dap izmir satılık

DAP ın sahibi kimdir?

1974 Trabzon doğumlu Ziya Yılmaz, halkla ilişkiler eğitiminin ardından DAP YAPI markasıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe birçok değerli projeye imza attı.

Rafet Yılmaz kimdir?

Trabzon Sürmene doğumlu olan Rafet Yılmaz, kardeşi ile birlikte biraz da Karadenizli oluşlarından dolayı inşaat sektörüne girmeye karar verdiklerinde DAP Yapı inşaat şirketini kurmuşlar. Kuruldukları günden beri de konut sektöründe, yap sat şeklinde çalışmışlar.

DAP kaç il var?

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının interlantınta 14 il (Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van) bulunmakta olup, merkez teşkilatı Erzurum'dur.

Rafet Yılmaz nereli?

16.11.1960 Yılında Bursa´da doğmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğudur.

Hazar Yılmaz nereli?

yaptığı muzipliklerle babasını ve amcasını bol bol kızdıran, sövdüren, ordulu bir fenomen.

Can Yılmaz aslen nereli?

Aslen Gürün, Sivaslıdır. Can Yılmaz, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyidir.

DAP ÅŸirketi kimin?

DAP Yapı, merkezi Maltepe, İstanbul'da bulunan bir inşaat ve gayrimenkul şirketidir. DAP Yapı, iş insanı Dr. Ziya Yılmaz tarafından 1999 yılında Kağıthane'de bulunan Şelale Evleri projesi için kurulmuştur.

DAP halka arz kaç TL?

Halka Arz Fiyatı: 18,50 TL.

DAP Yapı sahibi eşi kimdir?

Etkiliğin ev sahipliğini DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz'ın eşi Filiz Yılmaz yaptı.

Ziya Yılmaz nereli?

DAP hisse kimin?

DAPGM Kime ait? DAPGM, %10 oranında DAP YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A . Ş. %10,01 oranında DİĞER %31,99 oranında RAFET YILMAZ %48 oranında ZİYA YILMAZ iştiraklerine aittir.

Rafet Yılmaz kaç yaşında?

16.11.1960 Yılında Bursa´da doğmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Dekar Yapı sahibi kim?

Yönetim Kurulu Başkanı

Salih Kuzu, 1967 yılında kurulan ve inşaat sektörünün en eski derneklerinden olan İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

DAP Yapı sahibi kim?

DAP Yapı, merkezi Maltepe, İstanbul'da bulunan bir inşaat ve gayrimenkul şirketidir. DAP Yapı, iş insanı Dr. Ziya Yılmaz tarafından 1999 yılında Kağıthane'de bulunan Şelale Evleri projesi için kurulmuştur.

Eltes inÅŸaat sahibi kimdir?

DAP Yapı, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eltes İnşaat'ı satın aldı. Bu satın almanın arkasında ise şirketin İstanbul Kartal'da Emlak Konut GYO arsasında inşa ettiği İstMarina projesi var.

Dap Vadisi kimin?

620 Milyonluk Proje

Çağlayan'daki yeni iş ve yaşam alam projelerine dair konuşan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yılmaz, 'Çağlayan'da DAP Vadisi'ni hayata geçiriyoruz. Kağıthane'nin dönüşümüne imzamızı atıyoruz. Dünya'nın en büyük Z harfiyle başladık. Bumerang, İ Ofis, A Ofis ve Y Ofis'le devam ettik.

Istmarina sahibi kim?

İstMarina Alışveriş Merkezi, Emlak Konut GYO güvencesiyle DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği 'Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme Projesi' ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturuyor.

DAP Yapı nereli?

Bu madde Temmuz 2021 tarihinden bu yana işaretli olarak durmaktadır. DAP Yapı, merkezi Maltepe, İstanbul'da bulunan bir inşaat ve gayrimenkul şirketidir. DAP Yapı, iş insanı Dr. Ziya Yılmaz tarafından 1999 yılında Kağıthane'de bulunan Şelale Evleri projesi için kurulmuştur.

İSTMARİNA kaç daire var?

Kartal sahilde, denize sıfır konumda yer alan 1463 adet konut ve 258 adet bağımsız bölümden oluşan Alışveriş Merkezi ile İSTMARİNA toplamda 62.000 m2 alanda yükselen, eşsiz bir karma yaşam projesidir.

İSTMARİNA kaç blok?

Dap Yapı tarafınca Kartal'da geliştirilen proje 6 bloktan oluşan oluşmaktadır. Konut, ticari ve ofis birimlerinin bulunduğu karma bir projedir. Projedeki A ve B bloklar ev-ofis; C, D ve E bloklar konut olarak tasarlanmıştır.