dr hayrettin bulut

Hayrettin Tekümit kimdir?

49 yaşındaki HAYRETTİN TEKÜMİT, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun. Kalp Damar Cerrahisi Bölümün'de doçent doktor olarak görev yapan Hayrettin Bey'in hedefi 125.000 TL kazanmak. Mehmet Çetin ve 76 kişi daha bunu beğendi.

Hayrettin Kesmezacar kimdir?

Hayrettin Kesmezacar 1992 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş ve aynı yıl Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) neticesinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nı kazanmıştır. Uzmanlığını 1997 yılında bitirerek, 1997-1999 yılları arasında askerlik görevini yapmıştır.

Hayrettin Temel hangi hastanede çalışıyor?

Hayrettin TEMEL Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi (İstanbul Bağcılar) bünyesinde hizmet vermektedir.

Prof Dr Hayrettin Gürbüz kimdir?

Dr. Hayrettin Gürbüz, Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi. 1937 doğumlu. Tapu Kadastro lisesini bitirmiş, sonra Yıldız Teknik Okulu'nu bitirip harita (teknik adıyla jeodezi ve fotogrametri) mühendisi olmuş.

Prof Dr Ali Gürbüz nereli?

1956 İstanbul doğumlu olup, 1981 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakultesi'ni, 1987 yılında da yine aynı üniversitenin Göğüs Kalp Damar Cerrahisi anabilim dalında ihtisasını tamamlamıştır.1987-1999 arasında Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başasistanlık, Şef Muavinliği görevinde bulunmuş olup 1994 ...

Prof Dr Recai Gürbüz kimdir?

Recai Gürbüz, 1988′de doçent, 1998′de ise profesör unvanını aldı. Alanında birçok deneyime imza atmış başarılı bir ürologdur. Böbrek taşlarının peruktan yoldan açık ameliyata gerek kalmadan alınması ile ilgili bildirisi 1983 yılında Mersin' de yapılan Ulusal Üroloji Kongresinde takdim edilmiştir.

Prof Dr Osman Gürbüz kimdir?

Halen Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültei İngilizce İşletme Bölümü öğretim üyesi ve İngilizce Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı başkanıdır. Ayrıca, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nezdinde, ilgili bilim dalında Yüksek Lisans ve Doktora Program danışmanı olarak görev yapmaktadır.

Ali Gürbüz kimi yendi?

Ali Gürbüz (d. 26 Ekim 1987 Antalya, Türk başpehlivandır. 650.,) 650., 651., 658., ve 660.Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek dört kez başpehlivan unvanını kazandı.

Hüseyin Gümüşalan kaç yaşında?

Hüseyin Gümüşalan (d. 20 Şubat 1994, Karamürsel,Kocaeli), Türk başpehlivandır.

Muzaffer Akçay kimdir?

Muzaffer Akçay Üroloji uzmanıdır. Prostatit, Sertleşme Olmaması (Empotans, Erektil Disfonksiyon, İktidarsızlık), Pelvik Organ Sarkması alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Senad Kalkan kimdir?

Senad Kalkan Üroloji uzmanıdır. Üreter Taşı, Böbrek Taşı, Balayı Empotansı (Gerdek Gecesi Empotansı) alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Ali Gürbüz hangi hastanede?

İZMİR ATATÜRK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Hasan Gürbüz kimdir?

Dr. Hasan Gürbüz iki yıllık kurucu rektörlük döneminin sonunda 4 yıl süreyle rektörlüğe ikinci kez atanır. Ancak 1 Mart 1996'da geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybeder ve aramızdan ayrılır.

Salih Gürbüz kimdir?

Salih GÜRBÜZ 2020 yılında Halkla ilişkiler bilim alanında doçentlik ünvanını almış, Halkla ilişkiler, sosyal medya iletişimi, siyasal iletişim, kurum imajı ve itibarı, göstergebilim, sosyal medya yayıncılığı, kişilerarası iletişim, dijital tanıtım, göç ve uyum alanlarında çalışmaktadır.

Prof Dr Recai Gürbüz hangi hastanede?

Halen Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Hayrettin Akan hangi hastanede çalışıyor?

Hayrettin Akan - doktor - ozel yenibosna safa hastanesi | LinkedIn.

Hayrettin Cengiz Alpay hangi hastanede?

Özel Altın Koza Hastanesi Adana | PROF.DR. HAYRETTİN CENGİZ ALPAY.

Hayrettin Güler hangi hastanede çalışıyor?

Hayrettin GÜLER – Tekden Hastaneleri.

Hayrettin dönger hangi hastanede?

Yıl Samandağ Hastanesi | Hatay.

Dr DoÄŸan Alpay kimdir?

Dr. Doğan Alpay Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB uzmanıdır. Genel Kulak Burun Boğaz, Burun Şekil Bozukluğu, Kulak Akıntısı alanlarında hizmet veriyor ve Orta kulak ameliyatı, Burun hastalıkları, Bademcik ameliyatı hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Hüseyin Cengiz hangi hastanede çalışıyor?

Hüseyin Cengiz - Professor - İstanbul Aydin University VM Medical Park Florya Hastanesi | LinkedIn.

Cengiz Kırmaz hangi hastanede çalışıyor?

Dr. Cengiz Kırmaz İzmir Alerji Merkezi (Prof. Dr. Cengiz Kırmaz Muayenehanesi)'nde görev yapmaktadır.