eastern shovelhead

Harley motor ne malı?

Bir Amerikan motor şirketi olan Harley-Davidson Motor Company adını şirketin kurucusu olan William Harley ve Arthur Davidson'ın soyadlarından alıyor. Amerika'nın ve dünyanın en büyük motor üreticisi olan marka yüksek kaliteli motorları, ekipmanları, kadın ve erkek giyim ürünleri ile de biliniyor.

Indian motor ne malı?

Indian Motosiklet Üretim Ortaklığı, 1901'de kurulmuş, ABD kökenli bir motosiklet markasıdır.

Hero motor kimin?

Hindistan merkezli olan Hero Motocorp dünyanın en büyük motosiklet üreticisidir.

Haojue motor ne malı?

10 yıl üst üste pazarında lider marka: Haojue

2012 yılı itibariyle motosiklet üretimi ve satışı sektöründe Çin'in 10 yıl üst üste lider markası olan Haojue Holding, Suzuki Corporation iş birliğiyle birlikte Çin'de motosiklet üretimi yapan en büyük ortaklık girişimidir.

Japon motor ne malı?

Yamaha (Japonya) Daelim (Güney Kore)

Dünyanın en iyi motor markası hangisi?

Tur, süper spor, kruvazör, macera veya şehir gezisi olsun; Honda, tüm sürüş segmentinde pazarını gerçekten kurmuş ve onu dünyanın en iyi motosiklet markası haline getirmiştir.

Japon motor markaları nelerdir?

Apache hangi ülkenin malı?

4 milyar USD cirosu ile Hindistan'ın lider otomotiv parçaları üreticisidir. TVS Motor Company 1 milyar USD yıllık cirosu ile TVS Group'un amiral gemisidir. TVS Motor Company Dünya'da ki ilk 10, Asya'daki ilk 5, Hindistan'da ise en büyük üç motosiklet üreticisinden birisidir.

Yuki Motor sahibi kim?

Kral Motor Elektrikli Scooter

1970 yılından bu zamana kadar konfeksiyon makineleri sektöründe faaliyet gösteren Yuki Endüstriyel Makineler ve Motor San. A.Ş.; deneyimi ile Türkiye'de birçok yeniliklere öncülük ederek, sektörün vizyonununu geliştirerek ülkenin lider firması olmuştur.

Audi hangi ülkeye ait?

Honda 1948 yılında Soichiro Honda tarafından Japonya'da kurulmuş Japon otomotiv firması. Başlangıçta motosiklet üretimi yapan firma zamanla otomobil, su motoru,(gemi, tekne, yat vb.)

Harley 48 kaç beygir?

Harley Davidson Iron 883 Teknik Özellikler

Hava Soğutmalı V-Twin Motor, Üst Segment Modellere Benziyor. 883 cc'lik motoru, 52 beygir güç ve 74.58 Nm tork üretmektedir.

883 kaç beygir?

lt/100km. 74.58 Nm @ 3500 rpm. 248.6 Kg.

Street 750 kaç hp?

Harley-Davidson Motor Company, bir Amerikalı motor şirketidir. Marka adı, şirketin kurucusu olan William Harley ve Arthur Davidson'ın soyadlarından gelir. Harley-Davidson Motor Company ve Harley-Davidson Financial Services şirketlerinin ana şirketidir. Merkezi Milwaukee, Wisconsin bulunmaktadır.

Harley motor ne kadar yakar?

Road King, 92,5 beygir gücü ve 111 lb-ft tork üreten güçlü Milwaukee-Eight 107 ile çalışan 1.746 cc'lik motora sahiptir.

Harley motor hangi ülkenin?

50.8 hp @ 6250 rpm. 62 Nm @ 4750 rpm. 218 Kg.

Harley kaç kilo?

motor gücü: 50.8 hp @ 6250 rpm.

Road King kaç cc?

Motosikletlerde yakıt tüketiminin artmasına neden olan en büyük etkenlerden birisi de soğuk hava şartlarıdır. Peki, motosikletler kış aylarından neden fazla yakıt tüketir öğrenelim. Özellikle kış aylarından yapılan en büyük hatalarda biri jikle çekili bir biçimde uzun süren bir yolculuk yapılmasıdır.

Nc700x kaç kilo?

Kuba Motor, Türkiye merkezli bir motosiklet üreticisidir. Şirket, 2004 yılında kurulmuştur. Şirketin merkezi ve fabrikası Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bulunan 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almaktadır.