dr hüseyin yüce bircan

Dr Hüseyin Kaya Kimdir?

2011 yılında İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2015 yılında İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Pediatri uzmanlığını aldı. 2015-2016 yılları arasında pediatrist olarak görev yaptı. 2020 yılında İnönü Üniversitesinde Neonatoloji Uzmanlığını aldı.

Dr Hüseyin Çiçek nereli?

Hüseyin Çiçek. 1968 yılında Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Hasanbey köyünde beş çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. 1979 yılında Konuralp İlkokulu'ndan, 1985 yılında ise Akyazı Lisesi'nden mezun oldu.

Prof Dr Hüseyin Arslan kimdir?

Halen İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak görev yapan ve evli, üç çocuk babası olan Prof. Dr. Hüseyin ARSLAN 16 Nisan 2015 tarihinden itibaren TÜBİTAK Bilim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Dr Hüseyin Erbay Ne doktoru?

Hüseyin Erbay Dahiliye - İç Hastalıkları uzmanıdır.

Hüseyin Görmüş hangi hastanede görev yapıyor?

Yaklaşık olarak bir yıldır ŞANMED hastanesinde çalışıyor.

Hüseyin Yaşar kim?

İlahiyatçı İlâhiyatçı. 1 Haziran 1953, Sağırlar köyü / Dursunbey / Balıkesir doğumlu. İlkokulu köyünde okudu. Bursa İmam Hatip Okulu (1973), Bursa Erkek Lisesi (1974), Erzurum Atatürk Üniversitesi İslâmi İlimler Fakültesi (1979) mezunu.

YaÅŸar Dede Arslan kimdir?

Ankara merkezli 'Yaşar Dede Arslan'ın (YDA) patronu Hüseyin Arslan, 1993'te babasının vefatıyla 22 yaşında patron oldu. Ailesinin inşaat şirketini amiral gemisi yaptı ve 13 yılda, uluslararası iş yapan 4 bin kişi çalıştıran bir şirketler grubu yarattı.

Prof Dr Serdar NecmioÄŸlu kimdir?

N Serdar Necmioglu iyi bilinir Ortopedist 32 yıldan fazla deneyime sahip. O yürütmekte uzman Artroplasti, Travma Cerrahisi, Omurga Cerrahisi, Diz ve Kalça Protezi. Doktor, Marmara ve Van depremlerinin kurbanlarına üstün hizmet verdiği için ödüllendirildi. Çok sayıda konferans, kongre, kurs ve mesleki eğitime katıldı.

Prof Dr Mustafa Yucel kimdir?

Dr. Mustafa Yücel 1982 yılında Bandırma'da doğmuştur. 2005 yılında ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü'nden lisans derecesini, Felsefe Bölümü'nden de Bilim Felsefesi yandal derecesini almıştır. 2005-2010 arasında ABD'de Delaware Üniversitesi'nde Oşinografi doktorasını Prof. George Luther'in danışmanlığında tamamlamıştır.

YDA bursu kaç TL?

Maddi imkandan yoksun olduğunu belgelerle beyan eden ve belirlenen başarı kriterlerine sahip öğrenciler burs için başvuruda bulunabilirler. 2021– 2022 Eğitim-Öğretim döneminde ilköğretim öğrencisine her ay 150 TL, orta öğretim öğrencisine 200 TL, üniversite öğrencisine ise 300 TL burs verilmektedir.

YDA açılımı ne?

Temelleri 1954 yılına dayanan YDA Group; bünyesindeki ilk inşaat & taahhüt firması olan AKSA İnşaat ile 47 yılı; Onursal Başkanı ve Kurucusu rahmetli Yaşar Dede Arslan'ın adına ithafen kurulan YDA İnşaat ile de 27 yılı geride bırakarak yarım asrı aşan tecrübesiyle istikrarlı büyüme ivmesini sürdürmektedir.

YDA inÅŸaat sahibi kim?

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında 'Yüksek Onur' derecesi ile mezun olan Hüseyin ARSLAN, 1993 yılından bu yana YDA Group Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir.

Prof Dr Serdar Özkök Kimdir?

Serdar ÖZKÖK. Ege Üniversitesi, Tıp Fakültesinden 1984 yılında mezun olduktan sonra 1989 senesinde aynı Üniversitenin Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalında asistanlığa başladı, 1994'de Radyasyon Onkolojisi Uzmanı, 1998'de Doçent , 2004'de Profesör ünvanlarını aldı.

Doç Dr Emin Özkul Kimdir?

Dr. Öğr. Üyesi Emin Özkul Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıdır. Kalça Çıkığı, Eklem Kireçlenmesi, Kalça Kemiği Problemleri alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Mehmet Can Ünlü Kimdir?

Mehmet Can Ünlü 1971 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 'nden 1995 mezun oldu. Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını 2005'de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 'nde tamamladı. Aynı hastanede 2006 yılında uzman olarak göreve başladı.

Dr Mehmet Rifat Yucel kimdir?

1987 Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu, Fizyoloji Uzmanı, işyeri hekimi, 1992-1998 dönemi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi temsilcisi, 1996-2000 dönemi Türk Tabipleri Birliği Merkez Delegesi, İstanbul Tabip Odası 2000-2002 dönemi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri meslektaşımız Dr.

Mustafa Yücel nereli?

Dr Hüseyin Şahin Kimdir?

Dr. Hüseyin ŞAHİN, Yardımcı Doçent kadrosuyla, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı olarak ataması yapılmış ve görevine başlamıştır.

Hüseyin turoğlu nereli?

Hayatı 16 Şubat 1960 tarihinde Ankara'da doğmuştur .