destek eğitim sınıfı dökümanları

Destek eğitim Odası haftalık kaç saat?

Öğrencinin destek eğitim odasında alacağı haftalık ders saati, haftalık toplam ders saatinin %40'ını aşmayacak şekilde planlanır. Örneğin; haftalık 30 ders saati öğrenim gören bir öğrenci için söz konusu plan- lama en fazla 12 ders saati (30x40/100 = 12) olacak şekilde uygulanır.

Ek dersin saati kaç tl 2022?

Net ek ders ücreti ise 39,35 TL; Yüzde 20 vergi dilimine giren öğretmenlerin alacağı net ek ders ücreti 37,01 TL; Gece brüt ek ders ücreti 50,04 TL; Gece net ek ders ücretleri yüzde15 vergi dilimi için 42,15 TL, yüzde 20 vergi dilimi için 39,65 TL oldu.

Evde eğitim ücreti ne kadar 2022?

2022-2023 yılı eğitim ve öğretim dönemi brüt ek ders ücreti 46,70 TL, net ek ders ücreti ise 39,35 TL olarak belirlendi.

Destek eğitim odasında ücretli öğretmen görev alabilir mi?

Ek Ders Ücreti Karşılığı Görevlendirilen Öğretmenlere Destek Eğitim Odalarında Görev Verilebilir mi? Ek ders ücreti karşılığı çalışan öğretmenlere Destek Eğitim Odasında ders görevi verilememektedir.

Yeni öğretmen maaşı ne kadar oldu?

UZMAN ÖĞRETMEN VE BAŞÖĞRETMEN MAAŞ FARKLARI BELLİ OLDU

Fuat Oktay açıklamasında şunları söyledi; 'Öğretmenlerimiz, uzman öğretmen olduklarında maaşlarında 2023 yılında yaklaşık 2.250 lira, başöğretmen olduklarında ise yaklaşık 4.500 lira artış olacaktır.'

Nöbet için kaç saat ek ders?

ek ders ücreti ödenir. Bunlardan 24 saat süreyle nöbet tutanlara ilave olarak 2 saat daha ek ders ücreti ödenir. Ancak, bir günde 3'ten fazla belletici görevlendirilemez ve bunlara ayda ödenecek ek ders ücreti 56 saati geçemez.

1 saat ek ders ne kadar?

2022-2023 yılı eğitim ve öğretim dönemi brüt ek ders ücreti 46,70 TL, net ek ders ücreti ise 39,35 TL olarak belirlendi.

Evde eğitim Günde kaç saat?

MADDE 9- (1) Evde eğitim hizmetine iliĢkin planlama, bireyin ihtiyacı ve eğitim ortamına iliĢkin Ģartlar dikkate alınarak ve haftalık ders saati sayısı 10 (on) saatten az olmamak üzere kurulca; hastanede eğitim hizmetine iliĢkin planlama ise okul yönetimince yapılır.

Okul Müdürü evde eğitim verebilir mi?

Okulda görev yapan müdür ve müdür yardımcıları, söz konusu Karar'ın ekinde yer alan çizelgeye göre verebilecekleri ders saati sayısı kadar evde eğitim hizmetleri kapsamında görev alabilirler.

Evde eğitim maaş karşılığı sayılır mı?

Destek eğitim odasındaki veya evde eğitim/hastanede eğitimdeki görevler maaş karşılığı ve ek ders ücreti karşılığı verildiğinden, (Kararın 10. maddesinde sayılanlar (yöneticiler) hariç olmak üzere) 'her 10 saat ders için 1 saat daha hazırlık ve planlama görevi karşılığında ek ders ücreti ödenir' hükmünden ...

Destek eğitim Odası kaç öğrenci ile açılır?

kullanılacak bir oda/derslik olmasına gerek yoktur. Destek Eğitim Odası olarak kullanılabilecek ayrı bir oda/derslik olmasa da, Destek Eğitim Odası açmak zorunludur. sahip bir ortamın, (2) ihtiyaç sahibi olan ve Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı (BEP) hazırlanmış bir öğrenci ve (3) gönüllü bir öğretmenin olmasıdır.

Destek eğitim Odası maaş karşılığı sayılır mı?

Buna göre, Destek Eğitim Orasındaki görevler maaş karşılığı, ek ders ücreti karşılığı ve idari görev karşılığı da olmak üzere verildiğinden, (Kararın 10. Maddesinde sayılanlar hariç olmak üzere) 'her 10 saat ders için 1 saat daha hazırlık ve planlama görevi karşılığında ek ders ücreti ödenir' hükmünden yararlandırılır.

Destek Odası kaç saat verilir?

Sınıf öğretmenleri maaş ve ek ders karşılığı görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir.

Ücretli öğretmen hangi statüde?

Ücretli öğretmenlerin kamudaki statülerinin ne olduğunu MEB de dahil olmak üzere kimse bilmiyor. Ancak 657 Sayılı Kanun kapsamında en yakın 4/C statüsüne sokulabilirler.

Ek ders ücretleri ne kadar?

Mevcut durumda kadrolu öğretmenlerin net ek ders ücreti 39,35 TL; Yüzde 25 zam gelmesi durumunda 9.83 artış olacak ve öğretmenlerin 2023 net ek ders ücreti 49.20 TL olacaktır. Yüzde 30 zam gelmesi durumunda ise 11.8 TL Zam gelecek olup öğretmenlerin 2023 net ek ders ücreti 51.15 TL olacaktır.

Destek eğitim Günde kaç saat verilebilir?

Sınıf öğretmenleri maaş ve ek ders karşılığı görevlerini tamamladıktan sonra haftada 8 saate kadar destek eğitim odalarında görev alabilirler. Sınıf öğretmenlerine haftalık 30 saat olan ders görevlerinin yanında haftada 8 saat daha Destek Eğitim Odasında ders verilebilir.