dizimag criminal minds

Derek Morgan Diziden neden ayrıldı?

Shemar Moore diziden ayrılacağını açıkladı. Moore, 11 sezondur dizide FBI Özel Ajanı Derek Morgan karakterini canlandırıyordu. Ancak 11. sezon finaliyle bu karaktere elveda diyeceğiz. Bu olay dizi içinde Morgan'ın ailesine daha fazla zaman ayırmak istemesiyle açıklanacak.

Criminal Minds hotch Diziden neden ayrıldı?

Criminal Minds'ta Ajan Hotchner'ı canlandıran deneyimli oyuncu Thomas Gibson, bir şiddet olayı yüzünden diziden kovuldu.

Andrew Lincoln diziden ayrıldı mı?

Rick Grimes (Andrew Lincoln) The Walking Dead'in 9. sezonunda, dizinin evreninde 6 yıl önce siyah helikoptere bindirilip götürülmüştü, peki neden geri dönmedi? Bir köprünün üzerinde gerçekleşen ve Rick'i öldürdüğü zannedilen patlamanın ardından Andrew Lincoln diziden ayrıldı.

Morgan Ne zaman ölüyor?

lennie james adlı aktör tarafından canlandırılan the walking dead karakteri. kendisi ilk bölümde oğluyla görünmüştür. yaşayıp yaşamadığı 2. sezon sonu itibariyle hala daha bilinmemektedir. 3. sezon itibariyle oğlu ölmüştür, kendisi de kafayı yemiştir.

Criminal Minds gerçek mi?

Uzun süredir hepimizin bayıla bayıla izlediği 'Criminal Minds'ın senaryosunda yer alan cinayetlerin gerçek olaylardan esinlendiği ortaya çıktı.

Criminal Minds neden bitti?

Bu dizi de 2 sezonun ardından düşük reytingler yüzünden iptal edildi.

Maggie neden diziden ayrıldı?

Dizide Maggie karakterini canlandıran ünlü oyuncu Lauren Cohan, erkek oyunculardan çok daha az gelir elde ettiği gerekçesi ile yeni sezon anlaşmalarına imza atmadı. Ünlü oyuncuyu yeni sezonda The Walking Dead dizisinde değil, başka bir dizinin baş rolünde göreceğiz.

Negan ne zaman öldü?

Dizinin 7. sezonunda Negan karakterinin kadroya girerek pek çok kişiyi öldürmesi sert tepkilere sebep olmuş, bunun ardından dizinin şiddet seviyesi biraz düşmüştü. O zamandan beri seyircilerin çok büyük bağ kurmadığı karakterler ölüyordu.

Rick dönüyor mu?

The Walking Dead evreninin efsane karakteri Rick, uzun bir aradan sonra geri dönüyor. Rick ve Michonne, 6 bölümlük bir dizi ile hikayelerini bitirecek. Dizi 2023'te yayınlanacak. Bir süre önce The Walking Dead dizisine veda eden Rick ve Michonne karakterleri, bu evrene geri dönüyor.

Ken ve Barbie katilleri gerçek mi?

Gerçekte: Ken ve Barbie Katilleri olarak tanınan Paul Bernardo ve Karla Homolka çifti, biri Karla'nın 15 yaşındaki kız kardeşi de dahil olmak üzere genç kızları kaçırıp onlara işkence ve tecavüz ederken videoya çeken bir çiftti. Suçlamaların ardından mahkeme tarafından sadece 12 yıl ceza aldılar.

Hakim hangi diziden uyarlama?

Hakim dizisi Your Honor isimli diziden uyarlandı. Your Honor, New Orleans'ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan 'Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor.

Hakim alıntı mı?

Hakim dizisi Your Honor isimli diziden uyarlandı.

Tozluyaka alinti mi?

TOZLUYAKA DİZİSİ UYARLAMA MI? FOX TV ekranlarında yayınlanacak Tozluyaka dizisi uyarlama değil, özgün bir hikayedir.

Hakim dizi nerede çekiliyor?

Hakim dizisi İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Hakim dizisinde renkli görüntüler oluştu.