cukurdaki idris babanin gercek ismi

Gerçekte Çukur diye bir yer var mı?

KOÇAVALI MAHALLESİ NEREDE? Show TV'de ekranlara gelen Çukur dizisi Fatih'in Balat semtinde çekiliyor. Diziye adını veren Koçova Mahallesi veya Çukur Mahallesi diye bir yer aslında yok.

Çukur hangi sokakta çekildi?

Çukur dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizinin çoğu sahnelerinin çekimi Fatih ilçesinde Balat semtinde yapılmaktadır. Ek olarak Tarlabaşı Bulvarı'nda çekimlerine yapılan dizinin ilk bölüm sahneleri ise yurt dışında çekildi.

Çukur dizisi hangi sokakta?

Çukur dizisi Fatih'in Balat semtinde çekiliyor. Diziye adını veren Koçova Mahallesi veya Çukur Mahallesi diye bir yer aslında yok. Tarlabaşı Bulvarı'nda çekimlerine başlanan dizinin bazı sahneleri ise yurt dışında çekildi.

Çukur dizisi nereden alıntı?

Çukur dizisinin karizmatik babası İdris Koçovalı karakterinin ünlü kabadayı Kürt İdris'in hayatından esinlenildiğini oğlu Ali Özbir doğruladı. Bir youtube kanalında Çukur isimli dizinin karizmatik babası İdris Koçovalı karakterinin ünlü kabadayı Kürt İdris'in hayatından esinlenildiği iddia edildi.

Tozlu yaka nerede?

Tozlu Yaka nerede çekiliyor? Tozlu Yaka dizisinin çekim yeri İstanbul olarak belirtildi. Anadolu Yakasında çekilen dizide renkli görüntüler ortaya çıktı.

Çukur daki villa nerede?

Çukur, İstanbul'un Balat semtinde çekilmektedir. Koçovalıların evi de İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat'ta çekilmektedir. Balat İstanbul'un Fatih ilçesinde Haliç kıyısında Ayvansaray ile Fener arasında bir semttir.

Çukur dizisi kahvehane nerede?

Fatih'teki Ayvansaray Esnaf Loncası Sokak'ta Çukur dizisinin de çekildiği kahvehane alev alev yandı.

Idris Koçovalı kahvesi nerede?

Fatih'teki Ayvansaray Esnaf Loncası Sokak'ta Çukur dizisinin de çekildiği kahvehane alev alev yandı.

Berber Muhittin dükkanı nerede?

Dizi, Ayvansaray Mahallesi'nde çekilmektedir. Dostlar Kahvesi, Çukur Aş Evi ve Berber Muhittin'in dükkanları ise Balat'ın arka sokaklarında kalmaktadır. Bu yerler artık, dizide kullanıldıkları adlarla daha kolay bulunmaktadır.

Çukur hangi ilçede çekiliyor?

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde gerçekleştirilmektedir. İlk sezonun birinci ve ikinci bölümünde bazı sahnelerin çekimleri Fransa'nın başkenti Paris'te ve üçüncü sezonun bazı sahneleri Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilmiştir.

Çukur dizisi hangi semtte çekiliyor?

Çekimler. Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde gerçekleştirilmektedir.

Çukur hangi semti anlatıyor?

Çukur dizisiyle ilgili en çok merak edilen; Çukur adıyla geçen mahalle ile Koçovalıların sahibi oldukları kahvenin nerede olduğudur. Mahalle, Balat semtinde bulunuyor. Ancak gerçekte adı Çukur değildir. Dizi, Ayvansaray Mahallesi'nde çekilmektedir.