doÄŸa grup ankara

DoÄŸa Grup sahibi kimdir?

1984 yılından bu yana kazanılan tecrübe ile ağır sanayi, madencilik, gayrimenkul, girişim, bilişim ve eğitim sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Doğa Grup'un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Fethi Şimşek, aynı zamanda Doğa Eğitim Vakfı Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı'dır.Fethi Şimşek evli ve dört ...

Nihat Kırmızı nereli?

TÜSİAD üyesi de olan Nihat Kırmızı, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Galatasaray Üyeliği ve GSYİAD üyeliğini aktif olarak devam ettirmektedir. 27 Aralık 1964 yılında Şanlıurfa'da doğan Nabi Kırmızı İktisat Fakültesi mezunudur. Yüksek Lisansını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Ens.

Yusuf Gökmen Kimdir?

Yönetim Kurulu Üyesi / CEO 1967 yılında Sinop'ta doğmuştur. İlköğrenimini Sinop'ta, orta ve lise öğrenimini Kastamonu' da tamamlayan Yusuf Gökmen, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun olduktan sonra, aynı alanda yüksek lisans yapmıştır.

DoÄŸa hospital in sahibi kimdir?

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren Doğa Hospital A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve kurucu ortakları arasında bulunduğu Doğa Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevlerini sürdüren Nabi Kırmızı, URSİAD Başkanı olarak da görev yapmaktadır. 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur.

DoÄŸa sigorta sahibi kim?

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat Kırmızı aynı zamanda İstanbul Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı'dır. 1978 yılında doğan Nihat Kırmızı, Lisans ve Yüksek lisans eğitimini İletişim ve Finans alanlarında tamamlamıştır.

Nihat Kırmızı Galatasaray Kimdir?

NİHAT KIRMIZI KİMDİR? Nihat Kırmızı, 1978 yılında doğmuştur. Lisans ve yüksek lisans eğitimini İletişim ve Finans alanlarında tamamlayana Nihat Kırmızı, Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Topkapı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanıdır.

Hüseyin Gökmen Kimdir?

Hüseyin Gökmen, Edebiyat, Öykü, Şiir kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Düş Oltası, Karanlıkta Şarkılar Fısıldarken olarak sayılabilir. Hüseyin Gökmen kitapları; Gürer Yayınları, Uğur Tuna Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Serdar Gökmen Kimdir?

Serdar Gökmen, Çocuk & Gençlik, Okul Öncesi Resimli & Şekilli Kitaplar, Zeka Geliştirici Kitaplar kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazardır.

Bekir Gökmen Kimdir?

Bekir Gökmen, Araştırma - İnceleme, Osmanlı Tarihi, Tarih kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Osmanlı'da Ziraat kitabının yazarıdır. Bekir Gökmen kitapları; Yeditepe Yayınevi - Ders Kitapları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

DoÄŸa Grubu kimin?

Grubun kurucusu Fethi Şimşek'in önderliğinde farklı sektörlerde başlayan büyüme hamleleri de 2013'ün son aylarında ve 2014 yılında hayata geçecek.

DoÄŸulu Holding ne iÅŸ yapar?

Halen aktif olarak; inşaat, metal, turizm-otelcilik ve finans alanlarında hizmet verilmektedir. Doğulu Holding; İnşaat-taahhüt sektöründen, çelik sektörüne, finans sektöründen, hizmet sektörüne, birbirini tamamlayan faaliyet alanlarında, bütünlük içeren projeler için önemli bir kurumsal tecrübe ve güç kazanmıştır.

Doğa satıldı mı?

52 okul ve 48 franchise olmak üzere toplam 100 kampüs barındıran ve 2019 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı bünyesinde eğitim hayatını sürdüren Doğa Koleji, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin de sahibi olan Can Eğitim Grubu'na satıldı.

IÅŸ holding sahibi kim?

1950'de temeli atılan İş Holding'in patronu ise İlkem Şahin. Tekstilden inşaata, tarımdan enerjiye kadar birçok alanda faaliyet gösteren şirket, Modern Mensucat Tekstil, Decoria, Akkoç Elektrik ve İnosol şirketleriyle faaliyet gösteriyor.'

DoÄŸa Faktoring kimin?

Doğa Otelcilik ve Turizm Taahhüt İnşaat A.Ş. Doğa Faktoring Hizmetleri A.Ş. Ve nihayet 2002 yılında tüm firmalar DOĞULU GRUP çatısı altında toplanmıştır.

Hasan DoÄŸulu nereli?

2021 yılında Türkiye'nin en çok kâr eden eğitim kurumu olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu, Doğa Koleji'ni satın aldı.

Doğanın sahibi kim?

DOĞA KOLEJİNİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ ALİ RIZA LÜLE OLDU.

Doğa Genel müdür?

Doğa, natür veya tabiat, en geniş tanımıyla doğal, fiziksel, maddi dünya ve aslında tüm evrendir. Doğa, fiziksel dünyanın olgusunu ve genel olarak yaşamı belirtmek için de kullanılır. Doğayı inceleyen bilim alt kümesine doğa bilimleri denir.