defacto tunik 2016

Defacto geri dönüşümlü nedir?

Geri dönüşümlü pamuklardan selüloz bazlı liflere

Geri dönüşümlü pamukların kullanıldığı ürünlerde ise tekstil üretim atıkları ve kullanılıp atılmış tekstil ürünleri yeniden elyaf ve iplik haline dönüştürülerek kumaşlar dokunuyor. Böylece, sınırlı olan doğal kaynaklar da daha verimli hale getiriliyor.

DeFacto etiketi kopan ürün değiştirilir mi?

Etiketi çıkarılmış ürün iade edilir mi? İade etmek istediğiniz ürünün etiketinin çıkarılmamış olması gerekmektedir.

DeFacto kac senedir var?

2003 yılında kurulan ve 2005 yılında ilk mağazasını açan DeFacto, dünyada 50'den fazla ülkede, 500'den fazla mağaza ve 14.000'den fazla çalışan ile faaliyet göstermektedir.

DeFacto kaç günde?

Tahmini teslimat süresi, bulunduğunuz adrese göre 2-5 iş günü arasında değişkenlik gösterecektir (Pazar günleri ve resmi tatiller hariçtir).

Etiketsiz iade yapılır mı?

Satın alınan ürünün; ürünün etiketi çıkarılmamış ve kullanılmamış olması koşuluyla 14 gün içerisinde iade edilebilir.İade edilen ürünlerin iç ve dış etiketlerinin zarar görmemiş olması gerekiyor.

Mavi de iade var mı?

Mavi.com'dan aldığınız ürünlerinizi kullanılmamış olmak koşuluyla, tüm aksesuarları ile birlikte eksiksiz bir şekilde 30 gün içerisinde ücretsiz olarak iade edebilirsiniz. 'Siparişlerim' sayfasından iade etmek istediğiniz siparişinizi seçip, iade et/değiştir butonuna tıklayınız.

Değişim için fiş gerekli mi?

Uzatmadan cevaplayalım: HAYIR. İadelerde fiş veya fatura aranması gerektiğine ilişkin daha önce Katma Değer Vergisi düzenlemeleri kapsamında söz konusu olan zorunluluk da kalktı. Ancak burada önemli husus şu: işletmeleri fiş veya fatura olmadan iadeye zorlayan herhangi bir düzenleme de bulunmamaktadır.

DeFacto hangi ülkeye ait?

En önemlisi; Türkiye'de doğup, global bir marka olma amacımızı gerçekleştirdik.

DeFacto Evlilik nedir?

Kanunen evli olmayan ancak beraber yaşayan kimselerin bir kısmının durumu bazı ülkelerde 'de facto evlilik' olarak tanımlanır.

DeFacto mağazalarının sahibi kimdir?

Defacto hangi?

En önemlisi; Türkiye'de doğup, global bir marka olma amacımızı gerçekleştirdik.

DeFacto Türklerin mi?

Mark Mobius Defacto'ya ortak oldu

Türkiye'de hem Borsa İstanbul'daki hem de borsa dışındaki birçok şirkette yatırımı bulunan Mobius, şimdi de jean'a savaş açan ve 'cin cin çıkacak cin çıkacak' şarkılı reklamlarıyla akıllarda kalan hazırgiyim markası Defacto'ya ortak oldu.

DeFacto satıldı mı?

2003 yılında kurulan ve 2005 yılında ilk mağazasını açan DeFacto, dünyada 50'den fazla ülkede, 500'den fazla mağaza ve 14.000'den fazla çalışan ile faaliyet göstermektedir.

DeFacto kaç ülkede var?

Çok iyi derecede İngilizce bilen İhsan Ateş, kurucu ortak olarak katıldığı De Facto'da 2005 yılından itibaren CEO olarak görevini sürdürmektedir.

DeFacto Genel Müdürü kim?

DeFacto'nun iştiraki firması olmakla birlikte; İngiltere, Fransa, Almanya, Danimarka ve İspanya dahil 10 ülkeye ihracat yapıyoruz.