discord sohbet silme

Discord verileri veriyor mu?

Discord'daki bütün verilerinizi indirebilmeniz için çok kolay bir yol, platform içerisinde yer alıyor. Ayarlar >Hesabım >Gizlilik ve Güvenlik sekmesinin en altına indiğinizde 'Request All of My Data' başlığını göreceksiniz. Bu başlığın hemen altında bulunan 'Request Data' seçeneğine tıklayın.

Discord delil sayılır mı?

Discord uygulaması kullanılarak mesajlaşma, dosya payla- şımı yoluyla işlenebilecek suçlarda suçun tespitine ve delil- lendirilmesine yönelik olarak sadece eldeki cihazlar değil, Discord sunucularından da delil elde edilebildiği görülmüş- tür.

Discord log tutuyor mu?

Kişisel bilgileri, topladığımız amaçlar için gerekli olduğu sürece saklamaktayız. Genel olarak bu, aktif bir Discord hesabın olduğu sürece kişisel verilerini sakladığımız anlamına gelir.

DC internet yer mi?

Discord, özellikle gençler arasında oldukça popüler bir uygulama. Bunun sayesinde ekran ve ses paylaşarak beraber oyun oynayabiliyorlar ya da dizi-film izleyebiliyorlar. Discord üzerinden yapacağınız bir dakikalık sesli görüşmede yaklaşık olarak 1 MB internet harcarsınız.

Discord NSFW yasak mı?

Topluluk Kurallarımız, Discord'a gönderilen tüm yetişkin içeriğinin bir NSFW kapısı arkasında tutulmasını gerektirir. Sunucu sahipleri, bir NSFW kapısı ekleyerek belirli kanalları 18+ olarak belirleyebilirler. Tüm sunucular artık bir NSFW sunucu ataması kullanılarak 18+ olarak sınıflandırılabilir.

Discord yaş sınırı kaç?

Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi Discord'da 13+ yaş kısıtlamasına sahip.

Discord GG nedir?

Discord, arkadaşlarınla, oyun topluluklarıyla ve geliştiricileriyle sesli, görüntülü ve yazılı sohbet etmeni sağlayan ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Yüz milyonlarca kullanıcısıyla bu uygulama, insanlarla çevrimiçi bağlanmanın en popüler yoludur.

Discord ne za?

Discord, topluluk kurma için tasarlanmış bir anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformudur. Aralık 2020 tarihi itibarıyla 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ve aylık 140 milyon aktif kullanıcısı vardır. Discord Windows, macOS, Linux, iOS, Android ve Web tarayıcısı üzerinde çalışabilmektedir.

Discord boÅŸta ne iÅŸe yarar?

Discord'da belli bir süre herhangi bir işlem yapmadığın zaman otomatikman Boşta olarak görünüyorsunuz. Bu durum ayarını, oyun oynarken, durum güncellemenize AFK yazmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak arzu ederseniz, bunu açılan menü üzerinden siz de seçebilirsiniz.

Discordapp ne?

Discord, arkadaşlarınla, oyun topluluklarıyla ve geliştiricileriyle sesli, görüntülü ve yazılı sohbet etmeni sağlayan ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Yüz milyonlarca kullanıcısıyla bu uygulama, insanlarla çevrimiçi bağlanmanın en popüler yoludur. Discord neredeyse her popüler platform ve aygıtta kullanılabiliyor.

Discord Dondurunca ne olur?

Hesabının devre dışı bırakılması, hesabının beklemeye alındığı anlamına gelir. Giriş yaparak ve yönergeleri izleyerek yeniden etkinleştirebilirsin. Bir hesabı devre dışı bıraktığında, Discord hesabınla ilişkili e-posta adresi aracılığıyla artık @bildirimleri almayacaksın.

Discord da virüs bulaşır mı?

Saldırı senaryolarından birinde kötü amaçlı kod, yerel olarak kurulu Discord istemcisinin açılışta otomatik olarak başlatılmasıyla çalışıyor. Güvenilir olmayan bir kaynaktan bot yüklemek bu tür bir virüs bulaşmasına yol açabilir.

Virüs pingi etkiler mi?

Bu bağlantılarda bir sorun varsa, örneğin bağlantı gevşekse, bağlantı kalitenizi ve ping sürenizi etkiliyor olabilir. Antivirüs programı ile beraber bilgisayarınızı taratın. Herhangi bir virüs, Ping değerinizi sürekli yukarı çekiyor olabilir.

Corona temas ile bulaşır mı?

Bu nedenle COVID-19 hastalığının bulaşmasında öncelikli olarak burun ve ağız yoluyla havaya damlacık veya solunum yoluyla geçen virüs partikülleriyle ve bu partiküllerin kontamine ettiği yüzeylere temas edildikten sonra ellerin burun, ağız ve göze sürülmesi ile virüsün bulaştığı kabul edilir.

Ps4te Discord var mı?

Discord özelliği kademeli yayınlamaya başladı

PSN hesabınızı bağlamak, başkalarının PlayStation 4 ve PlayStation 5 cihazınızda ne oynadığınızı görmesine olanak tanıyor.

Discord mesajı nedir?

Discord Sistem Mesajları sana bir hesap sıkıntısıyla ilgili ulaştırılan resmi mesajlardır. Bu mesajlar Ödeme Sorunları, Destek Talebi Güncellemeleri ve Kullanım Şartları İhlali Uyarıları gibi durumları sana bildirmek için gönderilir.

Discord boÅŸta ne anlama gelir?

Discord uygulaması kullanılarak mesajlaşma, dosya payla- şımı yoluyla işlenebilecek suçlarda suçun tespitine ve delil- lendirilmesine yönelik olarak sadece eldeki cihazlar değil, Discord sunucularından da delil elde edilebildiği görülmüş- tür.

Discord yazışmaları delil sayılır mı?

Herkes: Herkesi seçmek Discord Etiketini bilenlerin veya aynı sunucuyu paylaşanların sana davet gönderebilmesi anlamına gelir. Bunun seçili olması halinde Arkadaşların Arkadaşları ve Sunucu Üyeleri seçeneği otomatik olarak dahil edilir.

Discord kimler mesaj gönderebilir?

Eğer bu kişi, öncesinde arkadaş olduğunuz biri olmasına rağmen, adının üstüne sağ tıkladığınızda Arkadaş Ekle'yi görüyorsanız, engellenmiş olabilirsiniz. Arkadaş Ekle'ye tıklarsanız ve Arkadaşlık Talebi Başarısızdır mesajını alırsanız, kullanıcının sizi engelleme olasılığı daha yüksektir.