duygu dikmenoğlu özkan instagram

Duygu Özkan kimdir?

Duygu Atakan, evlenmeden önceki adıyla Duygu Özkan, 2 Şubat 1979 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Büyük Kolej'de okuyan Atakan, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Atakan bu yıllarda hem tiyatro ile ilgilendi hem de voleybol oynadı.

Sinan Özkan kimdir?

Sinan Özkan (d. 22 Mart 1986, Saint-Étienne), Fransız-Türk futbolcudur. Forvet ve sağ kanat pozisyonlarında görev alan oyuncu, 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor'da oynamaktadır.

Ismet Özkan kimdir?

60 yılı aşan meslek yaşamı boyunca önemli çalışmalara imza atan İsmet Özkan, Son Havadis, Başkent ve Hür Anadolu gazetelerinin kurucusu ve sahibiydi. Bir süredir İncesu'daki evinde sakin bir yaşam süren Özkan, gazeteci kimliğinin yanı sıra hayırseverliği ile tanınıyordu.

Mehmet Özkan nerelidir?

1955 yılında, İzmir'in Eşrefpaşa mahallesinde doğdu. Eşrefpaşa Zafer İlkokulu, İzmir Türk Koleji ve ODTÜ İşletme'yi bitirdi. 8 yaşında mahallesindeki Damlacıkspor'da futbola oynadı.

Elif Özkan kimdir?

Elif Özkan, Çocuk & Gençlik, Edebiyat, Masallar kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Azura, Taş Masalları (6 Kitap Takım) olarak sayılabilir. Elif Özkan kitapları; Erdem Çocuk, İkinci Adam Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Zeynep Özkan kim?

Zeynep Özkan, Hukuk, Hukuk Üzerine kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Rusya Federasyonu Anayasa Mahkemesinin Temel Hakların Korunmasındaki İşlevi kitabının yazarıdır. Zeynep Özkan kitapları; Karahan Kitabevi - Ders Kitapları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Tuncay Özkan ne mezunu?

Aslen Erzincan-Kemaliyeli bir aileden gelmektedir. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde tamamladı.

Ümit Özkan kimdir?

Şair Burdurlu'dur. Hukuk mezunudur. Gizli şairken bilinmeye karar vermiş, bu maksatla kendisine https://sevdikceyeserecek.blogspot.com/ isimli bir blog açmıştır. Okumayı sever, şiir okumayı daha bir sever.