl + x ve Yapıştırma için Ctrl + v.