daÄŸ 1 indir 1080p

Dağ 1 kaç yapımı?

Dağ, yönetmenliğini Alper Çağlar'ın yaptığı 2012 yapımı Türk macera ve dram filmi. Film, 16 Kasım 2012 tarihinde gösterime girmiştir.

Dağ 2 imdb de kaçıncı sırada?

Gişede başarı kazanan Dağ filminin devam halkası Dağ 2 şu aralar sinemalarda fırtına gibi esiyor. İk filmin başarısını sürdüren devam halkası Internet Movie Database'te (IMDB) de 10 üzerinden 10 puan almayı başardı.

DaÄŸ 2 ne zaman?

Dağ II, yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Çağlar'ın yaptığı 2016 yapımı aksiyon, savaş ve dram filmidir. 2012'de vizyona giren Dağ filminin devamıdır. 4 Kasım 2016 tarihinde gösterime girmiştir.

IMDb si en yüksek film hangisi?

IMDb'de 10 üzerinden 9.3 alan The Shawshank Redemption, 'Tüm Zamanların En İyi Filmi' seçilmiştir. Film, 1947 yılında işinde oldukça başarılı olan bankacı Andy Dufresne'nin (Tim Robbins) başından geçen olayları konu almaktadır.

Toplam kaç film çekildi?

ımdb'nin istatistiklerine göre; 271.854'tür.

IMDb Max kaç?

Kayıtlı kullanıcılar sitedeki tüm içeriklere 1 ila 10 arasında puan vererek filmin ortalama puanını belirliyor.

Yunus Emre Uçar Kimdir?

Konyalı evli ve bir çocuk babası Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Uçar, Hakkari'nin Çukurca İlçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit düştü. 24 yaşındaki şehit Uçar'ın cenazesi memleketi Konya'nın Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi'nde toprağa verildi.

Dağ filmi nerede çekiliyor?

Dağ filmi nerede çekildi? Dağ filmi özellikle gerçekçi terörle mücadele sahneleri ve zorlu hava koşullarını yansıtan atmosferi ile dikkat çekiyor. Filmin dağ sahneleri için Erzurum'un Palandöken ve Konaklı kayak merkezleri seçildi.