çekmeköy özel okul fiyatları

Uğur okulları özel mi?

Özel Uğur Eğitim Kurumları 19 Ocak 2002 tarihinde de ECIS ( European Council of International Schools ) organizasyonuna üye okul statüsü ile kabul edilmiştir.

KG1 ne demek?

KG1 seviyesinde ise 'Bilgi Teknolojileri, Kodlama, Oyun Tasarımı ve Robotik' olarak 4 modül bulunur. Öğrencilere temel bilgisayar becerilerinin kazandırılması hedeflenir. Bilgisayar ile bilgisayarın temel kavramlarını, giriş-çıkış ünitelerini kavramaları amaçlanır.

Nil Çiçek Kimdir?

Matematik öğretmenliği deneyiminin ardından, 10 yılı aşkın sürede okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü ve Türkiye geneli eğitim direktörlüğü görevlerinde bulunan Nil Çiçek 2016 yılı Nisan ayında Uğur Okulları ailesine katıldı. 5 yıl boyunca Uğur Okulları Eğitim ve Öğretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak ...

UÄŸur Dershaneleri sahibi kim?

Vizyonu. Tüm yaşamını eğitime adayan bir iş adamı ve eğitimci olan Enver Yücel, yarım asrı aşkın süredir, Türkiye'den ve dünyanın birçok ülkesinden öğrencilere eğitim hizmeti sunuyor.

KG2 ne demek?

Okul öncesi KG2 seviyesinde, 'Bilgi Teknolojileri ve Kodlama' olarak 2 modül yer alır. KG1 seviyesinde ise 'Bilgi Teknolojileri, Kodlama, Oyun Tasarımı ve Robotik' olarak 4 modül bulunur. Öğrencilere temel bilgisayar becerilerinin kazandırılması hedeflenir.

Teknobil Koleji paralı mı?

ÖZEL BİR KOLEJ OLMASINA RAĞMEN ÜCRETSİZ,

Teknobil Teknoloji ve Bilim Koleji öğrencilerine 4 sene boyunca %100 eğitim bursu verdiği için ücretsiz bir özel okuldur. Kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimiz lise hayatları boyunca okul ders programı dahilinde hiç bir ücret ödemeyeceklerdir.

En pahalı kolej hangisi?

Özel Amerikan Robert Lisesi'nin 2022-2023 eğitim öğretim yılı için öğrenim ücretleri açıklandı. Okula bu yıl yerleşecek yeni öğrenciler için öğrenim ücreti peşin ödenmesi durumunda 228 bin 900 TL olacak.

Okyanus Koleji ücreti ne kadar?

Okyanus Koleji: Okulöncesi: 14.607 TL-25.732 TL; ilkokul: 16.514 TL-28.615 TL; ortaokul: 17.956 TL- 31.428 TL; Anadolu Lisesi: 19.676 TL-30.576 TL; Fen Lisesi: 29.950 TL; Güzel Sanatlar Lisesi: 25.270 TL; Üstün Zekâlılar İlkokulu: 31.237 TL-36.066 TL aralığında.

Tink battı mı?

Eğitim hayatına 2017 yılının Eylül ayında başlayan Teknoloji ve İnsan Kolejleri-TİNK kapandı.

Robert Koleji ne kadar para?

Özel Amerikan Robert Lisesi'nin 2022-2023 eğitim öğretim yılı için öğrenim ücretleri açıklandı. Okula bu yıl yerleşecek yeni öğrenciler için öğrenim ücreti peşin ödenmesi durumunda 228 bin 900 TL olacak.

Robert Koleji nin yıllık ücreti ne kadar?

Okullar arasında rekor, yarısı kız olmak üzere 224 öğrenci alacak olan Amerikan Robert Lisesi'nde. Okulun gündüzlü yıllık peşin ücreti 47 bin 200 TL.

Bilfen Koleji ne kadar?

Okyanus Kolejleri; Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özbey tarafından 2004 senesinde kurulmuş bir özel okuldur. İlk olarak İstanbul Avcılar'daki şubesiyle eğitim sektöründeki faaliyetlerine başlayan Okyanus Koleji; her geçen yıl şube sayısını istikrarlı bir şekilde artırmıştır.

Bilfen ne kadar?

34 yıl önce İstanbul Bakırköy'de büyük kızı 'Sevinç'in adını vererek, kurduğu lise ve üniversite sınavlarına hazırlık dershanesi ile eğitim sektörüne giren Erol Boy, bu kez kızları Sevinç Boy Erşen ve Beren Boy Serpicioğlu ile birlikte Gelecek Nesiller (GEN) Koleji'ni kurdu.

Cent Koleji ne kadar?

Özel Değer Koleji on Instagram: 'Okullarımızın kurucusu Selahattin Kaplan, 3-5 Ocak 2022 tarihleri arasında Mersin'de yapılan Okullar Arası Grup Birinciliği Yüzme…'

Okyanus Koleji sahibi kim?

Vizyonu. Tüm yaşamını eğitime adayan bir iş adamı ve eğitimci olan Enver Yücel, yarım asrı aşkın süredir, Türkiye'den ve dünyanın birçok ülkesinden öğrencilere eğitim hizmeti sunuyor.

Sevinç okullarının sahibi kim?

2014 yılında kurucumuz NÜRİ ÜYSEN tarafından İskenderun'da Yükseliş Koleji kurulmuştur. 2018 yılında yeni binası ile bölgenin en kapsamlı Bilim Kampüsü oalrak HAtay Bölgesine hizmet vermeye devam etmektedir.

DeÄŸer Koleji sahibi kim?

Fen Okulları, 6 Mayıs 1985 yılında Kurucumuz Zeynep Gülay Örsçekiç tarafından, Türkiye'deki akademik standartların yükseltilmesi misyonunun devamı olarak kurulmuştur. Fen Okulları, 21.

UÄŸur Koleji kime ait?

İlk kurucusu A.Hulusi KUZUCU'nun 1989 yılında vefatı üzerine okul kuruculuğunu eşi, Matematik öğretmeni E.Nafia KUZUCU üstlenmiş ve halen yürütmektedir. A.Hulusi KUZUCU ve E.Nafia KUZUCU'nun çocukları Ahmet KUZUCU 1992-1998 yılları arasında, Gülnur ATAY 1998 'den beri Okul Genel Müdürlüğünü üstlenmiştir.

Yükseliş Koleji sahibi kim?

Kurucu Temsilcimiz Mehmet Postallı, 20.