discord yazıları büyütme

Discord iyi mi?

Kullanımı oldukça basit olan bu uygulamada kanal içerisinde yazılanlara dışarıdan erişim bulunmaz. Bu nedenle güvenilir olarak kabul edilen bu uygulama uzun süredir online oyuncular tarafından kullanılsa da pandemi süreciyle beraber daha geniş kitlelere yayıldı.

Discord yaş sınırı kaç?

Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi Discord'da 13+ yaş kısıtlamasına sahip.

Discord delil sayılır mı?

Discord uygulaması kullanılarak mesajlaşma, dosya payla- şımı yoluyla işlenebilecek suçlarda suçun tespitine ve delil- lendirilmesine yönelik olarak sadece eldeki cihazlar değil, Discord sunucularından da delil elde edilebildiği görülmüş- tür.

Discord un sahibi kim?

Jason Citron, bir teknoloji girişimcisi, sesli ve yazılı iletişim programı Discord'un kurucusu ve sahibidir. 2008'de OpenFeint'i kurdu ve 2011'de Japon bir oyun yapımcısı olan GREE'ye 104 milyon dolara sattı.

1 saat Discord kaç MB?

Bunun sayesinde ekran ve ses paylaşarak beraber oyun oynayabiliyorlar ya da dizi-film izleyebiliyorlar. Discord üzerinden yapacağınız bir dakikalık sesli görüşmede yaklaşık olarak 1 MB internet harcarsınız.

DC NSFW ne demek?

NSFW sunucusu olarak sınıflandırılan nedir? Topluluk NSFW temaları etrafında düzenlenmişse veya sunucu içeriğinin çoğunluğu 18+ içeriğe odaklanmışsa, sunucular NSFW olarak sınıflandırılmalıdır. Discord, uygun şekilde belirlenmemişse, bu kriterleri karşılayan sunucuları NSFW olarak işaretleyecektir.

Dünyada kaç kişi Discord kullanıyor?

Discord, topluluk kurma için tasarlanmış bir anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformudur. Aralık 2020 tarihi itibarıyla 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ve aylık 140 milyon aktif kullanıcısı vardır.

Discord NSFW yasak mı?

Topluluk Kurallarımız, Discord'a gönderilen tüm yetişkin içeriğinin bir NSFW kapısı arkasında tutulmasını gerektirir. Sunucu sahipleri, bir NSFW kapısı ekleyerek belirli kanalları 18+ olarak belirleyebilirler. Tüm sunucular artık bir NSFW sunucu ataması kullanılarak 18+ olarak sınıflandırılabilir.

Discord GG nedir?

Discord, arkadaşlarınla, oyun topluluklarıyla ve geliştiricileriyle sesli, görüntülü ve yazılı sohbet etmeni sağlayan ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Yüz milyonlarca kullanıcısıyla bu uygulama, insanlarla çevrimiçi bağlanmanın en popüler yoludur.

Discord ne yaptığını gösterme?

Ayarlar > Arayüz kısmında olması lazım. Oyun Etkinliğini açık yaparsanız gözükür.

Discord da görüldü var mı?

Discord uygulamasında

Yazılanı okuyup okumadığını karşı taraf cevap vermeden anlayamazsınız. Son görülme yoktur. En son ne zaman girdiğiniz görülmez, aktif olma durumunuz görülür. Yani uygulama içinde açıksanız arkadaşlarınız sizin aktif olduğunuzu görebilirler.

Discord boÅŸta ne anlama gelir?

Discord'da belli bir süre herhangi bir işlem yapmadığın zaman otomatikman Boşta olarak görünüyorsunuz. Bu durum ayarını, oyun oynarken, durum güncellemenize AFK yazmış gibi düşünebilirsiniz. Ancak arzu ederseniz, bunu açılan menü üzerinden siz de seçebilirsiniz.

Discord ne kadar yer?

Discord üzerinden yapacağınız bir dakikalık sesli görüşmede yaklaşık olarak 1 MB internet harcarsınız.

Discord Kac yildir var?

Discord, Kasım 2015 tarihinde yayınlandı.

Discordapp ne?

Discord, arkadaşlarınla, oyun topluluklarıyla ve geliştiricileriyle sesli, görüntülü ve yazılı sohbet etmeni sağlayan ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Yüz milyonlarca kullanıcısıyla bu uygulama, insanlarla çevrimiçi bağlanmanın en popüler yoludur. Discord neredeyse her popüler platform ve aygıtta kullanılabiliyor.

Discord engel yediğimi nasıl anlarım?

Eğer bu kişi, öncesinde arkadaş olduğunuz biri olmasına rağmen, adının üstüne sağ tıkladığınızda Arkadaş Ekle'yi görüyorsanız, engellenmiş olabilirsiniz. Arkadaş Ekle'ye tıklarsanız ve Arkadaşlık Talebi Başarısızdır mesajını alırsanız, kullanıcının sizi engelleme olasılığı daha yüksektir.

DC de mesajlar nasıl silinir?

Bu bölüm, arkadaşlarınla yaptığın tüm Direkt Mesaj görüşmelerini bulacağın yerdir. Silmek istediğin mesaja dokun ve basılı tut. Bir açılır menü çıkar. Sil'e dokun.

Başkasının attığı mesaj nasıl silinir?

Yazilan mesaj nasil silinir?

Zettapat. Hayır, gönderdiğiniz mesajlar silinmiyor. Kullanıcı adınız 'Deleted User#0000' olarak değiştiriliyor.

DC hesabı kapatınca mesajlar silinir mi?

Hizmetimizi sağlamak için izlediğimiz olağan süreç kapsamında WhatsApp, teslim edilen mesajları veya söz konusu teslim edilen mesajların işlem log kayıtlarını saklamaz ve teslim edilmeyen mesajlar 30 gün sonra sunucularımızdan silinir.

WhatsApp silinen mesajları kaç gün saklar?

Grup katılımcıları Herkesten Sil özelliğinin hangi yönetici tarafından kullanıldığını görebilir. Grup yöneticilerinin sildiği mesajlar kurtarılamaz ve bu mesajların silinmesine itiraz edilemez.

WhatsApp fotoğraf silince karşı taraftan siliniyor mu?

Telefonunuzdan gönderdiğiniz veya aldığınız mesajların sizdeki kopyalarını silebilirsiniz. Mesajları kendinizden silmeniz alıcılarınızın sohbetlerini hiçbir şekilde etkilemez. Bu kişiler sildiğiniz mesajları kendi sohbet ekranlarında görmeye devam edecektir.