deloday hap fiyat

Deloday uyku yapar mı?

DELODAY, bir antihistaminik ilaç sınıfından desloratadini içerir. DELODAY, uyku hali oluşturmayan alerjiye karşı kullanılan bir ilaçtır. Alerjik reaksiyonlar ve alerji belirtilerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olur.

Deloday kimler kullanamaz?

Hamileyseniz, hamile olabileceğinizi düşünüyorsanız veya bebek sahibi olmayı planlıyorsanız, bu ilacı almadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Tedaviniz sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Eğer hamileyseniz DELODAY'i kullanmanız önerilmemektedir.

Deloday her gün içilir mi?

Erişkinler ve 12 yaş ve üzerindeki çocuklar: Günde bir kere iki ölçek (5 mg / 10 mL). Tedavi süresi konusunda, doktorunuz sizdeki alerjik nezlenin tipini belirleyerek ne kadar süreyle DELODAY almanız gerektiğine karar verecektir.

Deloday bağımLılık yapar mı?

yarım saate burundaki rahatsız edici kaşıntıyı ve hapşırma hissini yok eder. çok güzel uyutur. yalnız bağımlılık yaptığı için sürekli alınması sakıncalıdır.

Deloday kaç yaş için?

Bu belirtilerin giderilmesi tüm gün boyunca sürer ve normal günlük aktivitelerinize devam etmenize ve uyumanıza yardımcı olur. DELODAY 6 ay ila 11 yaşlarındaki çocuklar, ergenler (12 yaş ve üzeri) ve yetişkinler için kullanılır.

Deloday yan etkileri nelerdir?

Unutulan dozları dengelemek için çift doz almayınız. DELODAY ile tedavi sonlandırıldığındaki oluşabilecek etkiler Herhangi bir etki bildirilmemiştir. yorgunluk, ağız kuruluğu ve baş ağrısı plaseboya göre daha sık gözlemlenen yan etkilerdir.

Deloday şurup kaşıntıya iyi gelir mi?

DELODAY uyku hali oluşturmayan antialerjik bir ilaçtır. Alerjik reaksiyonlar ve alerji belirtilerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olur. giderir. DELODAY ayrıca, ürtiker ile birlikte kaşıntının giderilmesi, derideki kabartı ve kızarıklık gibi belirtilerin ortadan kaldırılmasında da kullanılır.

Deloday şurup fiyatı ne kadar?

Deloday kaç TL 2022?

DELODAY alerjik nezle ile ilişkili hapşırık, burunda akıntı ve kaşıntı, damakta kaşınma ve gözlerde kaşınma, kızarıklık veya yaşarma gibi belirtileri (örneğin saman nezlesi, ev tozu akarına karşı alerji) giderir.