digitürk abonelik fiyatları

beIN sport kaç TL 2022?

189,99 TL. Üstelik 10 ay taksitle. Paketi aldığınız tarihten itibaren bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynanacak tüm maçları izleyebilirsiniz. Üstelik pakete derbiler ve play-off da dahil.

Lig tv aylık ücret ne kadar?

Lig TV'ye Ãœye Olun, Bu Sezonu Ayda 39,99 TL'ye Ä°zleyin!

Süper Lig Paketi kaç TL?

12 Ay Sabit Fiyat 179 TL/AY

Sporun Yıldızı paketi 12 Ay 179 TL! Sporun Yıldızı paketini izleyin. Kredi Kartına 12 Ay Boyunca Ayda 179 TL Fırsatı! Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 179 TL Fırsatı!

Süper Lig maçlarını nasıl izlerim?

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk hafta maçlarının yayınlanacağı kanallar belli oldu. Bu sezon Süper Lig maçları Lig TV'den ve Lig TV 2'den yayınlanacak. Lig TV 2, Digiturk'ün 78, 378 (HD), 205 (salon) ve 778 (ticari) numaralı kanallarından izlenebilecek.

Lig TV en çok hangi taraftar alıyor?

Lig tv üyelerinin %58'i fenerbahçe taraftarı.

Lig TV'yi kim satın aldı?

beIN SPORTS Türkiye, 2000 yılında Işık TV adıyla Mehmet Emin Karamehmet tarafından Digiturk platformu için satın alınan, 2001 yılında yine Mehmet Emin Karamehmet ve Şansal Büyüka tarafından adı Lig TV yapılan ve 2017 yılında beIN Media Group tarafından adı beIN Sports olarak değiştirilen, 2001 yılı başından beri Süper ...

beIN sport 3 ekran ne demek?

Web, Cep, Tablet cihazlarınızdan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı anda 1 cihazdan izleme yapılabilir. Ürün (Web+Cep+Tablet) olmak üzere 3 ekranda izlenebilir. Aynı anda yalnızca tek bir ekran üzerinden izleyebilirsiniz.

Süper Lig maçları kimlere ücretsiz?

Kadın ve çocukların ücretsiz maç seyretme uygulaması devam ediyor - TFF Haberleri TFF. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla, kadınlar ve 16 yaş altı çocukların sadece Spor Toto Süper Lig'deki maçlara ücretsiz girme uygulaması, bu haftasonu oynanacak 6. hafta karşılaşmaları ile devam edecek.

beIN sport aylık üyelik kaç TL?

12 Ay Sabit Fiyat 249 TL/AY

Sporun Yıldızı paketi 12 Ay 249 TL! Sporun Yıldızı paketini izleyin.

Lig tv ücreti ne kadar?

TÜRKİYE'DE YAŞIYORSANIZ: Derbiler ve play-off dahil Spor Toto Süper Lig Sezonluk Paket: 189,99 TL.

Sporun Yıldızı paketi ne kadar?

Süper Lig maçlarını aylık sadece 105 TL'ye evinizin konforunda izleyin! Üstelik taahhütsüz ve faturasız. *Bu hizmetten faydalanabilmeniz için satın almanız gereken DIGITURK uyumlu NEXT uydu alıcısının tavsiye edilen perakende fiyatı 169 TL'dir.

beIN sport yıllık ne kadar?

Kampanya kapsamında Sporun Yıldızı Paketi 2148 ₺'dir.

Lig TV ihalesi kim aldı?

TÜRKİYE'DE YAŞIYORSANIZ: Derbiler ve play-off dahil Spor Toto Süper Lig Sezonluk Paket: 189,99 TL.

Digiturk aynı anda kaç kişi izleyebilir?

TFF, yayın ihalesinin iptal edilmesi ve mevcut yayıncı Digiturk beIN Media Group ile 2 yıllık uzatma sözleşmesi yapılmasına oy birliği ile karar verildiğini duyurdu.

Süper Lig maçları aylık ne kadar?

Ürün (Web+Cep+Tablet) olmak üzere 3 ekranda izlenebilir.

beIN sport Tüm maçlar ne kadar?

TÜRKİYE'DE YAŞIYORSANIZ: Derbiler ve play-off dahil Spor Toto Süper Lig Sezonluk Paket: 189,99 TL. Üstelik 10 ay taksitle.

İster seçtiğin takımın maçlarını 1 ay boyunca 19.99 TL'ye izle... İster sezon sonuna kadar tüm maçları 59.99 TL'ye izle...