duyar vana kıraç

Burva ne iÅŸ yapar?

BURÇELİK, döküm, makina ve endüstriyel vana üretimi konusunda sektöründe lider bir Türk şirketidir. 1968'de kurulmuş olan Burçelik A.Ş.'nin merkezi, Bursa Nilüfer Organize Sanayi bölgesinde bulunmaktadır... BURÇELİK VANA (BURVA) Hisse Verileri BIST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir.

Duyar Vana sahibi kim?

Üretim tesislerimizin gezisinde Cevat Tanrıöver'e başta Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Duyar ile Genel Müdür Faruk Çizmecioğlu, İş Geliştirme Müdürü Mehmet Çim, Kalite Müdürü Aykut Özman, İş Geliştirme Yöneticisi Onur Can Şahin ve Ar-Ge Mühendisi Ahmet Barlas eşlik etti.

Duyar Vana Genel müdür?

Duyar Vana Genel Müdürü Çizmecioğlu: 'Hedefimiz 2020'de yüzde 50 ihracat oranına ulaşmak' Duyar Vana 67 ülkeye ihracat yapan ve sektöre yön veren firmalardan. Geçtiğimiz yılın sonunda Duyar Vana A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine getirilen Faruk Çizmecioğlu'yla bir söyleşi gerçekleştirdik.

Test drenaj vanası nasıl çalışır?

Sprinklerden geçen su miktarına denk olacak miktarlardaki suyun geçirilerek, sistemdeki kontrol birimlerinin aktivitesini test etmeye yardımcı olur. Drenaj görevinde ise tüm hattaki suyun boşaltılmasını sağlamaktadır. Su boşaltılarak arızalı birimlerin değişimi veya onarımı sağlanır.

Vana ne tarafa çevrilir?

Su vanaları sol tarafa çevirilerek açılmakta sağ tarafa çevirdiğinizde ise kapanmaktadır. Ayrıca periyodik kontrol amaçlı ve ileride herhangi bir tesisat ve su baskını sorunu yaşamamak için vanalarınızı ayda bir kaç kez kontrol ederek çalışıp çalışmadığını doğrulayınız.

Flatörlü vana nedir?

Flatörlü Seviye Kontrol Vanası, su depolarındaki seviyesini sürekli kontrol eden hidrolik kontrol vanalarıdır. Ana vana kontrolü 2 yollu flatör sayesinde manuel olarak sağlanır. Depo girişlerine monte edilen ana vana, su seviyesi maksimum seviyeye ulaştığında darbe oluşturmadan kapanır.

Üç yollu karışım vanası nedir?

Dönüş hattı, sıcak su girişi ve karışım hatlarının birbirleri ile entegrasyonunu sağlayarak yerden ısıtma sistemlerinde ihtiyaç duyulan sistem akış kontrolünün yerine getirilmesini sağlar. 3 yollu vanalar uzaktan iletimli termostatik başlıkla kullanılabilir.

By pass vanası nedir?

By pass vanası nedir? By-pass vanası sistemdeki pompa basıncının, sistemde oluşan direncin üstünde olması durumunda, fazla debinin sistem dönüşüne gönderilmesini sağlayan vanadır. Termostatik radyatör vanalarının kapatması ile sistemde oluşan fazla basınçtan dolayı termostatik radyatör vanalarının ses yapmasını önler.

Statik balans vanası ne işe yarar?

Statik balans vanaları ile, hem tesisatın ilk ayarı sırasında, hemde işletme sırasında birtakım sirkülasyon problemi yaşandığında, cihaz ve hatlardan tasarım debisinin geçip, geçmediğini en güvenilir bir şekilde tespit etme ve problemi teşhis etme şansı elde edilir.

4 yollu vana nedir?

Bu makalede ısı pompalarında kullanılan dört yollu vanayı inceleyeceğiz. Bu, ısı pompası sisteminde kritik bir bileşendir ve soğutucunun hem ısıtma hem de soğutma modları sağlamak için akışını tersine çevirmesine izin veren ekipmandır.

Plunger vana ne demek?

Plunger vanalar yüksek basınç farkı sistemde debiyi, basıncı, su seviye farkını kontrol etmek için kullanılan yüksek emniyet kat sayısına sahip vanadır.