dizipal kutsal damacana 4 full izle

Kutsal Damacana 3 kaç yılında çekildi?

Kutsal Damacana 1 kaç saat?

Fantastik, Komedi | 105 dk.

Kutsal Damacana 1 Kaç yılında?

Şafak Sezer'in korku-komedi türündeki filmi Kutsal Damacana 4, 20 Ocak 2023 Cuma günü (yarın) beyaz perdede seyirci ile buluşacak.

Kutsal Damacana komedi mi?

Kutsal Damacana, bir Türk korku komedisi filmlerinden oluşan bir seridir.

Kutsal Damacana korku mu?

13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir.

Kutsal Damacana kaç yaş sınırı?

İlk filmi 2007'de vizyona giren Kutsal Damacana, 2010 yılında Kutsal Damacana 2: İtmen, 2011 yılında ise Kutsal Damacana 3 Dracoola filmleriyle ekranlara geldi. Serinin bütün filmleri büyük ilgiyle izlendi. Ara ara ekranlara gelmeye devam ediyor.

Kutsal Damacana hangi sene çıktı?

Kutsal Damacana 4, 20 Ocak 2023 tarihinde vizyona girmiş olan Türk yapımı komedi türündeki sinema filmidir. Kutsal Damacana: Dracoola'nın devam filmidir. Filmin yönetmenliğini Kamil Çetin yapmıştır.

Kutsal Damacana 4 çıkacak mı?

Hüseyin Elmalıpınar, 2007 yılında gösterilen Kutsal Damacana filminde küçük bir rol aldı fakat bu filmde unutulmayacak bir repliğe imza attı.

13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

Kutsal Damacana Citroen diyen adam kim?

Bir sabah Fikret ile Müjdat birtakım eşyalar almak için bir ihaleye giderler. Buradan bir tablo alırlar. Fakat bu tablo lanetlidir ve tablodaki kurt adam Müjdat'a geçer.

Kutsal Damacana 4 kaç yaş sınırı?

Kutsal Damacana filmi oyuncuları kimler, Kutsal Damacana konusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 2007 yılı yapımı komedi türündeki filmin başrolünde Şafak Sezer ile Ersin Korkut yer alıyor.

Kutsal Damacana 2 Kurt Adam Kim?

exorcist filmini tiye alan guzel bi komedi filmi.seytan cıkarma sahneleri insanı yerlere yatırıyor.

Kutsal Damacana 1 ne zaman cıktı?

Kutsal Damacana 4, 20 Ocak 2023 tarihinde vizyona girmiş olan Türk yapımı komedi türündeki sinema filmidir. Kutsal Damacana: Dracoola'nın devam filmidir. Filmin yönetmenliğini Kamil Çetin yapmıştır.