deadpool türkçe izle

Deadpool neden yasaklandı?

Marvel evreninin en huysuz, alaycı ve ağzı bozuk süper kahramanı olarak bilinen Deadpool için kötü haber Çin'den geldi. Ortaya çıkan haberlere göre Çin sansür kurulu Deadpool filmini aşırı vahşi ve fazla cinsel içerikli bulduğu için filmin genel olarka gösterimini yasakladı.

Deadpool neden ölmüyor?

Ayrıca Deadpool ölümsüzdür fakat ölümsüz olmasının nedeni iyileşme yeteneği değildir. Ölümsüz olmasının nedeni Thanos'un onu lanetlemiş olmasıdır. Yeni X-Force 800 yıl sonraki gelecekte hala onun yaşadığını görür. Ayrıca Deadpool İngilizce'nin dışında Almanca, İspanyolca ve Japonca da konuşabilir.

Deadpool neden kırmızı?

Deadpool kostümünün ortaya çıkışı Deadpool çizgi filmine dayanmaktadır. Çizgi filmde kahramanın özel güçleri olduğu bilinmektedir. Kostümün kırmızı olmasının sebebi ise çizgi film kahramanının düşmanlar ile savaşırken akan kanının belli olmaması içindir.

Deadpool hangi evrene ait?

Deadpool, Marvel Sinematik Evrenine Katılıyor.

Wolverine ölümsüz mü?

3 - Adamantium ve Ölümsüzlük

İyileşme yeteneği sayesinde bu işlemi geçirebilen tek kişi olan Wolverine daha sonra durdurulamaz bir hayvana dönüşüyor. Adamantium evrimini yavaşlattığı için, tam anlamıyla bir hayvana dönüşmese de, kaybolmuş biri olarak hayatına devam ediyor.

Deadpool un kostümü neden kırmızı?

Deadpool kostümünün ortaya çıkışı Deadpool çizgi filmine dayanmaktadır. Çizgi filmde kahramanın özel güçleri olduğu bilinmektedir. Kostümün kırmızı olmasının sebebi ise çizgi film kahramanının düşmanlar ile savaşırken akan kanının belli olmaması içindir.

Deadpool kime aşık?

Çünkü Thanos ve Deadpool'un aşık olduğu kadın Death… Türkçe tabiriyle Ölüm… Marvel Evreni'nde Ölüm, bir insan formunda resmediliyor. Üstelik bir kadın olarak…

Deadpool niye ölmüyor?

Ayrıca Deadpool ölümsüzdür fakat ölümsüz olmasının nedeni iyileşme yeteneği değildir. Ölümsüz olmasının nedeni Thanos' un onu lanetlemiş olmasıdır. Yeni X-force 800 yıl sonraki gelecekte hala onun yaşadığını görür. Ayrıca Deadpool İngilizce'nin dışında Almanca, İspanyolca ve Japonca da konuşabilir.

Deadpool DC de mi Marvel da mı?

Deathstroke (80) – Deadpool (91)

Marvel ofisinde yeni bir süperinsan yaratma çabaları sürerken, ortaya çıkan şey DC'nin paralı askeri ve Batman kötüsü Deathstroke'a öylesine benzer ki, Marvel 'e ne yapalım artık' deyip, karakteri düpedüz bir parodi hâline çevirir.

DC mi daha eski Marvel mi?

Geçen yıllar içinde pek çok kez isim değişikliğine giden şirket, 1977 yılından itibaren ise DC Comics adıyla varlığını sürdürmekte. Marvel ise 1939 yılında Timely Comics adı altında kuruldu. 1961 yılında Marvel adını alan şirket, 2009 yılında The Walt Disney Company'e satıldı.

Zeus DC mi Marvel mi?

Zeus, Amerikan çizgi romanlarında yer alan bir tanrı, Marvel Comics tarafından tasarlanmış kurgusal bir karakterdir. Karakter, Yunan mitolojisindeki Zeus adlı baş tanrıya dayanmaktadır. Yunan-Roma tanrılarının kralı olan 'Yıldırım' tanrısı. Kronos ve Rhea'nın oğludur.

Batman hangi hayvan?

Batman hikâyelerinde en bilinen unsurlardan biridir. Batman'a ihtiyaç duyulduğunda, şehrin her tarafından görülecek şekilde Gotham Şehri Polisi bulutlu gökyüzünde ortasında yarasa sembolü olan ışık tutar. Bat-Signal'in kökeni ise pek çok unsur gibi değişiklik göstermektedir.

Wonder Woman uçabilir mi?

Wonder Woman, gelen her türlü kurşun saldırısını karşılayabilen, hatta bu kurşunları düşmanına tekrar atabilen bir süper kahraman ve DC Comics karakteridir.

Thor Zeusu öldürdü mü?

Thor, rol modeli Zeus'u öldürür ve onun yıldırımlar yaratan sihirli yıldırım aletini alarak tanrı katili Gorr'u öldürmeye gider. Bu olağanüstü görevde insan sevgilisi doktor Jane Foster da ona yardım eder. Çünkü Thor onun kitaplarındaki Uzay Vikinglerindeki Tanrı Odin'in oğludur.

Thor Zeus mu?

efendim zeus denen sakallı, yunan tanrılarının en büyüğüdür. thor ise, norsk tanrılarının en büyüğü olan odin'in oğludur.

Odin mi daha güçlü Zeus mu?

zeus ise odin'in sahip olduğundan çok daha fazla güce sahiptir. ayrıca dönüşebilir ve uzak diyarlara seyahat edebilir, aynı zamanda inanılmaz derecede güçlüdür, fırtınaları kontrol edebilir ve ellerinden yıldırım fırlatabilir, uçabilir ve yetenekli bir savaşçıdır.

Aqua Man DC mi?

Aquaman, bir DC Comics karakteridir. Vücudu çok dayanıklıdır. Atlantis'teki tek sarışın kişi olduğundan kovulmuştur. Su canlılarına iletişim kurup hükmedebilir.

Deadpool seslendirme ne?

Harun Can (d. 27 Mart 1980, Ankara), Türk oyuncu, seslendirme sanatçısı, müzisyen ve senarist. Deadpool, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Marvel Sinematik Evreni filmleri, Disney Channel ve Cartoon Network çizgi dizilerindeki seslendirmeleriyle bilinir.

Deadpool u kim yarattı?

Deadpool, Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından yaratılan kurgusal bir karakterdir. İlk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak ortaya çıkmıştır. Sonrasında Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama bir kahraman değil, anti-kahramandır.