ebebek ÅŸubat indirim 2023 katalogu

Ebebek firmasi kime ait?

Yeni bebeği olmuş bir baba olan Halil Erdoğmuş'un bebek bakımıyla ilgili bilgi edinme ihtiyacına istinaden kurduğu bebek.com, 2001 yılından itibaren anne-babalara ve anne baba adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.

E-Bebek Türk mü?

ebebek.com, bebek ürünleri alışverişi konusunda Türkiye'nin ilk online mağazası olma özelliğini taşımaktadır.

Baby Plus ebebek markası mı?

Ocak ayında kapalı kutu aldığım Ebebek markası olan baby Plus oto koltuğunun ısofıx bölümü bozuk çıktı. Dün ilk defa böyle bir sorunla karşılaştıklarını söylediler aldığımda kontrol ettirmediler ve tamir kaydı oluşturdular. 21 iş günü dediler.

Ebebek Evidea aynı şirket mi?

5 milyon dolar yatırım yapmıştı

Diğer taraftan hatırlatmak gerekirse Topbaş Ailesi, 2012 yılında Türkiye'nin önemli e-ticaret sitelerinden olan E-Bebek.com'un çoğunluk hissesini de satın almıştı.

E-bebek kapanıyor mu?

Ebebek, şubelerinin çalışma saatleri sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasındadır. Ebebek şubeleri; hafta sonlarında, resmi tatillerde ve dini bayramlarda da hizmet vermektedir.

E-bebek kaç şubesi var?

ebebek Mağazaları - ebebek

61 ilde, 203 mağazamızla sizinleyiz!

E-bebek sahibi kim?

e-bebek tarafından ülkeye getirilen bir marka.

Joie ebebek markası mı?

Frayman, 'Baby2Go Amerika'da doğmuş ama bize ait bir marka. Bebek arabalarının yanısıra oto koltuklarımız, oyun parklarımız var. Makyaj aynalı bebek arabası yaptık. Bugün Çin'de de bir Doğu Avrupa ülkesinde de sokakta bizim markamızın ürünlerine rastlayabilirsiniz. 90-700 TL arasında değişen çok uygun fiyatlarımız var.

Ebebek mağazalarının sahibi kim?

ANNE VE BEBEKLERİN TÜM GİYİM ve TEKSTİL İHTİYAÇLARI ebebek'TE. Hamile olduğunuzu öğrendikten sonraki ilk dört ay, genelde sadece pembe düşlerle geçer.

Baby to go ne malı?

ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, sınırsız bilgi ve satış sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir.

E bebek indirimi hangi ay?

ebebek Mağazaları - ebebek

61 ilde, 202 mağazamızla sizinleyiz!

E bebek sahibi kim?

ebebek.com'un Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Evidea Yönetim Kurulu Üyesi Halil Erdoğmuş 18 Kasım.

E bebek kaç yaşa kadar var?

e-bebek.com Genel Müdürü Halil Erdoğmuş marka olmak,Dijital Medya'nın markalaşmadaki etkisi ve sektörde İnsan Kaynakları'nın önemine değindi.

E bebek kapanıyor mu?

Şirket 2011 yılında kuruldu. E-bebek.com ayda ortalama 1.4 milyon kez tıklanıyor. Şu anda Türkiye'de 19 mağazası bulunuyor. Yıl sonuna kadar 6 yeni mağaza açılması hedefleniyor.

E bebek türk malı mı?

500 TL VE ÃœZERÄ° SÄ°PARÄ°ÅžLERDE KARGO ÃœCRETSÄ°Z!

E bebek kaç şubesi var?

Banka Kartı (Debit Card) ile Ödeme

Alışverişlerinizde Akbank, Finansbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Halkbank, Yapı ve Kredi Bankası ve Ziraat Bankası banka kartlarını (Debit Card) kullanarak ödeme yapabilirsiniz.