ekrem coÅŸkun bayilik

Köfteci Yusuf bayilik veriyor mu?

Åžu anda Franchise verilmemektedir.

Burger King açmak ne kadar?

Burger King restoran yatırımcılığı için gerekli yatırım bedeli 500.000 USD+KDV'den başlamaktadır. Burger King franchise şartları yatırım bedeline ek olarak aylık royalty fee ödemelerinin yapılmasını da gerektirir.

Tavuk Dünyası bayilik nasıl alınır?

Franchise Verme Süreci

Aday tarafından franchise ön başvuru formu doldurulur. Tavuk Dünyası tarafından değerlendirilen forma istinaden aday ile karşılıklı ilk görüşme yapılır. Varsa aday lokasyon ziyaret edilip fizibilite çalışması yapılır. Adayın ve aday lokasyonun uygun olması durumunda mimari proje çizilir.

Mado isim hakkı ne kadar?

Min:1.500.000 ₺

Popeyes açmak için kaç para?

Popeyes franchise bedeli 400.000 USD+KDV'den başlıyor. Bu yatırım bedeline ek olarak yatırımcıların aylık net ciro üzerinden %13 royalty fee ödemesi gerekiyor.

Mc Donalds bayilik ücreti ne kadar?

Yatırım maliyeti restoranın tipine ve büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte 250.000$ - 400.000$+ KDV arasındadır. İşletmeci adayı ile 10 yıllık sözleşme yapılır. İşletmeci adayı, McDonald's'a 30.000$ + KDV başlangıç ücreti öder. İşletmecinin yatırımı kendi özsermayesi ile karşılaması gerekmektedir.

Popeyes bayilik ne kadar?

Merhaba, 'Ekrem Coşkun Döner' markası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sona ermiştir. Bu nedenle ilgili işletmelere Torku markasına ait herhangi bir ürün tedariği sağlanmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Ekrem Coşkun Döner torkunun mu?

Katkısız ürünlerimizin gönül rahatlığıyla tüketilebilmesi için etlerimiz; gelişmiş teknolojiyle el değmeden, temizlik ve hijyen kurallarına uygun olarak yüksek standartlarda, tam akredite uluslararası gıda güvenliği ile helal kesim sertifikalarına sahip dev tedarikçi markalarda özenle seçilmekte ve hazırlanmaktadır.

Ekrem CoÅŸkun helal mi?

Ekrem Coşkun Döner olarak dönerlerimizi % 90 yaprak şeklinde açılmış dana eti ve % 10 yaprak şeklinde açılmış Kavram yağı ( Kilo fiyatı: 25 - 30 TL/kg ) olacak şekilde hazırlayarak sizlere sunmaktayız.

Ekrem Coşkun ne eti kullanıyor?

Bu ucuz et döner lokanta modelinin öncüsü: Ekrem Coşkun. Sistem diğer bildiğimiz dönercilerden farklı olarak şöyle işliyor; öncelikle burada masaya servis yok. Kasadan kaç gram döner istediğinizi ve yanına içecek isteyip istemediğinizi söyleyerek fişinizi alıyorsunuz.

Ekrem Coşkun nasıl ucuz?

Markamızın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Ekrem Coşkun Konya'nın Cihanbeyli ilçesi, İnsuyu kasabasında 1966 yılında doğmuştur. Asıl mesleği sigortacılık olan Ekrem Coşkun, yaklaşık 35 yıldır sigortacılık sektöründe başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmiştir.