doğan burda hisse yorumları

DOBUR sahibi kim?

DoÄŸan Burda Åžirketler Grubu Holding A.Åž.

DoÄŸan Burda kime ait?

Doğan Burda Dergi; Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. ve Burda GmbH ortaklığından oluşuyor. Doğan Burda'nın 50'den fazla dergisi, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'nin çok geniş çaplı bir pazarlama-reklam organizasyonunun sinerjisinden faydalanıyor.

DoÄŸan Burda ne iÅŸ yapar?

Doğan Burda. 13'ü uluslararası olan markamızla ve Türkiye'nin en eski ve köklü dergileriyle, Türkiye'nin lider ve en yaratıcı dergi grubuyuz. 2 haftalık ,15 aylık ve yılda 40'dan fazla dönemsel dergi yayınlıyoruz. Yıllık 12 milyon basılı dergi erişimi ve 15 milyondan fazla aylık dijital erişim ile pazarın lideriyiz.

DOBUR ne iş yapıyor?

DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Doğan Burda Rizzoli Dergi Yayıncılık ve Pazarlama AŞ, haftalık ve aylık dergi yayın ve dağıtımı ve reklamcılıkla uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir.

Dobur sahibi kim?

Gazeteci, Yazar. Gazeteci-yazar (D.1933, İstanbul – Ö. 2006, Lefkoşa / Kıbrıs). TRT, Milliyet ve Hürriyet gazetelerinin muhabiri olarak Atina'da görev yaptı. 1982 yılında yazdığı bir haber nedeniyle Papandreu hükümeti tarafından 'İstenmeyen adam' ilân edildi.

Dobur hisse ne iş yapıyor?

Cambridge'teki dil eğitiminden sonra yurtdışında kalmaya devam eden Belevi sırasıyla David Game College'ta Ekonomi, Brunel Üniversitesi'nde Uluslarası İşletme okuyarak prestijli bir üniversite hayatı yaşamıştır.

Cem basar kim?

Cem Belevi, ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Müzik hayatına 7 yaşında piyano dersleri alarak başlayan Belevi, 13 yaşında gitar eğitimi almaya başladı.

Dobur ne iş yapıyor?

Hissedarlık, en basit açıklamasıyla bir şirketin hisse senetlerine sahip olmak anlamına gelir. Hisse senetlerine sahip olan bir kişi, kurum veya şirketin kendisi olabilir. Buradan da anlayacağın üzere hissedar (shareholder) olabilmek için ilgili şirketin en az 1 dolarlık hissesine sahip olman gerekir.

Dogan Burda kime ait?